reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u mnie w tv to raczej nic nie ma bo mam tylko polonie i itvn ja siedze na naszej klasie i co chwilke zagladam co kto naszkrobal ale faktycznie cisza jak makiem zasal

reklama
A ja wyszłam z naszej klasy, bo mnie jej szybkość powala :baffled: mam nadzieję, że uda im się dziś w nocy wymienić te serwery i w końcu zacznie działać normalnie.

hey

nie odzywałam sie troche, bo mam sprzatanie przed chrzcinami plus dzis szczepionke - którą mały znióśł fatalnie... poczytam i popisze wiecej po niedzieli!!!

hey

nie odzywałam sie troche, bo mam sprzatanie przed chrzcinami plus dzis szczepionke - którą mały znióśł fatalnie... poczytam i popisze wiecej po niedzieli!!!

Aaa... no tak, ja całkiem zapomniałam, że u Was chrzciny. No kochana to trochę roboty przed Tobą :tak:

Buziolki dla Mikiego. Bidulek.

Dobry wieczór.
Jak ja kiedyś nadążałam za wami :szok:, chyba byłam młodsza ( o rok;-)) i sprawniejsza :tak::-D.
Teraz tylko sie witam i idę robić kawę z mojego nowego ekspresu :tak::-D.

Do później

klavell - śliczne fotki, fajna z Was rodzinka :)))

A Natek chory :( smarki ma po pas, marudny na maksa i to chyba dopiero początek... :-(

hej
ja zaglądam na chwilę, bo musiałam mojemu M zamówic jakis sprzet do pracy, a tak mi sie nie chciało, ale tak mnie błagał, ze musiałam podnieść tyłek i zasiąść przed kompem

Hanifka śliczniutka :-)

a co do naszej klasy, to mam już dość tego ślimaczego tempa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no i zapomniałam powiedziec
dobranoc
347pimisksi281380ycsw8bg3.gif

a jeszcze doczytałam.....
Leika zdrówka dla Natka :-)

ania ja tez chyba sie postarzałam, bo często nie nadążąm :no:

reklama
Leika zdrówka dla małego choraska. Masz ten spray do noska Euphorbium. On jest rewelacyjny. Polecam.

Do góry