Tez mialam to napisac.;-):-)Dziewczyny to samo można powiedzieć o BB..Tu też mówimy o sobie, pokazujemy fotki...Niestety,żeyjemy w takich czasach,że nie jesteśmy w stanie uchronic się przed całym złem...
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Odebralam wyniku moczu i wykazalo slad cukru.......
Marta1981
Rodzyneczka
No ja nie mogę;-).Bodzinka znowu nowy avatarek.
Ojej Iwonko, przede wszystkim sie nie denerwuj. Idziesz dzis do lekarza, wiec razem postanowicie razem co dalej.Odebralam wyniku moczu i wykazalo slad cukru.......
Ja jak bylam z Grzesiem w ciazy tez mialam slad bialka. Bralam przez miesiac tabletki (chyba furagin) a potem juz nic bylo.
Nie martw sie -wszystko bedzie ok. :*
jasmina111
Fan(ka)
Czesc dziewczyny
Bylam na spacerku z dziecmi. Jest brzydko na dworze, zimno i wilgotno. Poszlam na Osiedlowy plac zabaw i naprawde jestem w szoku. Wkolo placu totalny syffff, szklo, kupa na kupie - choc wisza tabliczki ze wprowadzanie psow na terez placu i trawnik wkolo surowo zabronione. Zeby dojechac z deptaka na plac zabaw trzeba wjechac na trawnik, cholera mnie wziela bo wozkiem zaraz wjechalam wiadomo w co!!!!!!. Ja wiem ze psiaki trzeba wyprowadxzac na dwor, kurcze ale czy zaraz na trawe obok miejsca zabaw dzieci??? Zlosc mnie wziela wiec zabralam Jasminke i poszlysmy do domu. Czy u was tez tak wyglada? czy to osiedle obok mojego domu jest takie zaswinione?
Bylam na spacerku z dziecmi. Jest brzydko na dworze, zimno i wilgotno. Poszlam na Osiedlowy plac zabaw i naprawde jestem w szoku. Wkolo placu totalny syffff, szklo, kupa na kupie - choc wisza tabliczki ze wprowadzanie psow na terez placu i trawnik wkolo surowo zabronione. Zeby dojechac z deptaka na plac zabaw trzeba wjechac na trawnik, cholera mnie wziela bo wozkiem zaraz wjechalam wiadomo w co!!!!!!. Ja wiem ze psiaki trzeba wyprowadxzac na dwor, kurcze ale czy zaraz na trawe obok miejsca zabaw dzieci??? Zlosc mnie wziela wiec zabralam Jasminke i poszlysmy do domu. Czy u was tez tak wyglada? czy to osiedle obok mojego domu jest takie zaswinione?
Dziewczyny to samo można powiedzieć o BB..Tu też mówimy o sobie, pokazujemy fotki...Niestety,żeyjemy w takich czasach,że nie jesteśmy w stanie uchronic się przed całym złem...
Dlatego ja nie zamieszczam zdjęć synka, a nawet swoich prywatnych, na żadnych forach otwartych. Od samego początku mojej bytności na forach kieruję się tą zasadą.
Bodzinka - współczuję bolesnej @...
Marta1981
Rodzyneczka
Pod moim blokiem to się najlepiej psa wyprowadza.Rozumiem,sąsiad wyprowadzi swojego ale żeby z bloków na około ściągali.Czasem to ich gonię,żeby pod swoje okno chodzili z psami srać.Już wolę pojechać do teściów żeby Olek wlazł w krowi placek,bo przynajmniej tak nie śmierdzi i lepiej się zmywa;-).Czesc dziewczyny
reklama
E
Ewcia81
Gość
Hej wam,,u mnie dzisiaj nawet ładne słonko,,i fajna pogoda,,
Ja w domu,byłam po pracy u babci,bo dawno jej nie odwiedzałam,,no i kawke spiłysmy i jestem,,juz piwnice odwiedzilam,zanioslam choinki i oZdoby,no i małe ciuchy matka,bo mi tu zagracały pokoj małego...
Teraz mus ogarnac,bo mam syf,,,,odkurzycłóżo zrobic pozmywac,itp itd,,,az tyle roboty,,a za godz po maęłgo,,czys ie wyrobie-pewnie ze tak ja express,hehe
Ja w domu,byłam po pracy u babci,bo dawno jej nie odwiedzałam,,no i kawke spiłysmy i jestem,,juz piwnice odwiedzilam,zanioslam choinki i oZdoby,no i małe ciuchy matka,bo mi tu zagracały pokoj małego...
Teraz mus ogarnac,bo mam syf,,,,odkurzycłóżo zrobic pozmywac,itp itd,,,az tyle roboty,,a za godz po maęłgo,,czys ie wyrobie-pewnie ze tak ja express,hehe
Podziel się: