reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
3-cie grupy mi chodzilo
kasia@28
Aktywna w BB
Jak na moje to za szybko te biedne dzieciaczki do szkoły pchaćTylko z wode z mózgu im bedą większą robićNa moje to mnie się wcale to niepodoba i co z tego dzieciństwa bedą miećNiech zajmą się tymi dziećmi co w domy chleba brak albo drogich lekarstw potrzebująBanda idiotów i tyle, ale to oczywiście moje zdanie na ten temat
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
dokładnie, zgadzam się z tym w 100 %, nie mają już co wymyślać, chociaż z drugiej strony to w Anglii np tak jest że maluszki już chyba 3 letnie chodzą na jakieś obowiązkowe zajęcia na parę godzin dziennie, ale gdzie nam do Anglii??Jak na moje to za szybko te biedne dzieciaczki do szkoły pchaćTylko z wode z mózgu im bedą większą robićNa moje to mnie się wcale to niepodoba i co z tego dzieciństwa bedą miećNiech zajmą się tymi dziećmi co w domy chleba brak albo drogich lekarstw potrzebująBanda idiotów i tyle, ale to oczywiście moje zdanie na ten temat
Ahahhhhaaaaaaaaaaa no to wszystko wyjasnione ;-);-);-);-);-)
A co do wiekszej ilosci miejsc to nie wiem jak to bedzie, zrobia np dodatkowa grupe 3 latkow i znow zaczna sie problemy czy moje dziecko bedzie w tej "a" albo "b" grupie.
Bo ta pani jest lepsza i tak w kolko. A nie zrobia jednej grupy bo sale sa za male na taka ilosc dzieci. Jak jeszcze Giertych byl ministrem to byl przykaz na 25 dzieci w grupie no ale wiem ze i takl sa wieksze grupy
A co do wiekszej ilosci miejsc to nie wiem jak to bedzie, zrobia np dodatkowa grupe 3 latkow i znow zaczna sie problemy czy moje dziecko bedzie w tej "a" albo "b" grupie.
Bo ta pani jest lepsza i tak w kolko. A nie zrobia jednej grupy bo sale sa za male na taka ilosc dzieci. Jak jeszcze Giertych byl ministrem to byl przykaz na 25 dzieci w grupie no ale wiem ze i takl sa wieksze grupy
Nie dam rady was ndrobić kochane.
Witam nowa mame:-):-)
My dzis zamówiliśmy meble, bede w sobote wiec ja musze opróZnić stare, bo jeszcze gumolit będziemy kłaśc nowy..Także będe do Was rzadziej zaglądać....
Takie beda:-)No i jeszcze biureczko
Witam nowa mame:-):-)
My dzis zamówiliśmy meble, bede w sobote wiec ja musze opróZnić stare, bo jeszcze gumolit będziemy kłaśc nowy..Także będe do Was rzadziej zaglądać....
Takie beda:-)No i jeszcze biureczko
E
Ewcia81
Gość
wieice co mialam kolede,,hehe,,,trwała z 3 minuty,,,ale mis ie podobało,,,młody ksiązz....szybki,hehe
nawet nie zdazylam przygotowac nic,,ogarnelam zabawkiz przejscia,i zaraz przylazl,,ale mam krzyzyk na scianie,to do niego sie modlililismy...
nawet nie zdazylam przygotowac nic,,ogarnelam zabawkiz przejscia,i zaraz przylazl,,ale mam krzyzyk na scianie,to do niego sie modlililismy...
E
Ewcia81
Gość
wicie co tam siedza o mysla o edukacji,,ale nic paktycznego,same durne pomysly,nie patrza tam realnie an swiat,,,,,
Bodzia,ale musisz miec duzy pokoj,u mnie by to na dwa pokoje sie chyba nawet nie zmiescilo,hehee
Bodzia,ale musisz miec duzy pokoj,u mnie by to na dwa pokoje sie chyba nawet nie zmiescilo,hehee
sewa
mamuśka ;-)
wieice co mialam kolede,,hehe,,,trwała z 3 minuty,,,ale mis ie podobało,,,młody ksiązz....szybki,hehe
ja nie miałam jeszcze "przyjemności" gościć w tym roku jegomościa w sukni czarnej. Ciekawe kiedy przyjdzie do kościoła nie chodzę to muszę sąsiadek popytać
reklama
E
Ewcia81
Gość
no ja tez nie i nie zapytalam nawet sasiadel...no i zostalam zaskoczona,hehehe,,ale juz poooja nie miałam jeszcze "przyjemności" gościć w tym roku jegomościa w sukni czarnej. Ciekawe kiedy przyjdzie do kościoła nie chodzę to muszę sąsiadek popytać
Podziel się: