reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MI sie podoba ten tapczanik, tak jak pisalas pomaluj go i bedzie fajny, sama moze kupie takie Mai bo mi sie bardzo spodobalo ma ochronke itd... i ten schowek jest bardzo praktyczny.
Te drugie to plusem jest ze jest kolorowe, one wyglada jakby bylo wykonane z jakiegos plastiku, i nie ma zadnego schowka chocby na posciel.

Iwonka mnie się to pierwsze podoba. Bardziej praktyczne. Teraz można takie ozdoby na dziecinne mebelki dokupić, że jak trochę pracy włożysz to, też będzie cudne.

Leika wlasnie widze ze Twoja mala to z kwietnia jest czyli jest rowiesniczka mojej Mai i Victorka Vici. Szkoda ze nie zapisalas sie do naszego forum kwietnioweczek z 2006.

Nie dość, że mam synka, to jeszcze z sierpnia a nie z kwietnia ;-):-D

Iwonka - ja bym wybrała to pierwsze łóżeczko, drewniane. Bardziej mi się podoba.

Ja juz sie nie odzywam :-):-):-) nie wiem co sie ze mna dzis dzieje zakrecona jak termos jestem. Date przeczytalam po polsku a zapisana jest w jezyku angielskiem wiec jest odwrotnie miesiac z dniem :-D:-D:-D:-D:-D Wybacz mi Leika. :-):-):-):-)

I taki baldachim moze jakby bylo te drewniane co wczesniej wam pokazywalam wlasnie bo ona lub sie chowac w namiotach ...
54602_PE159522_S3.jpg

albo taki tapczanik....
adas1-01.jpg

reklama
Do góry