reklama
Pycha
mama Mai i Marty
mieszkam w lubuskim, koło Gorzowa Wlkp.
ja na razie też uciekam, trzeba siezająć dzidzią, a potem na spacerek
ja na razie też uciekam, trzeba siezająć dzidzią, a potem na spacerek
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
W I T A J C I E!!!!!!!!
JUZ W DOMKU ZNACZY WROCILAM WCZORAJ NARAZIE NA DOBRE!
ale popisalyscie tylko was z oka spuscic!!
zaraz przyjdzie do nas toska i bedziemy sie bawic! nareszcie ludzie! wczotraj to bylam tak spragniona kontaktu z czlowiekiem nie telefonem ze wyszlismy jeszcze ze znajommymi n pizze!
mija spuznione ale szczere zyczenia!
joaska torcik wyglada apetycznie!!!!
teraz uciekam czekam na toske i na jakies male zakupki!!!!!!!!!!
JUZ W DOMKU ZNACZY WROCILAM WCZORAJ NARAZIE NA DOBRE!
ale popisalyscie tylko was z oka spuscic!!
zaraz przyjdzie do nas toska i bedziemy sie bawic! nareszcie ludzie! wczotraj to bylam tak spragniona kontaktu z czlowiekiem nie telefonem ze wyszlismy jeszcze ze znajommymi n pizze!
mija spuznione ale szczere zyczenia!
joaska torcik wyglada apetycznie!!!!
teraz uciekam czekam na toske i na jakies male zakupki!!!!!!!!!!
L4dY-bIrd
doula
dzieki dziewczyny za komplementy ...ale ja mam oczy i siebie widze : .Z rana wyglądam strasznie ...wory pod oczami ... :
Przepis dla Justus :
;D wszystkie smieci jakie masz w lodówce i pasują mniej wiecej do siebie pokruj drobniutko i dodaj ryzu .Dopraw sosikiem majonezowo -smietankowym i smacznego ;D
Przepis dla Justus :
;D wszystkie smieci jakie masz w lodówce i pasują mniej wiecej do siebie pokruj drobniutko i dodaj ryzu .Dopraw sosikiem majonezowo -smietankowym i smacznego ;D
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
o wy baby jedne ale napisałyscie!!!
Mówicie że krzesełko nie fajne, ale piszę ze ma regulowane oparcie??? A poza tym ja chciałam taki żeby miała do pokoiku pózniej, bo L4dY ty masz chłopca to tobie niepotrzebne, ale dziewczynki bawią się przy stoliczkach. A krzeselkó to od 6 m-cy jest a i tak kupimy je jeszcze nie teraz. Majutek mało je łyżeczką narazie tylko jabłuszko a wole mu dawać jak bartek ją trzyma bo wyrywa mi łżeczkę i raczki do buzi wkłada trzeba ja trzymać za łapki. Miałam kupić to drewniane ale trochę mi się nie podobało, a to podoba mi się super.
Mówicie że krzesełko nie fajne, ale piszę ze ma regulowane oparcie??? A poza tym ja chciałam taki żeby miała do pokoiku pózniej, bo L4dY ty masz chłopca to tobie niepotrzebne, ale dziewczynki bawią się przy stoliczkach. A krzeselkó to od 6 m-cy jest a i tak kupimy je jeszcze nie teraz. Majutek mało je łyżeczką narazie tylko jabłuszko a wole mu dawać jak bartek ją trzyma bo wyrywa mi łżeczkę i raczki do buzi wkłada trzeba ja trzymać za łapki. Miałam kupić to drewniane ale trochę mi się nie podobało, a to podoba mi się super.
L4dY-bIrd
doula
Sorbuś no to kup ..wazne że ci sie podoba Jak uwazasz że będzie ok to kupuj ! olice:
Pycha
mama Mai i Marty
jeszcze wpadłam na chwilke bo Maja miała sesję zdję iową, zobaczcie co jej wczoraj kupiłam za 14 zł
reklama
Cześć czołem
Mordziulka i jak coś wiesz po tym szpitalu?
Biedronka wyglądasz rockendrolowo ;D
Ja już nawet na zakupach byłam chciałam sobie mieska nakupować ale połowa naszego Babimostu też tak myślała nawet na ulicy stali jak za czasów komuny więc zrezygnowałam może jutro sie uda :
Ja mam drewniane krzesełko i jeśli ktoś ma więcej kasy lepiej zainwestować i kupić lepsze z odsuwanym blatem ,i dużym z obramowaniem do okoła i z szelkami.
Mordziulka i jak coś wiesz po tym szpitalu?
Biedronka wyglądasz rockendrolowo ;D
Ja już nawet na zakupach byłam chciałam sobie mieska nakupować ale połowa naszego Babimostu też tak myślała nawet na ulicy stali jak za czasów komuny więc zrezygnowałam może jutro sie uda :
Ja mam drewniane krzesełko i jeśli ktoś ma więcej kasy lepiej zainwestować i kupić lepsze z odsuwanym blatem ,i dużym z obramowaniem do okoła i z szelkami.
Podziel się: