reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wlasnie sie dowiedzialam ze moja byla tesciowa dzis umarla,szkoda mi jej bo bardzo ja lubilam,w sumie 7 lat bylam z jej synem.Wyobrazam sobie co sie teraz tam dzieje u bylego i jego siostry.Czuje ze teraz bardzo sie zniszcza przez to...........

U mnie tez nie dziala.................

reklama
Witam wszystkich:-)
I u mnie prószy śnieg ale ślizgo jest:tak:My juz spacer zaliczyliśmy:-)I nawet po obiedzie szybkim jesteśmy:-DCzeka nas popołudniu wyprawa do księdza bo chcemy nareszcie Grzesia ochrzścić:-)
Widzę że wszystkie sprzątają:-DI mnie to czeka:-(Pranie też już się pierze:-D

A ja powinnam się uczyć, a zamiast tego siedzę na BB :zawstydzona/y:.Ale Oliwka i tak ciagle coś ode mnie chce, więc czekam aż Jacucha wróci z pracy i wtedy będę zakuwać.
Poza tym zimno u nas w domu, chyba nikt w piecu nie rozpalił :baffled:.
Mi również Nasza klasa nie działa :dry:.
A jeśli chodzi o sprzątanie to nie mam dzisiaj natchnienia więc nie sprzątam :-p
Pooglądam sobie teraz powtórkę Pierwszej miłości, a co ;-).
Poza tym chyba łapie mnie stres przedślubny :sorry2:, wczoraj zasnąć nie mogłam, bo myślałam, czy wszystko będzie ok, w ogóle jak to będzie, czy cała impreza się uda, itp itd.

Ja wlasnie sie dowiedzialam ze moja byla tesciowa dzis umarla,szkoda mi jej bo bardzo ja lubilam,w sumie 7 lat bylam z jej synem.Wyobrazam sobie co sie teraz tam dzieje u bylego i jego siostry.Czuje ze teraz bardzo sie zniszcza przez to...........

U mnie tez nie dziala.................

Są dorośli,może nie będzie tak źle.

Oj Marta1981....

Ja postanowiłam wkońcu wziąć się za siebie i doprowadzić swoje ciało do stanu z przed ciąży!!!!!!!!!! Jestem tak mocno w tym utwierdzona że musi mi się udać!!!!! Narazie nie dopuszczam innych myśli;-)

Mnie sie udalo wytrzec kurze i umyc naczynia zanim oderwał mnie ryk Młodego:baffled::baffled:tEraz mnie cyca a ja tak myśle,że przy dużych porządkach to wole moje malutkie mieszkanko...
Inna będzie dobrze, nie martw się, wszystko się uda:-):-)

reklama
Iiwka trzymam kciuki..Ja żeby wyglądać jak przed ciążą to musiałabym zafundować sobie serie operacjii plastycznych:baffled::baffled:Taki mam obwisły brzuch;-);-)Ale jak patrze jak Karol się śmieje to mi to nie przeszkadza:-):-):-)

Do góry