reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też na naszej klasie znalazłam i znajomych z którymi nie miałam kontaktu od wieków i rodzinkę super jest ta stronka:tak::tak:

Wiecie co ja to się chyba uzależniłam od kompa. Może nie tyle od niego co od tych dwóch stronek naszej klasy i BB. Normalnie jak nie zajrzę to czegoś mi brakuje:dry::tak:

reklama
Karollo też woli zupki a mąż ich nie toleruje...No i dogódz tu facetom:confused:
Mężuś poszedł kredycik załatwiać, ma do wyboru dwa banki.Powiedziłam,żeby się sam zdecydował bo potem będzie na mnie;-)A tak będzie na niego:-)Mam nadzieje,że wszystko załatwi bo mi drzwiczki z meblościanki odpadają.Buuuuu
Na naszą klase dzis juz dwie godziny dodaje mojej mamie fotke.No szlag może człowika trafić.
Jak nam się uda kredycik załatwić to dostane drukarczke i skanerek:-):-)NA to już się ciesze:-):-)

Ja też na naszej klasie znalazłam i znajomych z którymi nie miałam kontaktu od wieków i rodzinkę super jest ta stronka:tak::tak:

Wiecie co ja to się chyba uzależniłam od kompa. Może nie tyle od niego co od tych dwóch stronek naszej klasy i BB. Normalnie jak nie zajrzę to czegoś mi brakuje:dry::tak:
Zgadzam się z każdym Twoim słowem..Na obie stronki musze zajrzeć po jakaś taka lekko nerwowa jestem;-);-)

Dobra idę ubrac to moje dzieciarstwo i wyskoczę z nimi na chwilkę. Brrrrr zimno na maksa i mi się nie chce ale trzeba ich troszkę przewietrzyc i kupic coś na obiadzik. Madzia ostatnio śpi tylko w wózku:baffled: No to idę marznąc! Papa do póżniej;-)

Aha dziewczyny w sprawie tego ogłoszenia na górze wątku pisałam do administratora i dostałam odpowiedź, że możemy wybrać sobie moderatora - w związku z tym może macie jakieś propozycje kogo? a może któraś z was chciałaby być moderatorem?

Ja też tak muszę wstawać, żeby Natalke do szkoły wyszykować:baffled:, a przez te święta przyzwyczaiłam się do tego że spimy do 7 - 8. Ech do dobrego to się człowiek moment przyzwyczai.. później ciężko wrócić do wczesnego wstawania.

iwona masz racej szybko sie czlowiek do dobrego przyzwaczaja :sorry2:

Uspalam mojego lobuza, cos ostatnio spi bez wiekszego jekniecia:happy2::cool2:

Dzis wieczorem wybieram sie na spotaknie klasowe oczywiscie zorganizowane dzieki naszej -klasie;-)

co do moderartora to chyba musi byc ktos kto sie troche na tym zna :confused: ja z tego powodu ze nie bardzio znam sie na komputerach i czynnsociach znimi zwiazanymi nie pisze sie na to.......sa tu osoby ktore duzo lepiej panuja nad tym podlem niz ja ;-):cool2::happy2:

Ja proponuję Iwonkę 2006 lub Ewcię z racji tego, że o ile mi wiadomo są najdłużej na wątku:tak: no i o ile się zgodzą- co wy na to

reklama
siemainko,siemanko,,,no i ja po pracy,weekendzik mam,,hurraaa

Ale zimnota,,brrr
Zrobie kawusie i zaraz wracam,,no i zakupy wyladuje i lozko sprzatne,,kupilam sobie stanik,mezowi spodenki dos pania,malemu malowanki,,,,,za minutke bede

Do góry