reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej!
padam po takiej nocce :(
4 razy wstawalam, w koncu maz mnie wyreczyl, bo malego brzusioi bolal :(
Mija masz super :)
u nas sloneczko i idziemy na spacerek :)

reklama
moja ulubiona salatka:
ryz,ogorek swierzy i kiszony,papryka konserwowa,kukurydza fasola czerwona,cebula,jajka mjonez i troche musztaerdy

W I T A J C I E!!!!!!!!
JUZ W DOMKU ZNACZY WROCILAM WCZORAJ NARAZIE NA DOBRE!
ale popisalyscie tylko was z oka spuscic!!
zaraz przyjdzie do nas toska i bedziemy sie bawic! nareszcie ludzie! wczotraj to bylam tak spragniona kontaktu z czlowiekiem nie telefonem ze wyszlismy jeszcze ze znajommymi n pizze!
mija spuznione ale szczere zyczenia!
joaska torcik wyglada apetycznie!!!!
teraz uciekam czekam na toske i na jakies male zakupki!!!!!!!!!!

dzieki dziewczyny za komplementy ...ale ja mam oczy i siebie widze ::) .Z rana wyglądam strasznie ...wory pod oczami ... ::)

Przepis dla Justus :

;D wszystkie smieci jakie masz w lodówce i pasują mniej wiecej do siebie pokruj drobniutko i dodaj ryzu .Dopraw sosikiem majonezowo -smietankowym i smacznego ;D

o wy baby jedne ale napisałyscie!!!

Mówicie że krzesełko nie fajne, ale piszę ze ma regulowane oparcie??? A poza tym ja chciałam taki żeby miała do pokoiku pózniej, bo L4dY ty masz chłopca to tobie niepotrzebne, ale dziewczynki bawią się przy stoliczkach. A krzeselkó to od 6 m-cy jest a i tak kupimy je jeszcze nie teraz. Majutek mało je łyżeczką narazie tylko jabłuszko a wole mu dawać jak bartek ją trzyma bo wyrywa mi łżeczkę i raczki do buzi wkłada trzeba ja trzymać za łapki. Miałam kupić to drewniane ale trochę mi się nie podobało, a to podoba mi się super.

reklama
Cześć czołem
Mordziulka i jak coś wiesz po tym szpitalu?
Biedronka wyglądasz rockendrolowo ;D
Ja już nawet na zakupach byłam chciałam sobie mieska nakupować ale połowa naszego Babimostu też tak myślała nawet na ulicy stali jak za czasów komuny więc zrezygnowałam może jutro sie uda  ::)
Ja mam drewniane krzesełko i jeśli ktoś ma więcej kasy lepiej zainwestować i kupić lepsze z odsuwanym blatem ,i dużym z obramowaniem do okoła i z szelkami.

Do góry