reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kurczę a ja sama jak pjdę do ciuchlandu to nic nie znajdę:-(A moja siostra zawsze więc chodzimy razem:-D
Też się jutro na przeceny wybiorę może coś ciekwego Grzesiowi kupię:-)

reklama
A ja siedzę gadam sobie z mężem i buszuję po BB :tak:

A ja dziś też trafiłam na fajne wyprzedaże i dlatego przytargałam trochę ubrań dla Jędrka :tak:

O Iwonka, to ja chętnie się jutro wybiorę do Manufaktury do 5-10-15 skoro takie fajne promocje są... :tak: Jak mój synek nosi teraz 86 to jaką kurtkę bym musiała nabyć, żeby na przyszłą zimę była dobra?
Gratuluję potwierdzonej dziewczynki! Macie już wybrane jakieś imię?

Sewa - co Ty tak szalejesz z tymi awatarkami? :-D

sikoreczka - buziaki dla synka!

Leika,większe 92 lub mniejsze 98 powinno wystarczyć:tak:.Olkowi kupiliśmy kurtkę Cocodrillo jak miał 1,9 na 92 z podwijanymi rękawami to jeszcze teraz śmiga(przy praniu raz na 2 tygodnie nic się nie zbiegła).:tak:

Sewa - co Ty tak szalejesz z tymi awatarkami?!

Z nudów :tak::-D ale ten juz chyba zostanie bo bardzo mi się podoba :tak:

Co do kurtki, to ja Ci nie pomogę. Ja raz kupiłam, kurtkę z rocznym wyprzedzeniem i musiałam ją sprzedać, bo się nie nadawała :baffled: jakaś taka skąpa na niego była. Niby dobra, ale opięta. Wyglądał beznadziejnie :baffled:

No Leika to jest rok roznicy ja mysle ze 98,ale jak bedziesz w sklepie to porownaj 92 i 98 czy duzo sie roznia bo wiadomo ze roznie szyja no i tak jak pisala Marta wazne tez czy zawijane rekawki jakby co to mozna zawinac. Naprawade ladne ciuszki sa tam :) A nad imienie to myslimy ale musza pasowac do Vanessy wiec moze Sandra,Nikola ????? Pomyslimy.Jako nastolatka sluchajac Sandry zawsze chcialam tak nazwac swoje przyszle dzioecko wiec mam okazje po raz drugi:)

Długość rękawa jest bardzo istotna, ale mój Jędrek jak rósł, to w brzucho mu poszło :-D:-D:-D:-D i miał opiętą na brzucholku ;-):-D:tak:

Iwonka a co mąż na drugą córę?

reklama
Do góry