reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No wlasnie to raczej 98 niech kupi :)
Sewa no on chcial chlopaka ale nie ma wyjscia baby gora !!!!!!!!!! A ja sie to nawet ciesze bo bedziemy sobie plotkowac i wogole na rozne tematy gadac.:)
A co na gg o naszej klasie? Wlasnie tam bylam i znow mi zle chodzi ,slamazarnie :(

reklama
Iwonka gratulacje drugiej dziewczynki:-)

Ewcia ale masz przystojnego strazaka w domu;-):-D

Iwonka to gratuluję dziewuszki:-):-) Fajnie że powiedziałaś o tych przecenach to jak w niedzielę będę w realu to wejdę:tak:
A mój mały tak chyrla że mogę zapomniec o jutrzejszym balu:-( Jeszcze rano zobaczę, ale wątpię że coś z tego będzie:no: zkoda mi go. Wymyśliłam że zrobimy sobie jutro bal w domu i Adrian się tak ekscytował że kaza ł mi się przebrac... za czarownice:-D:-D:-D Tak więc kobietki zapraszma jutro wszystkich na bal do siebie:rofl2::rofl2::rofl2:
Biedy Adrianek.:-(Duza buzka dla niego. A Ty fajny mialas pomysl. Ciekawa jestem jak bedziesz wygladac.;-) Wrzuc pozniej zdjecia-koniecznie.:-):tak:
Aha, Madzia artyska -super!:-)

Ja juz spadam. Dobrej nocy zycze.

Iwonka no nie ma wyjścia. Jak kiedys w dalekiej przyszłości wszystkie trzy dostaniecie @ to chłopina zwariuje ;-):tak::-D

A mnie nasza klasa tez dziś muli okrutnie :baffled:

Sewa no tez sobie o tym myslalam:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ewcia och zapomnialabym pochwalic synka strazaka! Super:-)
Sikoreczka a Madzia jak zawsze sliczna i nawet w tych kolorach farby:tak:moaj sie upomina o farbe ale jesxcze sie ie odwazylam jej dac.:dry:

eh, to może sobie podaruję kupowanie kurtki na przyszły rok. Ale chętnie się wybiorę i obejrzę co fajnego jest w przecenie, lubię ich ubranka :tak:

moaj sie upomina o farbe ale jesxcze sie ie odwazylam jej dac.:dry:

Ja Jędrkowi na pierwsze podrygi z farbami kupiłam takie mazaki, którymi można i na mokro i na sucho i rączkami. Super to jest. Wyglądają jak pomadka, takie sztyfty :tak:

Nazywa się to TWIST-UP firma PATIO pastele, akwarele, kredki świecowe w jednym. Nie toksyczne. Polecam.

O musze poszukac.Dzieki bo tak mi jej szkoda jak podchodzi z wyciagnietymi raczkami rozlozonymi i mowi : mamo nie mam falby.A zapomnialam wam napisac jaki numer odwalila w sklepie,biegala miedzy tymi ciuchami i zaczela krzyczec Robert ,Robert tu jest niunia.....skubana pierwszy raz powiedziala imie Robert a to jest moj Robert:)
No dobra zmykam juz lulu.Bylam jeszcze zreknac jak radzi sobie Majeczka.
Dobranoc.

reklama
Do góry