reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dobranoc.Ide lulu
Marta1981
Rodzyneczka
Co do księdza,to mam tyle wygody że moja parafia na swoją stronkę w necie.Wklepuję adres i wiem co się w Kościółku dzieje.
Od tego tranu Mollersa Olek dostał uczulenia(ryby normalnie wcina i nic mu nie jest choć był alergikiem).
Od tego tranu Mollersa Olek dostał uczulenia(ryby normalnie wcina i nic mu nie jest choć był alergikiem).
Marta1981
Rodzyneczka
Jeszcze NK i dobranoc.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A ja mam już zrobione paznokcie :-).I dziwnie się czuję, bo nigdy w życiu nie miałam tak długich paznokci, że nie wspomnę o tipsach i innych cudach.Jutro postaram się zrobić fotkę, to Wam pokażę.
A jutro z rana jedziemy do Rybnika na ostatnie zakupy ciuchowe.Muszę mojego kochanego namówić na koszulę i krawat, bo o nowym garniturze to on nie chce słyszeć, bo szkoda mu kasy.Sknerus jeden, no
Dobra, idę powoli spać, bo to już po 22 a ja padam na ryjek ze zmęczenia nie wiem czemu
A jutro z rana jedziemy do Rybnika na ostatnie zakupy ciuchowe.Muszę mojego kochanego namówić na koszulę i krawat, bo o nowym garniturze to on nie chce słyszeć, bo szkoda mu kasy.Sknerus jeden, no
Dobra, idę powoli spać, bo to już po 22 a ja padam na ryjek ze zmęczenia nie wiem czemu
E
Ewcia81
Gość
No to dobranoc mamuski,,,
inna miłych zakupow,,i koniecznie nam pokaz fote,,,i namow meza na koszule,w koncu to najwazniejsze dzienw waszym zyciu,wsyztskko musi byc piekne i bedzie pienka,,,papa
ja tez ide spac,,moj maly usnal,,no 22-jego poraaa..i moja tez,,,
dobranoc
ja jutro mam na 10,,ale syna na 8 do peckola trzeba wieść,,buuuu,,ale trudno,,koncze o 15,,beee,,,,tak pozno,,ale lzuik,,jeszcze 4 dni i wolneeeeeee
dobranocccc
inna miłych zakupow,,i koniecznie nam pokaz fote,,,i namow meza na koszule,w koncu to najwazniejsze dzienw waszym zyciu,wsyztskko musi byc piekne i bedzie pienka,,,papa
ja tez ide spac,,moj maly usnal,,no 22-jego poraaa..i moja tez,,,
dobranoc
ja jutro mam na 10,,ale syna na 8 do peckola trzeba wieść,,buuuu,,ale trudno,,koncze o 15,,beee,,,,tak pozno,,ale lzuik,,jeszcze 4 dni i wolneeeeeee
dobranocccc
reklama
Podziel się: