reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jeśli chodzi o moderatora to też uważam, że powinna być nim osoba, która jest tu najdłużej :tak:.Ale jako że jestem tutaj dość krótko, na tym wątku, to dostosuję się do decyzji większości ;-)

reklama
Ja też tak muszę wstawać, żeby Natalke do szkoły wyszykować:baffled:, a przez te święta przyzwyczaiłam się do tego że spimy do 7 - 8. Ech do dobrego to się człowiek moment przyzwyczai.. później ciężko wrócić do wczesnego wstawania.
święte słowa,dokladnie tak jest...

Dzień dobry! Kawusiam właśnie i usiłuję opanowac wojnę domową:baffled: Mali mają dzisiaj bojowe nastawienie do zabaw i non stop się o coś kłócą. Najgorsze jest to że Adrian zaczął reagowac tak samo jak Magda czyli się drze i płacze:dry: Normalnie wysiadam:wściekła/y:
wysiadx na moejj stacji,,pzrygarne cie...

Nie chce ktoś pożyczyc dwójki całkiem udanych dzieciaków na popołudnie:confused2::confused2::confused2: Bo ja mam ich już dziś dośc:baffled:
oki ja chetna...ale mam jedno,moze byc??

Nasza-klasa jest naprawdę rewelacyjnym pomysłem:tak: Onalazłam już tyle osób:szok: Ale wkurzyłam się dziś bo dodałam zdjęcia wczoraj i jeszcze ich nie ma:dry: No ale podobno cierpliwośc jest cnotą:sorry2:
super sprawa,i to dwoch studentow zalozylo...

Aha dziewczyny w sprawie tego ogłoszenia na górze wątku pisałam do administratora i dostałam odpowiedź, że możemy wybrać sobie moderatora - w związku z tym może macie jakieś propozycje kogo? a może któraś z was chciałaby być moderatorem?
acha to jzu kuamm o co biega...

Ja proponuję Iwonkę 2006 lub Ewcię z racji tego, że o ile mi wiadomo są najdłużej na wątku:tak: no i o ile się zgodzą- co wy na to
no milo nam..

Iwonka przecież możesz być obydwu działów:tak:
no dokladnie..

No niby tak chyba nie wiem ale moze jak Ewcia chciala byc tu :tak::-) Mi wystarczy Maj2008 wtedy tez spokojnie;-)
a mi tam obojetnie..

To przecież możecie być obie tu:tak:
ooo no wlasnie,,bo jak ejdna nie moze to druga pomoze,hehe

Iwonka albo Ewcia to moim zdaniem własciwe osoby mi obojetne czy bedzie dwoch moderatorow czy jeden....
mi tyz....

a to moj ssak :-p:-):-):-):-):-):-):-)
slicznosci foty,,tzn wy na fotce...

Ewcia to jak chcesz byc tu moderatorem ? Pisz do anislu:tak::-)
To ja napisze ze tylko Maj2008 mnie interesuje ;-)
Iwonko,ja nie wiem cyz dam rade,bo pracuje,a jak bym sie z czyms spozniala,to mnie ochrzanicie,hehe
a wogole to co moderator robi?? bo ja niew iem,,tzn wiem,zajmuje sie watkiem,ale jak??

reklama
Do góry