reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonko,ja nie wiem cyz dam rade,bo pracuje,a jak bym sie z czyms spozniala,to mnie ochrzanicie,hehe
a wogole to co moderator robi?? bo ja niew iem,,tzn wiem,zajmuje sie watkiem,ale jak??
Moderator łaczy podobne do siebie wątki, może je zamykać lub usuwać, jeśli są nie na miejscu tzn zawierają jakieś brzydkie lub niesmaczne tematy i jest jakby łacznikiem między użytkowniczkami forum a administratorem

reklama
Ewcia to odp ani do mnie.To nie jest taka praca non stop i nie codzienna tylko w razie potrzeby.Zreszta przeczytaj co napisala aniaslu.A nikt na nikogo nie bedzie zly kochana,bo wiadomo ze kazdy ma swoje zycie i rodzine.No ale nie moglabys zapomniec o tym jak bedzie twoj maz` `w domku.Zreszta

Witam,
moderator zajmuje się porządkowaniem
biggrin.gif
Łączeniem wątków, które się dublują, wyrzucaniem głupich tekstów, przenoszeniem wątków we właściwe miejsca, a jeśli opiekuje się działem typu: dzieci urodzone w... , to jest łącznikiem pomiędzy dziewczynami z grupy a Aletką bądź mną
biggrin.gif

pozdrawiam

aniaslu

Ewcia to odp ani do mnie.To nie jest taka praca non stop i nie codzienna tylko w razie potrzeby.Zreszta przeczytaj co napisala aniaslu.A nikt na nikogo nie bedzie zly kochana,bo wiadomo ze kazdy ma swoje zycie i rodzine.No ale nie moglabys zapomniec o tym jak bedzie twoj maz` `w domku.Zreszta

Witam,
moderator zajmuje się porządkowaniem
biggrin.gif
Łączeniem wątków, które się dublują, wyrzucaniem głupich tekstów, przenoszeniem wątków we właściwe miejsca, a jeśli opiekuje się działem typu: dzieci urodzone w... , to jest łącznikiem pomiędzy dziewczynami z grupy a Aletką bądź mną
biggrin.gif

pozdrawiam
aniaslu
dzieki iwonka
weż sobie ten wateczek tez,,bo ja teraz na wczasy na tydzien jade,,,a jak maz jest to ja jzu mu postawilam warunki BB musowo i juz,bo sexu nie bedize:-D:-Dzartuje,,,

A ja mykam na zakupy:-DAle zimno jest i mi sie nie chce:-(
Do miłego dziewczyny:-)
no milego kupowania,,
mi tez sie nie chce,w taka zimnice nawet nosa wychylic,,ale po mata zaraz ide

A wiecie co u nas na hali duzej,,rozlozyli stanowisko z wypozyczalnią stroi karnawalowych,,wybralam i Matus bedzie Strazakiem,bo inne to na duze dzieci,,a o maluszkach nie pomysleli za duzo...ale juz am wiec sie ciesze,,30zl dalam,,,hehe

Ewcia No ja tez kiedys na wczasy pojade i co wtedy nic sie nie stanie przeciez ;-)jak bedzie cos pilnego to wtedy sie pisze do innego moderatora a glownie do aniaslu:tak:

reklama
Dziewczyny, a wiecie jaki mi się ciężki rok szykuje finansowo. Już wiem o 4 weselach i mam jeszcze 2 komunie w tym jedną mojej Natalki:nerd:

Do góry