reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z rana!
Za oknem piękne słonko :tak: jak na wiosnę :baffled:
Dziś na 15:00 idę do dentysty, ale mi się nie chce :baffled:

Teraz wcinam śniadanko i piję kawusię.

Ania138 ale Ty szalejesz z tymi zakupami :tak: ja to nie mam nerwów na licytacje :no: Kurtka bardzo fajna.

Leika jak tam Malutki. Mam nadzieję, że troszkę pospaliście.

Witam z rana ...my wlasnie wstalysmy hanika sobie jeszze lezakue wiec ja szybka na bb zagladam,
tak w ogole to zapomnialam sie pochwalic ze moje dziecie o swiat wcina kaszki marcheweczke i inne deserki...
Leika jak maly jak ci noc minela...???

Dzien dobry.
Ja wlasnie wcinam sniadanko, Macius oglada Kubusia Puchatka na disney channel, a Grzes sie nie dawno obudzil, ale jak zwykle sam do siebie mowi, wiec nie bede mu przeszkadzac w rozmowie.;-)

Sikoreczka bardzo Ci i Madzi wspolczuje. A jak tam Adrianek? Mam nadzieje, ze noc minela spokojnie.

Ania gratuluje wygranych aukcji a kurtka fajna.:tak: Ekspresu zazdroszcze. Ja mam taki zwykly przelewowy.

Pycha Ty tez widze upolowalas okazje z rana.;-)

Hej,
dzięki za troskę dziewczyny! Nocka fatalna, tak jak się spodziewałam. Mały wrzeszczał do północy, padł wykończony przed pierwszą, a o 4 już od nowa wrzaski. Buntuje się, że się źle czuje i nic z tym zrobić nie może.
Generalnie wygląda to na zwykle przeziębienie (czyli banał) o podłożu wirusowym, ale Natek jeszcze nie umie wysmarkać nosa i to, że się dusi wprowadza go w taką histerię. Działam gruszką, ale się ostro buntuje, tylko to potęguje jego ryk :/

Ania138 to ja też poproszę capucinko z twojego ekspresu!!!! Uwielbiam takie:-D Gratuluje wygranych aukcji ja nie mam tyle cierpliwości i wolę opcje kup teraz;-)
Pycha ja też za zwyczaj zalegam po 1 do łózeczka. Potem nie bardzo mi się chce wstawac o 7 z dzieciami , ale jak próbowałam się położyc wcześniej to kręcę się w kółko i zasnąc nie potrafię:-p
Leika zdróweczka dla Natanielka. Biedactwo małe, szkoda go:-(
A ja Adrianka do przedszkola odstawiłam bo nie kaszlał zobaczymy co będzie jak wróci:confused: Madzia nie chciała do domkuwracac, bo na nóżkach wędrowała i strasznie jej się to podobało:-) Oczywiście glebe zaliczyła i wargę przy tym przygryzła ale dreptała potem dalej;-) Na korytarz stałyśmy jeszcze pół godziny bo nie chciała do domu:-D Teraz zasypia. Będzie chwilka spokoju:happy2:

Leika buziolki dla Natanielka :tak: bidunio.

sikoreczka ja też tak długo siedzę. Rano ze wstawaniem problem. Madzia mały dreptuś. Dobrze, że nie przejęła się za bardzo rozciętą wargą.

A ja umyłam włosy i .... powinnam się za obiad brać, ale nie mam pomysłu :baffled:

reklama
Cześć dziewczyny witam z rana.Ja juz się wziełam za obiad, mała troche nie bardzo bo chyba jej nowe ząbki wychodzą a ma już 6 sztuk.
LEIKA jeśli mogę ci poradzić to bardzo dobre są kropelki na katar NASIWIN SOFT .Jak moja Julka miała katarzysko to też nie chciała spać a te kropelki naprawde pomogły:-)

Do góry