reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jak na moje to za szybko te biedne dzieciaczki do szkoły pchać:no:Tylko z wode z mózgu im bedą większą robić:wściekła/y:Na moje to mnie się wcale to niepodoba i co z tego dzieciństwa bedą mieć:no:Niech zajmą się tymi dziećmi co w domy chleba brak albo drogich lekarstw potrzebują:wściekła/y:Banda idiotów i tyle, ale to oczywiście moje zdanie na ten temat:sorry2:
attachment.php

Jak na moje to za szybko te biedne dzieciaczki do szkoły pchać:no:Tylko z wode z mózgu im bedą większą robić:wściekła/y:Na moje to mnie się wcale to niepodoba i co z tego dzieciństwa bedą mieć:no:Niech zajmą się tymi dziećmi co w domy chleba brak albo drogich lekarstw potrzebują:wściekła/y:Banda idiotów i tyle, ale to oczywiście moje zdanie na ten temat:sorry2:
attachment.php
dokładnie, zgadzam się z tym w 100 %, nie mają już co wymyślać, chociaż z drugiej strony to w Anglii np tak jest że maluszki już chyba 3 letnie chodzą na jakieś obowiązkowe zajęcia na parę godzin dziennie, ale gdzie nam do Anglii??

Ahahhhhaaaaaaaaaaa no to wszystko wyjasnione ;-);-);-);-);-)
A co do wiekszej ilosci miejsc to nie wiem jak to bedzie, zrobia np dodatkowa grupe 3 latkow i znow zaczna sie problemy czy moje dziecko bedzie w tej "a" albo "b" grupie.
Bo ta pani jest lepsza i tak w kolko. A nie zrobia jednej grupy bo sale sa za male na taka ilosc dzieci. Jak jeszcze Giertych byl ministrem to byl przykaz na 25 dzieci w grupie no ale wiem ze i takl sa wieksze grupy

Nie dam rady was ndrobić kochane.
Witam nowa mame:-):-)
My dzis zamówiliśmy meble, bede w sobote wiec ja musze opróZnić stare, bo jeszcze gumolit będziemy kłaśc nowy..Także będe do Was rzadziej zaglądać....

barneyPlus_d.jpg

Takie beda:-)No i jeszcze biureczko

wieice co mialam kolede,,hehe,,,trwała z 3 minuty,,,ale mis ie podobało,,,młody ksiązz....szybki,hehe
nawet nie zdazylam przygotowac nic,,ogarnelam zabawkiz przejscia,i zaraz przylazl,,ale mam krzyzyk na scianie,to do niego sie modlililismy...

wicie co tam siedza o mysla o edukacji,,ale nic paktycznego,same durne pomysly,nie patrza tam realnie an swiat,,,,,

Bodzia,ale musisz miec duzy pokoj,u mnie by to na dwa pokoje sie chyba nawet nie zmiescilo,hehee

wieice co mialam kolede,,hehe,,,trwała z 3 minuty,,,ale mis ie podobało,,,młody ksiązz....szybki,hehe
nawet nie zdazylam przygotowac nic,,ogarnelam zabawkiz przejscia,i zaraz przylazl,,ale mam krzyzyk na scianie,to do niego sie modlililismy...

:-D:-D:-D:-D:-D ja nie miałam jeszcze "przyjemności" gościć w tym roku jegomościa w sukni czarnej. Ciekawe kiedy przyjdzie :baffled: do kościoła nie chodzę to muszę sąsiadek popytać :zawstydzona/y:

reklama
Do góry