reklama
Czesc dziewczyny chciałam sie pochwalić nowymi atrakcjami :-) dochodze juz do wprawy z tymi suwaczkami i zdjęciami! tak duże piszecie że nie mam czasu nadrobić zaległości. Czekam na męża aż wróci z pracy to sie zajmie Nadią a ja może pogadam z Wami, ale teraz czas na obiadek!!!! Pozdrawiam.
katrinm5
Fan(ka)
Witam mamusie:-)
Ja tylko na chwilę...Mały już troche śpi a ja sprzątam przed chrzcinami sobotnimi.Jeszcze trochę mi zostało ale postanowiłam przerwę sobie zrobić:-)Dziś pewnie nie skonczę bo jak sie obudzi to będzie trzeba maluchem sie zająć a mąż w pracy.Mam trochę zaległości w czytaniu i pisaniuI nie uda mi się tego nadrobić
Ja tylko na chwilę...Mały już troche śpi a ja sprzątam przed chrzcinami sobotnimi.Jeszcze trochę mi zostało ale postanowiłam przerwę sobie zrobić:-)Dziś pewnie nie skonczę bo jak sie obudzi to będzie trzeba maluchem sie zająć a mąż w pracy.Mam trochę zaległości w czytaniu i pisaniuI nie uda mi się tego nadrobić
katrinm5
Fan(ka)
iwonka mi też się podoba to drewniane.Tak jak mówią dziewczyny jest bardziej praktyczne i można cudne łóżeczko dla małej księżniczki zrobić:-)Ale to moje skromne zdanie;-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
iwonka, mi natomiast podoba się to z Kubusiem ale to dlatego że ja mam fioła na punkcie Kubusia Puchatka i Przyjaciół, i w takim stylu Oliwka ma zrobiony pokoik...Ale jeśli chodzi o praktyczność to zdecydowanie to pierwsze, drewniane.Zawsze można pomalować, coś nakleić i będzie super.
My po zakupach, Oliwka dała popis swoich umiejętności, było wycie, leżenie na ziemi, tupanie połączone z darciem się, itd.
Ja zakupiłam sobie czarne sztuczne futerko w Orsayu i akurat jak płaciliśmy to okazało się, że dostały dziewczyny ze sklepu wiadomość o przecenach i zamiast płacić za futerko 199 zł, zapłaciliśmy 59,90 zł .I kupiłam sobie jeszcze czarną marynarkę z satyny (to tak w razie wojny, jakby na sali było chłodno).
A Jacek jednak skusił się na garnitur, śliczny .No i krawat i koszulę też kupił, a ja oczywiście wybrałam ;-).A na zdjęciach za jakiś czas zobaczycie efekt tych zakupów
A!!! A dla Oliwki jaką kreację kupiliśmy .Ale to już niespodzianka, jak wkleję fotki to zobaczycie jaką mam damę w domu ;-)
My po zakupach, Oliwka dała popis swoich umiejętności, było wycie, leżenie na ziemi, tupanie połączone z darciem się, itd.
Ja zakupiłam sobie czarne sztuczne futerko w Orsayu i akurat jak płaciliśmy to okazało się, że dostały dziewczyny ze sklepu wiadomość o przecenach i zamiast płacić za futerko 199 zł, zapłaciliśmy 59,90 zł .I kupiłam sobie jeszcze czarną marynarkę z satyny (to tak w razie wojny, jakby na sali było chłodno).
A Jacek jednak skusił się na garnitur, śliczny .No i krawat i koszulę też kupił, a ja oczywiście wybrałam ;-).A na zdjęciach za jakiś czas zobaczycie efekt tych zakupów
A!!! A dla Oliwki jaką kreację kupiliśmy .Ale to już niespodzianka, jak wkleję fotki to zobaczycie jaką mam damę w domu ;-)
Bodzinka- śliczne zdjęcia SUPER
Innn- ciekawa jestem tej kreacji Oliwki no i waszych też
Mamo Nadji- fajowe suwaki i zdjęcia(zapomniałam jak masz na imie - zaraz zerkne)
JA już po zakupach no i teraz odpoczywam oczywiście przy kompie i oglądam na 2 program o grubasach z Angli.
Iwonka- dla mnie fajniejsze to łużko drewniane naprawdę fajne:-)
Idę pobuszować po babyboomie
Innn- ciekawa jestem tej kreacji Oliwki no i waszych też
Mamo Nadji- fajowe suwaki i zdjęcia(zapomniałam jak masz na imie - zaraz zerkne)
JA już po zakupach no i teraz odpoczywam oczywiście przy kompie i oglądam na 2 program o grubasach z Angli.
Iwonka- dla mnie fajniejsze to łużko drewniane naprawdę fajne:-)
Idę pobuszować po babyboomie
jasmina111
Fan(ka)
czesc mamusie
Oj nie bylo mnie chwilke, dzien moze dwa... i teraz to najpierw wszystko powiennam przeczytac. Hmmm ale przed chwila zobaczylam Iwony fajne lozeczka i mi osobiscie podoba sie to z daszkiem. Faje teraz sa mebelki dla dzieci. Mi jeszcze sie podobaja mebelki z Ikei, ta seria Mamut, oj co do nazwy nie jestem pewna. Tam jest niebieskie lozko, stolik z krzesalkami, szafa na ubrania. Pewnie wiecie o jakich mowie.:-)
Ja dzisiaj usnelam razem z moimi dziecmi. Spalismy 3 godziny, ciekawa jestem o ktorej teraz zagonie Jasminke spac.
pozdrawiam
Oj nie bylo mnie chwilke, dzien moze dwa... i teraz to najpierw wszystko powiennam przeczytac. Hmmm ale przed chwila zobaczylam Iwony fajne lozeczka i mi osobiscie podoba sie to z daszkiem. Faje teraz sa mebelki dla dzieci. Mi jeszcze sie podobaja mebelki z Ikei, ta seria Mamut, oj co do nazwy nie jestem pewna. Tam jest niebieskie lozko, stolik z krzesalkami, szafa na ubrania. Pewnie wiecie o jakich mowie.:-)
Ja dzisiaj usnelam razem z moimi dziecmi. Spalismy 3 godziny, ciekawa jestem o ktorej teraz zagonie Jasminke spac.
pozdrawiam
katrinm5
Fan(ka)
inna to zakupy były naprawde udane:-)I taka przecena na futerkoCzekam na fotki:-)
reklama
Witajcie...wrocilam z polski cala i zdrowa juz tydzien temu...nadrabiac zaleglosci nie bede bo bo zajeloby mi to chyba z tydzien jak nie wiecej...narazie wklejam fotki z pobytu w polsce
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (800x600, 250KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (800x600, 244KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (800x600, 242KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (800x600, 189KB).
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (800x600, 254KB).
Podziel się: