reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mam, mam. Stosuję. Natrałam go też pulmexem. Ale zapowiada się ciężka nocka, mały nie może oddychać i nie śpi :-(
Bidulek :-( musisz go położyć w pozycji półsiedzącej, będzie mu łatwiej oddychać, i jak masz maść majerankową pod nosek to też mu bedzie przewiewało.

Ja mówię dobranoc. Pewnie pokręce się jeszcze trochę po BB, ale już się żegnam.

Śpijcie smacznie i spokojnie.

Leika-zdrówka dla maluszka!Moja też się niedawno przebudziła coś jej jeszcze w nosku przeszkadza.Dobranoc ja już na oczy dziś nie wyrabiam mojemu musiałam tu pare rzeczy porobić ale jest zadowolony to chociaż to dobre.Papapapa:-)

Wpadam jak po ogień dobrej nocki życzyc!!:-) Miałam dzisiaj sprzątaniowo-marudzący dzionek. Madzi się cisną następne zębolki i ciągle popłakuje i na ręce się pcha. A mnie się wszystko pokończyło i czopeczki i żel na dziąsła oczywiście jak na złośc przed samą wypłatą:wściekła/y: No ale muszę jutro wstąpic na aptekę bo mi jej strasznie szkoda:-( A jeszcze żeby mi nie było za dobrze to Adrian dziś po przedszkolu bardzo kaszlał:wściekła/y: Zobaczymy jak nocka minie i co będzie rano:confused: Mam nadzieję że go nie rozłoży:dry: Bo ja już wymiękam:baffled:

Witam wszystkich.Czy wy wiecie ile wy klikacie normalnie przy zagladaniu dorywczym juz nie wiem co i jak u kogo.Masakra jak wroce do domu to na nowo wbijac sie w to wszystko.
Pozdrawiam goraco z PL i dobrej nocki zycze

To znowu ja.
Nadrabiam zaległości :tak:
I widzę że już się wyjaśniło kto robił pawlacz :tak:, swoją drogą to fajny pomysł :tak:
Mi też pirat sie podoba :tak:

Majka tez ogląda "Papi" i Mądry Maluch, bardzo je lubi ale czasem jeszcze wraca do Teletubisiów :tak::-D, chyba że umysł odpoczął ;-)

Z tym przyspieszeniem edukacji to dla mnie też przesada, jeszcze trochę to zajdziesz w ciążę i już trzeba będzie wybierać szkołę dla dziecka, paranoja !!!

Bodzinka, fajne meble :tak:

Ja tez jeszcze kolędy nie miałam i nie wiem kiedy będzie bo taki trochę "kalwin" ze mnie :zawstydzona/y:. W zeszłym roku plan kolędy był podany w internecie na stronie kościoła a teraz nie ma :wściekła/y:

Ja też sie zgadzam z Leiką i tak jak Asiulinka poślę Majkę do przedszkola na wiosnę, chociaż liczyć umie do 10 i zaczyna kumać alfabet :tak:, ale zależy mi żeby Majka miała kontakt z dziećmi i nauczyła się trochę dyscypliny i pracy w grupie, bo ja jej sama tego nie nauczę ( oczywiście pracy w grupie )

Iwonka mi tez się podoba to pierwsze łóżeczko.
A ja z mężem chorujemy na zestaw Capslock z Bleck Red White, łóżko piętrowe i można drugie na dół włożyć albo zostawić wolne, ale za drogie, może kiedyś.

Klavel super fotki. Mój Dawidek taż się tak fajnie śmieje :tak:

Leika zdrówka dla synka.

reklama
Majka dzisiaj budziła się w nocy co 1,5 godziny z płaczem :-(, a rano miała lekką gorączkę. Mariusz pojechał z nią do lekarza i okazało się że to tylko gardło i że dobrze ją leczę :tak:. Taka mądra jestem bo siostra była kilka dni temu ze swoją u lekarza i ja podaje moje to samo :tak:. Chyba sobie wydrukuję dyplom "pediatra samozwańczy" ;-):-D

Przestawiłam dzisiaj kanapę i łóżeczko małego i teraz mam lepsze dojście ido łóżeczka i wygodniej mi.

Na allegro wygrałam dzisiaj dwie licytacje jedną po drugiej, trzecią odpuściłam bo się bałam że się Mariusz na mnie wpieni. Ale kozaków mam 2 pary a spodnie potrzebowałam nowe bo mi trochę bioderka po ciążach się powiększyły :-D, z czego się cieszę :tak:

A i ostatnio wygrałam licytację kurtki tylko że okazała się na mnie za mała ale to nić Pan mi wymieni na większą już dzisiaj Mariusz odesłał.
Najmodniejsza kurtka z FUTREM SZOK CZERWONA r.S (288501719) - Aukcje internetowe Allegro

No i jak już pisałam mamy ekspres ciśnieniowy, nawet dobra kawka :tak:, jutro zrobię sobie cappucino :-p, zobaczymy co wyjdzie.
No i kamerę też sobie kupiliśmy bo jak są małe dzieci w domu to brakuje takich gadżetów :tak:, a Mariusz dostał już ode mnie na imieniny nawigację do samochodu, taką tylko z mapą Polski ale wystarczy :tak:

Dobranoc

Do góry