reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam witam
Ja dzis musialm wtac o 6 i popracowac troche... M podpisal umowe z pralnia na jej obsuge no i oczywisice ja ją musze "obsluzyc" z jednej strony sie ciesze bo kasa z tego bedzie (mam nadzieje) i nareszcie wyrwe sie z domu, ale z drugiej to bym sobie pospala hehe musze znowu sie odzwyczaic od spania do 8.30
Bodzionka nie szalej tak z tymi zdjeciami lepiej sie wyspac niz pozniej sie meczyc....
Ja dzis musialm wtac o 6 i popracowac troche... M podpisal umowe z pralnia na jej obsuge no i oczywisice ja ją musze "obsluzyc" z jednej strony sie ciesze bo kasa z tego bedzie (mam nadzieje) i nareszcie wyrwe sie z domu, ale z drugiej to bym sobie pospala hehe musze znowu sie odzwyczaic od spania do 8.30
Bodzionka nie szalej tak z tymi zdjeciami lepiej sie wyspac niz pozniej sie meczyc....
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Ja dzis musialm wtac o 6 i popracowac troche.......
Ja też tak muszę wstawać, żeby Natalke do szkoły wyszykować, a przez te święta przyzwyczaiłam się do tego że spimy do 7 - 8. Ech do dobrego to się człowiek moment przyzwyczai.. później ciężko wrócić do wczesnego wstawania.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Marta, ja z gg miałam identyczną sytuację i musiałam zmienić numer .I teraz już się nauczyłam, że listę kontaktów eksportuję do pliku, a nie tylko na serwer.
A ja nie wiem, co się ze mną dzieje, ale bez przerwy chce mi się spać...Wczoraj poszłam po 22, wstałyśym z Oliwką przed 9 i ja najchętniej teraz położyłabym się jeszcze na trochę.
Dzisiaj wykłady odpuszczam, za to jutro hardkor mnie czeka - dwa kolosy...I od 8 do 21 w szkole :-(.Nie wiem jak dam radę
A ja nie wiem, co się ze mną dzieje, ale bez przerwy chce mi się spać...Wczoraj poszłam po 22, wstałyśym z Oliwką przed 9 i ja najchętniej teraz położyłabym się jeszcze na trochę.
Dzisiaj wykłady odpuszczam, za to jutro hardkor mnie czeka - dwa kolosy...I od 8 do 21 w szkole :-(.Nie wiem jak dam radę
Marta1981
Rodzyneczka
Inna,a jak mam odzyskac numery znajomych?Niektórzy to tylko numery bez opisów mieli:-(.
Dzien dobry.
Dzis z Grzesiem pospalismy do 9.50.:-)
Ale dzis zimno. Nie wychdze dzis na spacer. Z tego co pamietam, to chyba z takimi maluchami jak Grzesio mozna wychodzic do -5 stopni. A dzis dodatkowo wieje. brrrr...
Bodzinka to zdjecie nie weszlo.
Dzis z Grzesiem pospalismy do 9.50.:-)
Macius byl caly wczorajszy dzien i noc u babci (mojej mamy). W zasadzie juz powinni byc z powrotem (bo moja mama idzie dzis do pracy na 12), ale cos ich nie widac.Asiulinka a gdzie masz Maciusia??? Nie wiem, ale chyba przeoczyłam
Wielkie gratki dla Julka.Witam z rana.Tadaaam,już jest,prawa dolna jedyneczka Juliankowa!!!!!!!!!!!
Ale dzis zimno. Nie wychdze dzis na spacer. Z tego co pamietam, to chyba z takimi maluchami jak Grzesio mozna wychodzic do -5 stopni. A dzis dodatkowo wieje. brrrr...
Bodzinka to zdjecie nie weszlo.
Marta1981
Rodzyneczka
Mój nowy GG numer 2696912,tylko się podpisywac proszę
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry! Kawusiam właśnie i usiłuję opanowac wojnę domową Mali mają dzisiaj bojowe nastawienie do zabaw i non stop się o coś kłócą. Najgorsze jest to że Adrian zaczął reagowac tak samo jak Magda czyli się drze i płacze Normalnie wysiadam
Podziel się: