reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Klavell super foteczki.Hanifka rośnie i pięknieje w oczach:-)No i ma taki pajacyk jak mój kawaler:-):-)

reklama
sIEMKA,,

mAM DZISIAJ LENIA I NIE CHCE MIS IE CZYTAC,,SORRY,,JAKOS TAK,,,LENIUCHOWO U MNIE,,

dOCZYTALAM O ULDZE PRORODZINNEJ,,JUTRO JADE do skarbowki,,dowiem sie co i jak,,bo przeciez do 10 nie ma szans złozyc tego wniosku,,moja pracy i mojego jeszcze pitow nam nie dala,,i jakos nie spieszy im sie,,,i musze sie dowiedziec czy m moze odliczyc wyrobienie karty do pracy,,dal 200zl prawieee,,wiec sporo,,,
no jak ja nie nawidze,,,,do US jeżdżic,,tam wredoty siedza,okropieństwo,,brrr,,juz mam nerwa jak o tmy pomysle,,hehe

klavel super fotunie,,sporo ich,,a mała jak rośnie,uuu,,a wy w PL chrzczciliście ją??

Iwonka ja mialam taki niebieski tapcznaik jak bylam mloda,hehe,tzn do SP chodizlam,,identyczny,,,

a moj ma duże łożko,,wersaleczke moja od mamy coz abralam,,takze potem jakby co to dla dwojki bedzie i tyle...

klavel jesli kochana chcesz kopiowac,to na dole przy kazdym poscie kazdej z nas jest taki minusik,zaznacz go i zrobi sie plusikk,,to bedzie cytat,,

a na filmik to ja wejde,,

klavel świetne,,az mi łezki poleciały ze smiechu,,super,,najpierw mama,,a potem tata--az sma sie z c óreckzi śmiał,hehe,,mała piszczałeczka z niej,,ale superrr,,,
moje synkowi sie spodobało,i krzyczy włąc zm dzidize,,,bo ja popatrze..i ogladąć chcee:-)

klavell,Olek miał taką samą grzechotkę(tą jak sztanga).:tak:Jutro jedziemy rano do chrzestnej Julka bo muszę w końcu napisać referat na seminarium:wściekła/y:a u nas po czyszczeniu kompika nie ma Office:wściekła/y:.Dobrej nocki życzę.

reklama
Do góry