reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja jestem jeszcze chwilke :) Tak ja pisalam kiedys juz o tych slomkach i tak one wygladaja,ja kupuje w tesco lub sa zestawach mc donalda dla dzieci ,Wygladaja tak.
180129.jpg

Jesli chodzi o kapcie to moja ostatnio znow zaczela chetnie zakladac i mamy takie typowe kapcio tenisowki jakby ale noga jej sie poci i szukam teraz sklepu Sholla bo tam sa kapcie dla dzieci skorzane z odkrytymi palcami i dziurkami i takie za kostke tez wiec usztywnajace stope.Chce je kupic tylko ze kosztuja kolo 80 zl.

Ja tez juz amykam,bylam teraz na naszej klasie i smigalam jak perszing.Mam nadzieje ze tak bedzie 24 godziny na dobe.
Dobranoc

hej

ania kiedy ty śpisz??? ja poszłam spać około 22:30 i rano nie mogłam wstać
:-D:-D rano :tak:, około 5 - 6 Dawidek budzi sie na papu i śpimy jeszcze do około 10, bo Majka to tak normalnie wstaje :tak:

Ania138 ale Ty szalejesz z tymi zakupami :tak: ja to nie mam nerwów na licytacje :no: Kurtka bardzo fajna.
Tak jakoś wyszło ostatnio, a dzisiaj bałam się wejść na allegro że znowu coś wygram ;-).

a ja po śniadaniu i kawce, mała ogląda "Łatka",

a wczesniej z nudów (bo Majka spała aż" do 8:10) wylicytowałam sobie tunike za 7 zł :tak::-)
Brawo, no to jest naprawdę okazja, ja też na takie poluję :tak:

Hej,
dzięki za troskę dziewczyny! Nocka fatalna, tak jak się spodziewałam. Mały wrzeszczał do północy, padł wykończony przed pierwszą, a o 4 już od nowa wrzaski. Buntuje się, że się źle czuje i nic z tym zrobić nie może.
Generalnie wygląda to na zwykle przeziębienie (czyli banał) o podłożu wirusowym, ale Natek jeszcze nie umie wysmarkać nosa i to, że się dusi wprowadza go w taką histerię. Działam gruszką, ale się ostro buntuje, tylko to potęguje jego ryk :/
:no::no: Biedny Natanielek, ucałuj go od nas i tobie też całusy, Majka też się w nocy dusi przez katar i coś przy tym gada przez sen a wczoraj to nawet usiadła i mnie opr.. ze ją obudziłam :confused: a ja cicho ja mysz pod miotłą siedziałam :-D

Ania138 to ja też poproszę capucinko z twojego ekspresu!!!! Uwielbiam takie:-D Gratuluje wygranych aukcji ja nie mam tyle cierpliwości i wolę opcje kup teraz;-)
Mi cappucino dzisiaj nie wyszło :-(, ale w smaku dobre. Jak już się nauczę do zapraszam.
A ja uwielbiam licytacje :tak:, pod koniec ręce mi drżą, serducho mocniej bije :happy2:, adrenalina podchodzi :-D. To jak narkotyk i naprawdę uzależnia :cool2:.
Te spodnie co kupiłam to zapłaciła bym za nie w opcji Kup teraz 115, a tak zapłaciła 98. Zawsze to trochę do przodu no i ta adrenalinka :cool2:

A my rozebraliśmy choinki i wszytskie ozbodby swiateczne,,w koncu,hihi,,tydzien sie za to zbaierałam,,,musze wyniesc do piwnicy,,ale to jutro,bo mam za dzuo,,4 reklamowki i dwie osobno z choinkami,,,wow,,,jutro zaniose,,i tyle...
Ja tez już od kilku dni robię podejście do choinki ale jeszcze stoi :-D

ja rowniez grtauluje moderatorow

Vanesska jest boska
słomki smakowe:szok::szok::szok::szok: co to takiego...chyab jestem do tylu...:dry::zawstydzona/y:
A co to za moderatorki, również gratuluję ale nie wiem o co chodzi :zawstydzona/y:
A słomki super chyba muszę spróbować może Majka będzie rano mleko piła do śniadania
Byłam u dentysty. Sprawdziła moje uzebienie, nie jest źle. Jakieś 3-4 wizyty i będę miała luzik z zębolkami, tylko kieszeń cieńsza zostanie :baffled:

Następna wizyta w środę.
:no: Fakt, ja też muszę iść do dentysty ale ja chodzę na kasę, ale ładnie robią :tak:.
Powodzenia.

A w jakich kapciach latają wasze dzieci po domu?
Majka biega w skarpetkach z abes`em ( na allegro kupiłam :-D:cool2:), a jaku już ją przekonam to zakłada takie góralskie. Dostałą w prezencie od teściowej mojej siostry.

Iwonka Vannesce to łóżko nie jest potrzebne ona wyśpi się wszędzie ;-):-D:-D

Bardzo ładne paznokcie :tak:, mi też niedługo przyszłą bratowa będzie robić bo 2 lutego na wesele idziemy chociaż nie wiem jak to będzie bo Dawidek nie lubi pić z butelki tylko z cycka woli a ja na siłę nie będę go do butli zmuszać wolę odpuścić sobie imprezę. :tak:

reklama
Dzień Dobry:-)
Nawet nie będe udawać,że Was nadrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chorowitkom zdrówka, zdołowanym poprawy nastroju:-):-)
No a ja właśnie szok przezyłam:-DWreszcie weszłan na fora regionalne, i przywitałam się a tu odzywa sie mamusia i pyta czy jestem żona Pawła F bo ona po zdjęciu małego na naszej klasie poznała:-):-)No normalnie koleżanka z podstawówi mojego Małża:-)Ale ten internetowy świat malutki:-):-)

Do góry