reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam moją stałą porą.
Kolejna licytacja wygrana :tak: spodnie dla Mariusza, nowe wylicytowałam za 37 zł :-D.
Majka już lepiej się czuje, nie kaszle tyle i nie ma gorączki tylko trochę rozwolnienie ją bierze ale nie ma co się dziwić po tylu lekach to chyba normalne.

Sikoreczka całusy dla Ciebie i synka, czemu zawsze to co ma pomóc musi być be :no:

Leika ja to bym się wstrzymała z tą kurtką nie pierwsza wyprzedaż i nie ostatnia a dzieci tak nie równo rosną, moja Majka bardzo na przykład potrafi długo stać w miejscu a potem bach 3 cm.

Jestem.Potwierdzona dziewczynka.Ma dlugie nogi owiedzial,a to po mamie bo ja mam 176cm a w tym 3/4 to moje nogi...:)
No i odrazu po lekarzu skoczylam na zakupy dla malenstwa.W 5-10-15 sa msuper promocje.Wiec pedzcie tam bo nawet o 70% mozna kup[ic ubrania dla dzieci.I wszystko jest przecenione.

No to super! Tak ja też nakupowałam ostatnio dla dzieci i na prezent dla znajomych synusia :tak:

Iwonka no to super Vaneska będzie miała siostrzyczke:-)
Jutro może wyciągne męża to pojedziemy zobaczyć do 5-10-15, choć niewiem czy coś kupie bo ja mojej małej nic jeszcze w normalnym sklepie nie kupiłam wszystko w szmatkach(no tylko do chrztu):tak:.Troche mi tak głupio się przyznać:zawstydzona/y: a wy coś tam kupujecie?:-)
Kochana ja to głównie w lumpach kupuję dla siebie i dzieciaków ( bo M woli ze sklepu ale nie marudzi jak mu coś kupię ), dlatego szafy mi pękają :-D, ale jak mam okazje takie jak na allegro czasem to nie umiem z nich nie skorzystać :cool2:, jak już pisałam to mój nałóg :cool2:

Chyba Wam jeszcze nie mówiłam ale wczoraj Dawidek próbował przekręcić się z pleców na brzuszek nic mu nie wyszło ale chęci się liczą :-D

Dobranoc

Dzień dobry!

Jędrek zrobił mi dziś rano pobudkę :baffled: wstał z promiennym uśmiechem i mówi do mnie...... "wstawaj śpiochu" :-D no i co miałam robić? Wstałam :tak:

Wcinam śniadanko i piję kawkę, wybieram się dziś do rodziców, bo dawno nie byliśmy, a pogoda..... słońce za oknem.... wiosna czy coś innego :baffled: trudno powiedzieć ;-)

Ania138 Ty to nocny marek jesteś ;-) gratuluję wygranej licytacji i brawa dla Dawidka. Pewnie, że chęci najważniejsze. Następnym razem na pewno się uda :tak:

powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]STRÓJ - KOSTIUM - PIRAT 110 - 116 CM (numer 293346636[/FONT]
powiększ
[FONT=verdana, arial, helvetica, sans-serif]Strój pirata 116/122 cm (numer 292665221)[/FONT]
Zobaczymy czy wygram.Jutro u nas Dzień Babci i Dziadka,ale Olek nie idzie,bo dziadki nie przyjadą,ja na studia i nie chcę,żeby stał i ryczał(jak było u niektórych dzieci rok temu)

Fajowy pirat:-):-)

Jestem.Potwierdzona dziewczynka.Ma dlugie nogi owiedzial,a to po mamie bo ja mam 176cm a w tym 3/4 to moje nogi...:)
No i odrazu po lekarzu skoczylam na zakupy dla malenstwa.W 5-10-15 sa msuper promocje.Wiec pedzcie tam bo nawet o 70% mozna kup[ic ubrania dla dzieci.I wszystko jest przecenione.

