To sobie troche potancujesz Ewcia;-)Miłej imprezki szkolnej:-)
:-(
ja tam zawsze tancuje na disco frisko
Poza tym chyba pisałam, że Jacko źle stanął w czasie tańca na Sylwestra i ledwo chodził.Więc wczoraj poszedł do lekarza, który ściągnął mu 2 wielkie strzykawy wody z kolana, no i okazało się że ma do tego problem z wiązadłami krzyżowymi
.Ja oczywiście, jak to ja, zamiast mu współczuć, to powiedziałam, żeby poszedł sobie w piłkę pograć, to mu się polepszy
.Ale wieczorem to ledwo się ruszał, więc zaczęłam mu współczuć
oj inna,,zamiast wspolczuc tot y,hmm,,ale ja mam tak samo,jak ja sie rozczulam to on nic,a jak naprawde cos zrobi,to ja sie brecham,hmmm
Tobie rowniez milego wieczoru.:-) I udanej imprezki.;-)
.
dzieki,nom byla,,,bo malo dzieic,,tlyko jeden zonk byl,ja tancyzlam na scenie makarene,bo DJ mnie wzial,,ale wstyd...hih,,dzieic sie smialy dzisiaj,,ale fajnei bylo..
dokladnie robie to samo,,,i tak myslalam,ze wszysctkie prasujecie tlyko nie ja..
ze az mi glupio bylo,hehe,,a tu iwonka jak ja,super,hehe,,ja etz nie prasuje,,,
i tak mi sie w szafie pogniecie,,,
U nas też taki mróz, jak u Ciebie Ewcia... i mimo, że słonko ładnie świeci to nie chce się ruszać z domu w taką pogodę...
Baw się dobrze wieczorkiem!
A ja lecę kończyć obiad.
not o mamy mrozyy...
Udanej zabawy
P.s. Dziewczyny czytałyście ogłoszenie na górze wątku?? Może by się któraś zgłosiła, bo lepiej jest mieć "swojego" moderatora niż kogoś spoza mam siedzących w domku.
nie,,a o co biega???
Bodzinka szaleje:-)Fotki Karolka super:-)i jeszcze rewelacyjna obróbka:-)Zazdroszczę bo ja nie potrafię;-)
swietne,a szczegolnie te przyc ycuszku-slicznowsci...
Dobry wieczor.
Ewcia fajnie, ze "imrezka" udana.;-) Zycze powodzenia jurto przy otwieraniu autka.
:-)
.
no autko,jak tralal ,nic a nic dzisiaj nie zamarzniete,a ja juz szlam z takim zpaalem do otwierania,hehee;-)
Witam z rana.Tadaaam,już jest,prawa dolna jedyneczka Juliankowa!!!!!!!!!!!
[quote=Leika;1881496] Uwielbiam zdjęcia maluszków przy piersi :-)
Jak opanuję kompa(stary wgrywał wczoraj system na nowo) i odnajdę fotki to wkleję,bo mam kilka takich cycusiowatych
.[/quote]
Marta gratki jedyneczki...(oczywiscie nie tobie,)hehee
Iwonka.chyba bez recepty,ja dawno kupowałam,najlepiej spytaj się w aptece,ok.6zł.
jest bez recepty na 10%,i wlasnie taki tani,,ale za duzo dizeicom go nie wolno...