reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
ja zagladam czasem ale nadal cos tam w domu robie chociaz dzis strasznie mi sie nie chce!!!!!!!! mam taki leniwy dzionek! hubert poszedl z moja mama na spacer wiec siadlam i pisze. od jutra mam pelna chlupke ludzi bo juz jest jeda moja siostra a jutro na wieczor bedzie druga z trojka dzieciakow!!!! ale bnedzie wesolo! az zaczynam sie bac :laugh:
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
no jasne teraz jak usiadlam to nikogo niema
zaraz musze uciekac bo mezulek z pracy wroci i musze mu jego kochana fasolke po bretonsku zagrzac :laugh: :laugh:
zaraz musze uciekac bo mezulek z pracy wroci i musze mu jego kochana fasolke po bretonsku zagrzac :laugh: :laugh:
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
no moje kochanie zjadlo i bardzo mu smakowalo!!! ale jestem zadowolona!!!
mija no super masz i fajny widoczek i cisze i ma ci kto sie noesiem zajac!!!!! no ja tez nie moge narzekac ale nie mam do kogo pojechac tak zeby cisza byla i wogule!!!!!
zaraz zmykam bo umowilam sie z moja psiapsiolka z podstawowki i dawno nie gadalysmy!!!! ciesze sie bardzo :laugh: :laugh: :laugh:
mija no super masz i fajny widoczek i cisze i ma ci kto sie noesiem zajac!!!!! no ja tez nie moge narzekac ale nie mam do kogo pojechac tak zeby cisza byla i wogule!!!!!
zaraz zmykam bo umowilam sie z moja psiapsiolka z podstawowki i dawno nie gadalysmy!!!! ciesze sie bardzo :laugh: :laugh: :laugh:
Joaska
Lipcowe mamy '05
Mija pisze:To się pakujcie i wpadajcie na święta
ja chetnie, jakby mnie tylko ominelo to sprzatanie, gotowanie i takie tam...............ale mam nadzieje ze w swieta odpoczne!!!!!
Maluch spi, ja podlapalam od Miji i popijam inke z mleczkiem mmmmmmm
reklama
Podziel się: