Mojemu małemu strasznie się rozlegulowało spanie przez ten czas jak Paweł miał urlop:-(Może dlatego,że tata cały czas w domu yo święto a mały szaleje za nim:-)Teraz przez ten mały "remoncik", też my chodzimy spac o dziwnych porach i on też..Jak się wszystko uspokoi to może wróci do normy..Wasze dzieciaczki też śpią na spacerach, a w domu dosypiają???Pytanko do mam rówieśników Małego:-)
reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam. Trochę nadrobiłam co naklikałyście, ale nie dokładnie. Ode mnie wszyscy już odjechali z samego rana, ale wykorzystałam, że M w domku i poszłam do gina. Zrobili mi biocenozę i cytologię - wynik za tydzień.
No właśnie czytałam już , że dziewczyny o tym napisały, ale to jest wtedy jak rozlicza cię zakład pracy, a jeśli sama to nie trzeba zgłaszać.
Zdrówka dla Natanielka i dla ciebie też
Ewcia i Iwonka gratuluję moderatorów
No wlasnie mialam wam powiedziec bo tez sie wczoraj dowiedzialm ze do 10 stycznia mozna tylko zglosic chcec o odpisaniu ulgi na dzieci Komunikat w sprawie ulgi z tytułu wychowywania dzieci
No właśnie czytałam już , że dziewczyny o tym napisały, ale to jest wtedy jak rozlicza cię zakład pracy, a jeśli sama to nie trzeba zgłaszać.
Ania ja ci się wcale nie dziwię - mnie nie było 2 dni i ciężko nadrobićDobry wieczór.
Jak ja kiedyś nadążałam za wami , chyba byłam młodsza ( o rok;-)) i sprawniejsza .
Teraz tylko sie witam i idę robić kawę z mojego nowego ekspresu .
Do później
My też pozdrawiamy:-)Witam wszystkich.Czy wy wiecie ile wy klikacie normalnie przy zagladaniu dorywczym juz nie wiem co i jak u kogo.Masakra jak wroce do domu to na nowo wbijac sie w to wszystko.
Pozdrawiam goraco z PL i dobrej nocki zycze
Fajnie:-)Moje dziecko znow zasnelo samo...o taka sluchala baby radiaTen
Ja dziś rozbieram wieczoremA my rozebraliśmy choinki i wszytskie ozbodby swiateczne,,w koncu,hihi,,tydzien sie za to zbaierałam,,,musze wyniesc do piwnicy,,ale to jutro,bo mam za dzuo,,4 reklamowki i dwie osobno z choinkami,,,wow,,,jutro zaniose,,i tyle...
,,,
Mój Kuba też w takich albo w skarpetkach z ABS-em ;-)
Dzień dobry!
Dziś już z Natkiem chyba lepiej, wyraźnie spokojniejszy jest, cieszę się, że na przeziębieniu się skończy
Za to ja obudziłam się z bólem głowy :-(
Zdrówka dla Natanielka i dla ciebie też
Ewcia i Iwonka gratuluję moderatorów
Cześć dziewczyny u mnie padał śnieg a teraz wiatr-jak zwykle.
BODZINKA- ty to masz zdolności i chęci na takie super ozdóbki,rewela
KLAWELL- wspóczuje nocki ale może to nie po tych tabletkach bo ja też kiedyś zjadłam zapomnianą no i nic
Dziewczyny czy czytałyście na wirtualnej o naszej klasie-normalnie szok co tam piszą
Narazie spadam kończyć obiad i powyciągać gary ze zmywarki:-):-):-)
BODZINKA- ty to masz zdolności i chęci na takie super ozdóbki,rewela
KLAWELL- wspóczuje nocki ale może to nie po tych tabletkach bo ja też kiedyś zjadłam zapomnianą no i nic
Dziewczyny czy czytałyście na wirtualnej o naszej klasie-normalnie szok co tam piszą
Narazie spadam kończyć obiad i powyciągać gary ze zmywarki:-):-):-)
Pycha
mama Mai i Marty
mamajuli a co tam piszą???
Pycha
mama Mai i Marty
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Dziewczyny to samo można powiedzieć o BB..Tu też mówimy o sobie, pokazujemy fotki...Niestety,żeyjemy w takich czasach,że nie jesteśmy w stanie uchronic się przed całym złem...
dokładnie zgadzam się
reklama
Podziel się: