reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Ja jeszcze posiedzę na Lipcu 2007,bo buziaczek siedzi
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja jestem jeszcze chwilke Tak ja pisalam kiedys juz o tych slomkach i tak one wygladaja,ja kupuje w tesco lub sa zestawach mc donalda dla dzieci ,Wygladaja tak.
Jesli chodzi o kapcie to moja ostatnio znow zaczela chetnie zakladac i mamy takie typowe kapcio tenisowki jakby ale noga jej sie poci i szukam teraz sklepu Sholla bo tam sa kapcie dla dzieci skorzane z odkrytymi palcami i dziurkami i takie za kostke tez wiec usztywnajace stope.Chce je kupic tylko ze kosztuja kolo 80 zl.
Jesli chodzi o kapcie to moja ostatnio znow zaczela chetnie zakladac i mamy takie typowe kapcio tenisowki jakby ale noga jej sie poci i szukam teraz sklepu Sholla bo tam sa kapcie dla dzieci skorzane z odkrytymi palcami i dziurkami i takie za kostke tez wiec usztywnajace stope.Chce je kupic tylko ze kosztuja kolo 80 zl.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez juz amykam,bylam teraz na naszej klasie i smigalam jak perszing.Mam nadzieje ze tak bedzie 24 godziny na dobe.
Dobranoc
Dobranoc
ania138
miłość w trzech wymiarach
rano , około 5 - 6 Dawidek budzi sie na papu i śpimy jeszcze do około 10, bo Majka to tak normalnie wstajehej
ania kiedy ty śpisz??? ja poszłam spać około 22:30 i rano nie mogłam wstać
Tak jakoś wyszło ostatnio, a dzisiaj bałam się wejść na allegro że znowu coś wygram ;-).Ania138 ale Ty szalejesz z tymi zakupami ja to nie mam nerwów na licytacje Kurtka bardzo fajna.
Brawo, no to jest naprawdę okazja, ja też na takie polujęa ja po śniadaniu i kawce, mała ogląda "Łatka",
a wczesniej z nudów (bo Majka spała aż" do 8:10) wylicytowałam sobie tunike za 7 zł :-)
Biedny Natanielek, ucałuj go od nas i tobie też całusy, Majka też się w nocy dusi przez katar i coś przy tym gada przez sen a wczoraj to nawet usiadła i mnie opr.. ze ją obudziłam a ja cicho ja mysz pod miotłą siedziałamHej,
dzięki za troskę dziewczyny! Nocka fatalna, tak jak się spodziewałam. Mały wrzeszczał do północy, padł wykończony przed pierwszą, a o 4 już od nowa wrzaski. Buntuje się, że się źle czuje i nic z tym zrobić nie może.
Generalnie wygląda to na zwykle przeziębienie (czyli banał) o podłożu wirusowym, ale Natek jeszcze nie umie wysmarkać nosa i to, że się dusi wprowadza go w taką histerię. Działam gruszką, ale się ostro buntuje, tylko to potęguje jego ryk :/
Mi cappucino dzisiaj nie wyszło :-(, ale w smaku dobre. Jak już się nauczę do zapraszam.Ania138 to ja też poproszę capucinko z twojego ekspresu!!!! Uwielbiam takie Gratuluje wygranych aukcji ja nie mam tyle cierpliwości i wolę opcje kup teraz;-)
A ja uwielbiam licytacje , pod koniec ręce mi drżą, serducho mocniej bije , adrenalina podchodzi . To jak narkotyk i naprawdę uzależnia .
Te spodnie co kupiłam to zapłaciła bym za nie w opcji Kup teraz 115, a tak zapłaciła 98. Zawsze to trochę do przodu no i ta adrenalinka
Ja tez już od kilku dni robię podejście do choinki ale jeszcze stoiA my rozebraliśmy choinki i wszytskie ozbodby swiateczne,,w koncu,hihi,,tydzien sie za to zbaierałam,,,musze wyniesc do piwnicy,,ale to jutro,bo mam za dzuo,,4 reklamowki i dwie osobno z choinkami,,,wow,,,jutro zaniose,,i tyle...
A co to za moderatorki, również gratuluję ale nie wiem o co chodzija rowniez grtauluje moderatorow
Vanesska jest boska
słomki smakowe co to takiego...chyab jestem do tylu...
A słomki super chyba muszę spróbować może Majka będzie rano mleko piła do śniadania
Fakt, ja też muszę iść do dentysty ale ja chodzę na kasę, ale ładnie robią .Byłam u dentysty. Sprawdziła moje uzebienie, nie jest źle. Jakieś 3-4 wizyty i będę miała luzik z zębolkami, tylko kieszeń cieńsza zostanie
Następna wizyta w środę.
Powodzenia.
Majka biega w skarpetkach z abes`em ( na allegro kupiłam ), a jaku już ją przekonam to zakłada takie góralskie. Dostałą w prezencie od teściowej mojej siostry.A w jakich kapciach latają wasze dzieci po domu?
Iwonka Vannesce to łóżko nie jest potrzebne ona wyśpi się wszędzie ;-)
Bardzo ładne paznokcie , mi też niedługo przyszłą bratowa będzie robić bo 2 lutego na wesele idziemy chociaż nie wiem jak to będzie bo Dawidek nie lubi pić z butelki tylko z cycka woli a ja na siłę nie będę go do butli zmuszać wolę odpuścić sobie imprezę.
ania138
miłość w trzech wymiarach
Już wiem o co chodzi z tym moderatorem , sama jestem na NK a tu nie zajażyłam :-(.
Dobranoc
Dobranoc
Pycha
mama Mai i Marty
cześc
Marta ogromnie dziękuję za płytki :-):-):-)
a ja dziś od rana podminowana
Marta ogromnie dziękuję za płytki :-):-):-)
a ja dziś od rana podminowana
reklama
Dzień Dobry:-)
Nawet nie będe udawać,że Was nadrobiłam
Chorowitkom zdrówka, zdołowanym poprawy nastroju:-):-)
No a ja właśnie szok przezyłamWreszcie weszłan na fora regionalne, i przywitałam się a tu odzywa sie mamusia i pyta czy jestem żona Pawła F bo ona po zdjęciu małego na naszej klasie poznała:-):-)No normalnie koleżanka z podstawówi mojego Małża:-)Ale ten internetowy świat malutki:-):-)
Nawet nie będe udawać,że Was nadrobiłam
Chorowitkom zdrówka, zdołowanym poprawy nastroju:-):-)
No a ja właśnie szok przezyłamWreszcie weszłan na fora regionalne, i przywitałam się a tu odzywa sie mamusia i pyta czy jestem żona Pawła F bo ona po zdjęciu małego na naszej klasie poznała:-):-)No normalnie koleżanka z podstawówi mojego Małża:-)Ale ten internetowy świat malutki:-):-)
Podziel się: