reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dzień dobry :-)
Doczytałam to co wczoraj napisałyście ale już zapomniałam co tam było
Sikoreczka, dużo zdrówka dla Adrianka
iwona, no to faktycznie pech z tymi rybkami :-(
Ewcia, świetnego masz strażaka w domu ;-)
Iwonka,gratuluję dziewuszki :-).Biedny ten Twó chłop będzie
Co do wprzedaży...My Oliwce kupiliśmy ostatnio śliczną białą kurteczkę zimową (specjalnie na dzisiejszą uroczystość) za 34 zł w Reseved, kiecka też była naobniże i kosztowała 35 zł.Były też fajne butki wiosenne, za 29,50 zł ale Oliwce tak szybko stopa rośnie że nie wiem jaki rozmiar będzie mieć na wiosnę.
W 5-10-15 też lubię kupować, tylko że ja mogłabym pół sklepu wykupić,więc mój kochany woli tam ze mną nie wchodzić z obawy przed uszczupleniem portfela
Muszę powoli uciekać sprzed kompa.To już 10, coraz mniej czasu, a ja mam coaz większy stres .A muszę jeszcze Jacka obciąć, później on się pójdzie kąpać, później ja idę się kąpać, później do fryzjera, a później ubieranie się .Mam nadzieję, że się nie spóźnimy na własny ślub
Bodzinka, bardzo dziękuję za życzenia
Doczytałam to co wczoraj napisałyście ale już zapomniałam co tam było
Sikoreczka, dużo zdrówka dla Adrianka
iwona, no to faktycznie pech z tymi rybkami :-(
Ewcia, świetnego masz strażaka w domu ;-)
Iwonka,gratuluję dziewuszki :-).Biedny ten Twó chłop będzie
Co do wprzedaży...My Oliwce kupiliśmy ostatnio śliczną białą kurteczkę zimową (specjalnie na dzisiejszą uroczystość) za 34 zł w Reseved, kiecka też była naobniże i kosztowała 35 zł.Były też fajne butki wiosenne, za 29,50 zł ale Oliwce tak szybko stopa rośnie że nie wiem jaki rozmiar będzie mieć na wiosnę.
W 5-10-15 też lubię kupować, tylko że ja mogłabym pół sklepu wykupić,więc mój kochany woli tam ze mną nie wchodzić z obawy przed uszczupleniem portfela
Muszę powoli uciekać sprzed kompa.To już 10, coraz mniej czasu, a ja mam coaz większy stres .A muszę jeszcze Jacka obciąć, później on się pójdzie kąpać, później ja idę się kąpać, później do fryzjera, a później ubieranie się .Mam nadzieję, że się nie spóźnimy na własny ślub
Bodzinka, bardzo dziękuję za życzenia
Agatka_BB
IX Lachon BB
witam
ja dzis juz torszke pieniazkow zarobilam i teraz bawie sie z moim lobuzem.....
Iwonka gratuluje drugiej corci
Biedna Natalka dzieci to tak strasznie przezywaja...
nie moge nic wiecej napsiac bo mnie Igorek ciganie od zabawy ;-) wiec lece do pozniej
ja dzis juz torszke pieniazkow zarobilam i teraz bawie sie z moim lobuzem.....
Iwonka gratuluje drugiej corci
Biedna Natalka dzieci to tak strasznie przezywaja...
nie moge nic wiecej napsiac bo mnie Igorek ciganie od zabawy ;-) wiec lece do pozniej
Dzień dobry dziewczyny:-)U mnie dziś w nocy była akcja bo mojej teściowej wszystko z balkonu powywiewało a że my mieszkamy na dole to nam po oknach w sypialni waliło.Dziewczyny odrazu mi lepiej jak wiem że nie tylko ja po szmateksach łaże.
Biedne te rybki, mi jak zdechły to dopiero wyłam
Inna wszystkiego naj naj na nowej drodze życia dlllllla ciebie,męża i oliwci.
Ania brawa dla twojego synia:-)gt yn
Biedne te rybki, mi jak zdechły to dopiero wyłam
Inna wszystkiego naj naj na nowej drodze życia dlllllla ciebie,męża i oliwci.
Ania brawa dla twojego synia:-)gt yn
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Podziel się: