reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej!
padam po takiej nocce :(
4 razy wstawalam, w koncu maz mnie wyreczyl, bo malego brzusioi bolal :(
Mija masz super :)
u nas sloneczko i idziemy na spacerek :)

reklama
moja ulubiona salatka:
ryz,ogorek swierzy i kiszony,papryka konserwowa,kukurydza fasola czerwona,cebula,jajka mjonez i troche musztaerdy

W I T A J C I E!!!!!!!!
JUZ W DOMKU ZNACZY WROCILAM WCZORAJ NARAZIE NA DOBRE!
ale popisalyscie tylko was z oka spuscic!!
zaraz przyjdzie do nas toska i bedziemy sie bawic! nareszcie ludzie! wczotraj to bylam tak spragniona kontaktu z czlowiekiem nie telefonem ze wyszlismy jeszcze ze znajommymi n pizze!
mija spuznione ale szczere zyczenia!
joaska torcik wyglada apetycznie!!!!
teraz uciekam czekam na toske i na jakies male zakupki!!!!!!!!!!

dzieki dziewczyny za komplementy ...ale ja mam oczy i siebie widze ::) .Z rana wyglądam strasznie ...wory pod oczami ... ::)

Przepis dla Justus :

;D wszystkie smieci jakie masz w lodówce i pasują mniej wiecej do siebie pokruj drobniutko i dodaj ryzu .Dopraw sosikiem majonezowo -smietankowym i smacznego ;D

o wy baby jedne ale napisałyscie!!!

Mówicie że krzesełko nie fajne, ale piszę ze ma regulowane oparcie??? A poza tym ja chciałam taki żeby miała do pokoiku pózniej, bo L4dY ty masz chłopca to tobie niepotrzebne, ale dziewczynki bawią się przy stoliczkach. A krzeselkó to od 6 m-cy jest a i tak kupimy je jeszcze nie teraz. Majutek mało je łyżeczką narazie tylko jabłuszko a wole mu dawać jak bartek ją trzyma bo wyrywa mi łżeczkę i raczki do buzi wkłada trzeba ja trzymać za łapki. Miałam kupić to drewniane ale trochę mi się nie podobało, a to podoba mi się super.

reklama
Cześć czołem
Mordziulka i jak coś wiesz po tym szpitalu?
Biedronka wyglądasz rockendrolowo ;D
Ja już nawet na zakupach byłam chciałam sobie mieska nakupować ale połowa naszego Babimostu też tak myślała nawet na ulicy stali jak za czasów komuny więc zrezygnowałam może jutro sie uda  ::)
Ja mam drewniane krzesełko i jeśli ktoś ma więcej kasy lepiej zainwestować i kupić lepsze z odsuwanym blatem ,i dużym z obramowaniem do okoła i z szelkami.

Do góry