reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mojemu małemu strasznie się rozlegulowało spanie przez ten czas jak Paweł miał urlop:-(Może dlatego,że tata cały czas w domu yo święto a mały szaleje za nim:-)Teraz przez ten mały "remoncik", też my chodzimy spac o dziwnych porach i on też..Jak się wszystko uspokoi to może wróci do normy..Wasze dzieciaczki też śpią na spacerach, a w domu dosypiają???Pytanko do mam rówieśników Małego:-)

reklama
Witam. Trochę nadrobiłam co naklikałyście, ale nie dokładnie:zawstydzona/y::sorry2:. Ode mnie wszyscy już odjechali z samego rana, ale wykorzystałam, że M w domku i poszłam do gina. Zrobili mi biocenozę i cytologię - wynik za tydzień.

No wlasnie mialam wam powiedziec bo tez sie wczoraj dowiedzialm ze do 10 stycznia mozna tylko zglosic chcec o odpisaniu ulgi na dzieci Komunikat w sprawie ulgi z tytułu wychowywania dzieci

No właśnie czytałam już , że dziewczyny o tym napisały, ale to jest wtedy jak rozlicza cię zakład pracy, a jeśli sama to nie trzeba zgłaszać.

Dobry wieczór.
Jak ja kiedyś nadążałam za wami :szok:, chyba byłam młodsza ( o rok;-)) i sprawniejsza :tak::-D.
Teraz tylko sie witam i idę robić kawę z mojego nowego ekspresu :tak::-D.

Do później
Ania ja ci się wcale nie dziwię - mnie nie było 2 dni i ciężko nadrobić:shocked2:

Witam wszystkich.Czy wy wiecie ile wy klikacie normalnie przy zagladaniu dorywczym juz nie wiem co i jak u kogo.Masakra jak wroce do domu to na nowo wbijac sie w to wszystko.
Pozdrawiam goraco z PL i dobrej nocki zycze
My też pozdrawiamy:-)

Moje dziecko znow zasnelo samo...o tak
laugh.gif
a sluchala baby radia
laugh.gif
wol_error.gif
Ten
Fajnie:-):tak::-D:-D

A my rozebraliśmy choinki i wszytskie ozbodby swiateczne,,w koncu,hihi,,tydzien sie za to zbaierałam,,,musze wyniesc do piwnicy,,ale to jutro,bo mam za dzuo,,4 reklamowki i dwie osobno z choinkami,,,wow,,,jutro zaniose,,i tyle...

,,,
Ja dziś rozbieram wieczorem:tak:
moje biega w normlanych kapciach dla dzieci,,zapinane...o takieee typyyy
Mój Kuba też w takich albo w skarpetkach z ABS-em ;-):-D

Dzień dobry!

Dziś już z Natkiem chyba lepiej, wyraźnie spokojniejszy jest, cieszę się, że na przeziębieniu się skończy :tak:
Za to ja obudziłam się z bólem głowy :baffled::-(

Zdrówka dla Natanielka i dla ciebie też:tak:

Ewcia i Iwonka gratuluję moderatorów:tak::tak::tak:

Cześć dziewczyny u mnie padał śnieg a teraz wiatr-jak zwykle:wściekła/y:.
BODZINKA- ty to masz zdolności i chęci na takie super ozdóbki,rewela:cool2:
KLAWELL- wspóczuje nocki ale może to nie po tych tabletkach bo ja też kiedyś zjadłam zapomnianą no i nic :baffled:
Dziewczyny czy czytałyście na wirtualnej o naszej klasie-normalnie szok co tam piszą:shocked2:
Narazie spadam kończyć obiad i powyciągać gary ze zmywarki:-):-):-)

Dziewczyny to samo można powiedzieć o BB..Tu też mówimy o sobie, pokazujemy fotki...Niestety,żeyjemy w takich czasach,że nie jesteśmy w stanie uchronic się przed całym złem...

reklama
Do góry