reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Aha gratulasy dla Julianka
sikoreczka79
Nie chce ktoś pożyczyc dwójki całkiem udanych dzieciaków na popołudnie Bo ja mam ich już dziś dośc
sikoreczka79
A co masz dobrego na obiad Iwonko
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Marta, w tym właśnie problem, że nie da się listy kontaktów odzyskać, jeśli miałaś eksportowane na serwer.
Moja Mała zjadła zupkę, powinna zbierać się do spania.Ja jak ona zaśnie też przekimam się trochę.
Moja Mała zjadła zupkę, powinna zbierać się do spania.Ja jak ona zaśnie też przekimam się trochę.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Nie chce ktoś pożyczyc dwójki całkiem udanych dzieciaków na popołudnie Bo ja mam ich już dziś dośc
Dawaj ich do mnie;-):-)
Gotuję barszczyk biały z ziemniaczkami. Ostatnio częściej gotuję zupki, bo Kubuś takie zje, a drugiego dania to w ogóle do ust nie weźmie.A co masz dobrego na obiad Iwonko
sikoreczka79
U mnie też zupka musi byc bo małe lepiej jedzą. Na wieczór zawsze szykuję coś na kształt drugiego dania i mamy taką obiadokolację jak mężuś wraca A dzieciaczki ci zaraz przeteleportuję Może jak się pobawią z twoimi to będą spokojniejsze
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.
U mnie wczoraj sie skonczyl barszczyk bialy.Moje dziecko tez bardziej lubi zupy wszelkiego rodzaju.Dzis jest rybka panga oczywiscie.Siedzimy w domku bo zimno i wiatrzysko......Na naszej klasie znalazlam a raczej oni mnie znalezli,starzy znajomi nie szkolni
Bodzinka super fotki
U mnie wczoraj sie skonczyl barszczyk bialy.Moje dziecko tez bardziej lubi zupy wszelkiego rodzaju.Dzis jest rybka panga oczywiscie.Siedzimy w domku bo zimno i wiatrzysko......Na naszej klasie znalazlam a raczej oni mnie znalezli,starzy znajomi nie szkolni
Bodzinka super fotki
reklama
sikoreczka79
Nasza-klasa jest naprawdę rewelacyjnym pomysłem Onalazłam już tyle osób Ale wkurzyłam się dziś bo dodałam zdjęcia wczoraj i jeszcze ich nie ma No ale podobno cierpliwośc jest cnotą
Podziel się: