reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Odebralam wyniku moczu i wykazalo slad cukru.......
Ojej Iwonko, przede wszystkim sie nie denerwuj. Idziesz dzis do lekarza, wiec razem postanowicie razem co dalej.
Ja jak bylam z Grzesiem w ciazy tez mialam slad bialka. Bralam przez miesiac tabletki (chyba furagin) a potem juz nic bylo.
Nie martw sie -wszystko bedzie ok. :tak: :*

Czesc dziewczyny
Bylam na spacerku z dziecmi. Jest brzydko na dworze, zimno i wilgotno. Poszlam na Osiedlowy plac zabaw i naprawde jestem w szoku. Wkolo placu totalny syffff, szklo, kupa na kupie - choc wisza tabliczki ze wprowadzanie psow na terez placu i trawnik wkolo surowo zabronione. Zeby dojechac z deptaka na plac zabaw trzeba wjechac na trawnik, cholera mnie wziela bo wozkiem zaraz wjechalam wiadomo w co!!!!!!. Ja wiem ze psiaki trzeba wyprowadxzac na dwor, kurcze ale czy zaraz na trawe obok miejsca zabaw dzieci??? Zlosc mnie wziela wiec zabralam Jasminke i poszlysmy do domu. Czy u was tez tak wyglada? czy to osiedle obok mojego domu jest takie zaswinione?

Dziewczyny to samo można powiedzieć o BB..Tu też mówimy o sobie, pokazujemy fotki...Niestety,żeyjemy w takich czasach,że nie jesteśmy w stanie uchronic się przed całym złem...

Dlatego ja nie zamieszczam zdjęć synka, a nawet swoich prywatnych, na żadnych forach otwartych. Od samego początku mojej bytności na forach kieruję się tą zasadą.

Bodzinka - współczuję bolesnej @...

Czesc dziewczyny
Bylam na spacerku z dziecmi. Jest brzydko na dworze, zimno i wilgotno. Poszlam na Osiedlowy plac zabaw i naprawde jestem w szoku. Wkolo placu totalny syffff, szklo, kupa na kupie - choc wisza tabliczki ze wprowadzanie psow na terez placu i trawnik wkolo surowo zabronione. Zeby dojechac z deptaka na plac zabaw trzeba wjechac na trawnik, cholera mnie wziela bo wozkiem zaraz wjechalam wiadomo w co!!!!!!. Ja wiem ze psiaki trzeba wyprowadxzac na dwor, kurcze ale czy zaraz na trawe obok miejsca zabaw dzieci??? Zlosc mnie wziela wiec zabralam Jasminke i poszlysmy do domu. Czy u was tez tak wyglada? czy to osiedle obok mojego domu jest takie zaswinione?
Pod moim blokiem to się najlepiej psa wyprowadza:wściekła/y:.Rozumiem,sąsiad wyprowadzi swojego ale żeby z bloków na około ściągali.Czasem to ich gonię,żeby pod swoje okno chodzili z psami srać:tak:.Już wolę pojechać do teściów żeby Olek wlazł w krowi placek,bo przynajmniej tak nie śmierdzi i lepiej się zmywa;-).

reklama
Hej wam,,u mnie dzisiaj nawet ładne słonko,,i fajna pogoda,,
Ja w domu,byłam po pracy u babci,bo dawno jej nie odwiedzałam,,no i kawke spiłysmy i jestem,,juz piwnice odwiedzilam,zanioslam choinki i oZdoby,no i małe ciuchy matka,bo mi tu zagracały pokoj małego...
Teraz mus ogarnac,bo mam syf:zawstydzona/y:,,,,odkurzycłóżo zrobic pozmywac,itp itd,,,az tyle roboty,,a za godz po maęłgo,,czys ie wyrobie-pewnie ze tak ja express,hehe

Do góry