reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Inna:
Ty i Ja pośród tysięcy
mocno trzymamy sie za ręce.
Niezwykły dzień, doniosła chwila
i szept nieśmiały... Miły..., Miła...
Odtąd już razem zawsze i wszedzie.
Tak miało być i niech tak będzie.

reklama
Dzień dobry! Adrianek od rana tak mocno kaszle że aż mi go szkoda. Za chwilkę wyskoczymy do sklepiku po jedzonko na bal i po obiadku będziemy się bawic. U nas za oknem też super słoneczko świeci aż mi szkoda że nie mogę na dłuższy spacerek wyjśc:-( No ale co zrobic. Dobra mykam się ubrac bo jeszcze w piżamie siedze:zawstydzona/y:Też mnie kaszel męczy :dry:

Czolem dziewczyny
Iwona - gratuluje corci. Moj Dawidek mial byc droga coreczka ;-).
Jak oddawalam ubranka po jasmince to lezka mi sie w oku krecila. Oj te sliczne sukienusie i rozowe bodziaczki, ech. A teraz mam w szafie w przewadze kolor niebieski.:-).

Bylam dzisiaj rano u logopedy z Jasminka i dostala w prezencie (nie wiem za co) mazaki z pieczatkami. Teraz siedzi i ma zajecie :tak:, a Dawidek pelza po podlodze, jaki on sie zrobil szybki:-)

Pozdrawiam

Gosiaczek1973 - jezeli pytalas o te pazurki dla 16-stek, mysle ze pieniadze dali im na to rodzice. Jak chodze do sklepu to mijam w sklepie dzieciaki z gimnazjum i wiesz one czasami maja mocniejszy makijaz do szkoly niz ja na jakies przyjecie u znajomych. Myszle ze takie pazurki to ma zrobione co druga dziewczyna w wieku szesnastu lat. Czasy sie zmienily...
pozdrawiam

A odnosnie gratulacji ze bedzie coreczka to mialam na mysli Iwonke ,

milego dnia

Witam melduje,ze wszystko gra.W niedziele wracamy do domku to wroce do was.
Ogromne gratki dla wszystkich ktorzy zasluguja i wszystkiego naj naj dla wszystkich ktorym sie to nalezy.Ja tak w skrocie ale czas mnie goni i musze uciekac zaraz znowu.Mam nadzieje,ze wszystkie z was beda wiedzialy co komu:-D
Narazie uciekam papatki.Oczywiscie was podczytuje i potem juz nie ma czasu na pisanie:-(ale do poniedzialku..................

No ja tego nie rozumiem..Im na dworze cieplej tym mnie zimniej...Uchhh,Ide pić herbatke z prądem;-)No i biecałam M ,że poustawiam kanały w nowym tv na właściwych miejscach...

Inna:
Ty i Ja pośród tysięcy
mocno trzymamy sie za ręce.
Niezwykły dzień, doniosła chwila
i szept nieśmiały... Miły..., Miła...
Odtąd już razem zawsze i wszedzie.
Tak miało być i niech tak będzie.

Inna dołanczam sie do zyczen,duzo duzo milosci i zrozumienia na nwoej drodze zycia :happy2:

Zgadazam sie z jasmina 111 teraz szesnastolatki to czasem wygladaja jak 20 latki albo jeszcze starzej...makijarz, ubrania, fryzury...paznokcie.... lubia si epostarzac ;-) ale takie czasy nastaly i chyba trzeba to zaakcepotowac.

Dzien dobry,,
ja oficjalnie ogłaszam,ze mam WOLNE FERIE JUZ MAM<< DWA TYG LABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jestem.Potwierdzona dziewczynka.Ma dlugie nogi owiedzial,a to po mamie bo ja mam 176cm a w tym 3/4 to moje nogi...:)
No i odrazu po lekarzu skoczylam na zakupy dla malenstwa.W 5-10-15 sa msuper promocje.Wiec pedzcie tam bo nawet o 70% mozna kup[ic ubrania dla dzieci.I wszystko jest przecenione.
no świetnie gratulacje Iownko,,cyzi garderoby dla dziecka nie musisz wymieniac,,super,,,a imie masz wybrane??

Ewcia ekstra strażak z Mateusza:-)Ładny chłopiec:-)Wygląda na zadowolonego:-)
dziekii

Ewcia Mateuszek super wygląda :tak:ale on jest podobny do Ciebie :tak:
.
och dzieki,,nkt mi nie mowie,z eod mnie,,,kiedys był czysty tata,a teraz to sie zmienia,,ale jakos do nikogo nie jest podobny,hmmm

reklama
Dziewczyny DZIĘKI ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA I ZA PAMIĘĆ :-)
Ja już pędzę się ubierać, żeby później nie latać jak kot z pęcherzem ;-)

Co do paznokci - to czasem już 12, 13-sto latki mają tipsy, mnie już nic nie dziwi :no:.I szczerze mówiąc - nie podoba mi się to :no:

Do góry