reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ddziewczyny wy przearabialyscie tak piekne zdjecia,,jakie amcie programy,bo ja chcialm sie pobawic waszym programem....................

reklama
upssssss moj Maks w tym roku konczy 5 lat :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Musze sie dowiedziec u przedszkolanki ;-)
A co z tymi co teraz koncza 6 lat? Bede razem zaczynaly szkole z 5 latkami? Dziwne
Wedlug mnie jak juz tak chca wprowadzic to powinni zaczac od dzieciakow co dopiero ida pierwszy raz do przedszkola czyli 3 latkow.

No wlasnie 6 latki z 5 latkami pojda do zerowki? Trzeba poszukac info na ten temat i wyjaznien co i jak,a z przedszkoli znikna 3 grupy,czyli beda zwolnienia personelu,zostana puste sale i wogole?

Cioteczkom ktore byly ogladac balwanka i zostawily komcia serdecznie dziekujemy :-)

Dlaczego znikna 3 grupy?
Mi sie wydaje ze tylko jedna ta najstarsza. Chyba ze ja juz sie pogubilam w tym
Jestem w trojce w przedszkolu to na najblizszym zebraniu sie dowiem co i jak a jak nie to jak Maks wyzdrowieje to sie pojde spytac szefowej :tak::tak:
Ale jakby ktos znalazl jakies info na ten temat to niech podesle.

Z tego co ja slyszalam to dzieciaki maja isc rok szybciej do szkoly niz dotychczas. Wiec na moj rozum to teraz u Maksa w przedszkolu sa 3,4,5, i 6(zerowka)
czyli po nowe beda 3,4 i5 (zerowka) a 6 latki pojda do pierwszej klasy. Czyli zniknie jedna grupa w przedszkolu?
Nie wiem czy dobrze mysle jak cos to poprawcie.:-D:-D:-D:-D:-D

no wlasnie nie wszedzie sa 4 grupy bo sa i 3 gruopwe przedszkola jak zerowka jest w szkolach. i dlatego do glowy mi przyszlo ze w takich przedszkolach beda dwie grupy juz.

reklama
Szukalam w necie ale nic nie ma na ten temat,tzn sz tylko dyskusje co by bylo gdyby....i ze jak sie zrobi luzniej w przedszkolach to bedzie na przyjecie wiecej miejsc dla przedszkolakow bo wiadomo ze jest trudno znlalezc miejsce.

Do góry