Ewcia to ty dobrą panią jesteś
, która by dzieciakom pozwoliła oficjalnie ściągać
, ale to że w zeszytach nic nie mieli
przegięcie
nom tak to jest,,,poprostu szokujace...
My przed chwilą zjedliśmy obiad. Jędrek tak się najadł, że teraz leży i mówi, że się ruszać nie może
o masz,,ale fajnie,,ja bym chociaz tak raz chciala powiedizec o moim synku,on to niejadek,,,:-(
A jak mi wybuchnie ;-)
on tyle ostatnio jada, że zaczynam się zastanawiać, czy przypadkiem nie powinnam mu tego Kidabionu odstawić
no wlasnie ja tez mysle,,,hmmm
A co to jest kiadabion?? To coś na apetyt?? Ja pytałam mojego pediatry czy nie dać coś Kubie bo ostatnio jeść nie chce - to mi powiedział,że dla takich maluchów nie ma nic na apetyt
acha,,,mi dali Citropepsin,,,
Dziewczyny co prawda nie ten wątek, ale muszę wam powiedzieć, że wszystkie pięknie wyglądałyście w dniu waszych ślubów
. Ja niestety nie mam skanera, ale jak się zbiorę w sobie to zrobię zdjęcie moim zdjęciom ślubnym i też wam pokażę.
oki trzymamy za slowoo
Nie wiem, ale raczej nie, bo i tak jak korek jest jeden to kręci obiema wskazówkami.... mam to gdzieś ręcznie najwyżej będzie ustawiała nie korkiem
.
Dziewczyny, a wiecie, że teraz zerówka ma być od 5 lat. Wyobrażacie sobie takie maluszki w szkole
, bo przecież teraz zerówki sa w szkołach.
o wiem o tym,,,ale kurcze bez sensu,,niedlugo 3 lattki beda do skzoly chodizly,,cale zycie bylo,ze od 7,,to mogloby tak zostac,,,,
ta nasza edukacja,,,do dupyy i tyle...
Ja sprawdzilam,no nietstey ale bez pał sie nie obeszlo,,ale i tak ponaciagałam...
hahah a moje dziecko opitolilo dwie kromki,,chleba,,i przyszedl i powedzial"mamo zobcz,ale mam wileki,pełny brzuch,,chyba pekne",,haha,,,kurka jak zyczenia sie szybkos pełniaj,,dopieor pisałam,ze chciałabym to kiedys usłyszec,
dobre,,heee