reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka aleś ty biedna - miej to wszystko w d.... i jak tylko Karolek uśnie to połóż się i ty:tak:

Mój Kubuś wstał i zjadł danio - chociaż tyle.

reklama
Witam witam

Ja dzis musialm wtac o 6 :szok::szok::szok::baffled::no: i popracowac troche...:baffled: M podpisal umowe z pralnia na jej obsuge no i oczywisice ja ją musze "obsluzyc" z jednej strony sie ciesze bo kasa z tego bedzie (mam nadzieje) i nareszcie wyrwe sie z domu, ale z drugiej to bym sobie pospala :sorry2: hehe musze znowu sie odzwyczaic od spania do 8.30:zawstydzona/y:

Bodzionka nie szalej tak z tymi zdjeciami lepiej sie wyspac niz pozniej sie meczyc....

Ja dzis musialm wtac o 6 :szok::szok::szok::baffled::no: i popracowac troche.......

Ja też tak muszę wstawać, żeby Natalke do szkoły wyszykować:baffled:, a przez te święta przyzwyczaiłam się do tego że spimy do 7 - 8. Ech do dobrego to się człowiek moment przyzwyczai.. później ciężko wrócić do wczesnego wstawania.

Marta, ja z gg miałam identyczną sytuację i musiałam zmienić numer :baffled:.I teraz już się nauczyłam, że listę kontaktów eksportuję do pliku, a nie tylko na serwer.
A ja nie wiem, co się ze mną dzieje, ale bez przerwy chce mi się spać...Wczoraj poszłam po 22, wstałyśym z Oliwką przed 9 i ja najchętniej teraz położyłabym się jeszcze na trochę.
Dzisiaj wykłady odpuszczam, za to jutro hardkor mnie czeka - dwa kolosy...I od 8 do 21 w szkole :-(.Nie wiem jak dam radę :no:

tapety-4.jpg

Pierwsza, w miare udana, próba:-)

Mój Kuba znowu śpi:dry:, a ja się nudzę. Dzisiaj nie sprzątam,bo sprzątałam wczoraj, więc tylko złożyłam łóżko i pomyłam gary po śniadaniu. Pranie się pierze,a obiad trochę za wcześnie żeby wstawiać.

Dzien dobry.
Dzis z Grzesiem pospalismy do 9.50.:-)

Asiulinka a gdzie masz Maciusia??? Nie wiem, ale chyba przeoczyłam:zawstydzona/y:
Macius byl caly wczorajszy dzien i noc u babci (mojej mamy). W zasadzie juz powinni byc z powrotem (bo moja mama idzie dzis do pracy na 12), ale cos ich nie widac.:confused:

Witam z rana.Tadaaam,już jest,prawa dolna jedyneczka Juliankowa!!!!!!!!!!!
Wielkie gratki dla Julka.:tak:

Ale dzis zimno. Nie wychdze dzis na spacer. Z tego co pamietam, to chyba z takimi maluchami jak Grzesio mozna wychodzic do -5 stopni. A dzis dodatkowo wieje. brrrr...:huh:

Bodzinka to zdjecie nie weszlo.:dry:

reklama
Dzień dobry! Kawusiam właśnie i usiłuję opanowac wojnę domową:baffled: Mali mają dzisiaj bojowe nastawienie do zabaw i non stop się o coś kłócą. Najgorsze jest to że Adrian zaczął reagowac tak samo jak Magda czyli się drze i płacze:dry: Normalnie wysiadam:wściekła/y:

Do góry