Gratulacje Wybrałaym się ale my do 5-10-15 mamy kawał drogi i jeszcze autobusy tam jezdza co godzina, ale moze, moze....
Iwonka no to super Vaneska będzie miała siostrzyczke:-)
Jutro może wyciągne męża to pojedziemy zobaczyć do 5-10-15, choć niewiem czy coś kupie bo ja mojej małej nic jeszcze w normalnym sklepie nie kupiłam wszystko w szmatkach(no tylko do chrztu):tak:.Troche mi tak głupio się przyznać:zawstydzona/y: a wy coś tam kupujecie?:-)

Uwielbiam szmateksy:-):-)Większość ciuszków mojego Królewicza tak kupionych:-)Dla siebie też ale nie spodnie:-(Nie wymiarowa jestem..Tak samo mój Paweł.On jest wysoki i nawet w normalnym sklepie ciężko coś dla niego wybrać.Ale zamierzamy połażić na wyprzedażach bo spodnie ma juz w takim stanie jakby sam miał 14 miesięcy:-p:-p

Chyba Wam jeszcze nie mówiłam ale wczoraj Dawidek próbował przekręcić się z pleców na brzuszek nic mu nie wyszło ale chęci się liczą :-D

Dobranoc

Super:-):-)

BYlam odebrałam strój,,był--mają szczęście,bo bym im:wściekła/y:,,ale spoko,,,nawet lizaczka Matu dostał...

no i oto przebranie,,tylko spodnie musiałam skrócic i rękawki,bo za długie to na mojego maluszka...
OTO STRAZAK MATEUSZ:-):-);-):-D

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Świetnie wygląda:tak::tak:

INNA

Zycze wszystkiego czego Wam trzeba: autostrady wiodacej do nieba bez zadnych ograniczen predkosci, do tego jeszcze ogromu radosci z kazdego coraz szczesliwszego dnia, ktory spelnia Wasze marzenia. Zeby Wam nigdy nie zabraklo w domu talerza klusek i makaronu slonca bez konca, kwiatow pachnacych, a tuz za oknem ptakow spiewajacych. Kazde z tych zyczen na pewno sie spelni, poniewaz plynie prosto z serca glebi.

milosne06.gif

Dzień dobry wszystkim.
Iwonka to super że dwie dziewczynki będziecie mieli, tak jak u mnie, ciekawe czy też będziecie jeszcze chcieli synusia potem, u mnie staranka pełną parę, 25 stycznia robię test, mam stresa bo to już 4 cykl starań.
Dziś dziewczynki ostatni dziń do szkoły poszły, potem 2 tyg luzu, fajnie, można będzie dłużej pospac. Chociaż pewnie i tak Moje Kochanie będzie mnie budzic bo On wstaje do pracy bardzo wcześnie o 5.40, i ja zawsze się przebudzam jak On z łóżka wstaje.
Dziś mam około 12 dwie klientki na pazurki, takie małolaty 16 letnie co na ferie chcą byc piękne, trochę mam dylemat czy im robic, mam nadzieję że ich rodzice nie będą mieli do mnie pretensji.Aaa najwyżej, zrobię takie króciutkie, delikatne frenchyki i już.
Narazie zmykam, miłego dnia życzę Wam wszystkim. papa.

reklama
Witam. Ja już zaliczyłam pierwszy spacer, bo Natalkę do szkoły prowadziłam i przy okazji zakupy zrobiłam. Dziś rano Natalka się popłakała, bo nam rybki pozdychały:-(. W nocy stanął im filter i połowa ryb z akwarium zdechła. Kurcze, że też nie mógł się zapchać jak jeszcze nie spaliśmy. No trudno trzeba będzie rybek dokupić.

Sliczny strażak:tak:. Jakby taki miał do mnie przyjechać na interwencję to bym specjalnie coś podpaliła;-):-D:-D

Brawo gratuluję:-). Tylko M współczuję, bo babiniec go poprostu zagada;-), a jak wszystkie trzy będziecie mieć @ to chyba z domu będzie się musiał ewakuować:blink::-D
A mój mały tak chyrla że mogę zapomniec o jutrzejszym balu:-( Jeszcze rano zobaczę, ale wątpię że coś z tego będzie:no: zkoda mi go. Wymyśliłam że zrobimy sobie jutro bal w domu i Adrian się tak ekscytował że kaza ł mi się przebrac... za czarownice:-D:-D:-D Tak więc kobietki zapraszma jutro wszystkich na bal do siebie:rofl2::rofl2::rofl2:
Biedny Adrianek dużo zdrówka dla niego:tak:

.A zapomnialam wam napisac jaki numer odwalila w sklepie,biegala miedzy tymi ciuchami i zaczela krzyczec Robert ,Robert tu jest niunia.....skubana pierwszy raz powiedziala imie Robert a to jest moj Robert:)
.
Brawo Vanessko:-)
Wielkie gratki dla Dawidka:tak:

Do góry