reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey
nie odzywałam sie troche, bo mam sprzatanie przed chrzcinami plus dzis szczepionke - którą mały znióśł fatalnie... poczytam i popisze wiecej po niedzieli!!!
nie odzywałam sie troche, bo mam sprzatanie przed chrzcinami plus dzis szczepionke - którą mały znióśł fatalnie... poczytam i popisze wiecej po niedzieli!!!
sewa
mamuśka ;-)
hey
Aaa... no tak, ja całkiem zapomniałam, że u Was chrzciny. No kochana to trochę roboty przed Tobą
Buziolki dla Mikiego. Bidulek.
ania138
miłość w trzech wymiarach
Dobry wieczór.
Jak ja kiedyś nadążałam za wami , chyba byłam młodsza ( o rok;-)) i sprawniejsza .
Teraz tylko sie witam i idę robić kawę z mojego nowego ekspresu .
Do później
Jak ja kiedyś nadążałam za wami , chyba byłam młodsza ( o rok;-)) i sprawniejsza .
Teraz tylko sie witam i idę robić kawę z mojego nowego ekspresu .
Do później
Pycha
mama Mai i Marty
hej
ja zaglądam na chwilę, bo musiałam mojemu M zamówic jakis sprzet do pracy, a tak mi sie nie chciało, ale tak mnie błagał, ze musiałam podnieść tyłek i zasiąść przed kompem
Hanifka śliczniutka :-)
a co do naszej klasy, to mam już dość tego ślimaczego tempa
ja zaglądam na chwilę, bo musiałam mojemu M zamówic jakis sprzet do pracy, a tak mi sie nie chciało, ale tak mnie błagał, ze musiałam podnieść tyłek i zasiąść przed kompem
Hanifka śliczniutka :-)
a co do naszej klasy, to mam już dość tego ślimaczego tempa
Pycha
mama Mai i Marty
no i zapomniałam powiedziec
dobranoc
a jeszcze doczytałam.....
Leika zdrówka dla Natka :-)
ania ja tez chyba sie postarzałam, bo często nie nadążąm
Leika zdrówka dla Natka :-)
ania ja tez chyba sie postarzałam, bo często nie nadążąm
reklama