reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I ja też witam w drugim dniu nowego roku :-)
Wczoraj spaliśmy do 14, no ale jak się wraca do domu o 7 rano to tak bywa ;-).Impreza się udała, tylko moje kochanie nabawiło się kontuzji kolana :baffled: (tzn. on w ogóle ma problemy z kolanem i jak źle nogę postawi, to później chodzi i zdycha).

Dzisiaj i jutro spędzę z nosem w książkach z psychologii.Kiepsko się widzę na tych kolosach :sorry2:.
A moje dziecko jeszcze śpi.NIe wiem, co jest.Może ją delikatnie obudzić??Bo poszła spać po 21, nad ranem troszkę się kreciła ale zasnęła i tak śpi do tej pory :confused:

A moje dziecko jeszcze śpi.NIe wiem, co jest.Może ją delikatnie obudzić??Bo poszła spać po 21, nad ranem troszkę się kreciła ale zasnęła i tak śpi do tej pory :confused:
Wspolczuje twojemu Jackowi.
A moj Grzes tez dlugo spal -do 10.40.:shocked2: Odziedziczyl to chyba po mamusi.:-D Bo ja tez lubie dluuuugo spac.:tak:

Dzien dobry..
ja juz słomianka od dzisiaj,męzulo rano o 8 pojechał do belgi,,a ja do pracy,hmm,,ale ciezko po tak dlugim wrococ do tyry..hee
Ale ja juz po,,takze fajnie mam,szybciutko,a dizeic te znie bylo,bo w teatrze,wiec luzne lekcje..hehe
Ale nie mam co sie cieszyc,bo jutro mam dyskoteke w szkole--znowu---no i od 16 do 20 jade do pracy,,hmm,,komu tu syna podrzucic,,chyba mamie,mus drydnac,,,

Rety... ale dziś mam dzień.... siedzę i nic nie robię :tak: Śniadanko zrobił mąż, obiadek też, naczynia pozmywał, teraz zabawia dziecko.... Noooo jak pojedzie, to znowu mi będzie ciężko wrócić do kieratu ;-):tak::-D dnia codziennego.
Ewcia super, że imprezka udana.
:-D:-D:-D:-D:-D
no wow super masz.
Sewcia a kiedy m wyjezdza?? moj juz pojechalll,ale tylko an dwa tyg,,to dobrze,,bo szybko minie apotem w goryyy..

hey

u nas śniegu w końcu spadło troche!!! wczoraj upiekłam pyszny serniczek i własnie sie nim objadam popijając kawke:-):-):-)
obiecałam sobie utrzymywac porządek w domu - bo ja jestem taka bałaganiara... codziennie postaram sie sprzątnąć jedno pomieszczenie - a mamy ich 9 razem ok 180 mkwadratowych:baffled::baffled: jest co robic, a jak sie nie robi tego regularnie to człowiek sam w tym ginie,...

miłego dzionka!
super,,snieg masz,ja tez chce,,kiedy ten snieg jakikolwiek bedzie u mnie:-:)no:

Dziewczyny witam was w Nowym Roku:-). Normalnie tak mnie zaskoczyłyście myślałam, że będzie malo czytania a tu ponad 10 stron:szok:. Ja wczoraj cały dzień zajmowałam się moim dzieciaczkiem i nie miałam nawet jak komputera włączyć. Kubuś przez tą chorobe zrobił się strasznie marudny i kompletnie stracił apetyt:-(. Caly czas kiedy nie śpi przebywa u mnie na rękach. Dziś też mam trochę roboty, bo musiałam posprzątać i prania to mi się nazbierało... ho ho. Do tego po południu przychodzi ksiądz na wizytę duszpasterską... kompletnie nie wiem ile dać kasy:confused:
:no:

boze koleda,,ja nawet ne wiem kiedy ksiadz chodzi,a musze kupic sprzet na kolede,bo moj sie polamal,bo mialam plastikowy....
iwona now idzisz,,my potrafimy zaskoczyc,,hehe

My dajemy 20zł,dostał 100 na chrzest a jak zamawiam mszę za rodziców i dziadków to daję 50.
Zainstalowałm Javę i konto mi wyskoczyło,no cóż,chyba zdolna bestia jestem ;)
ja tez daje 20zl...

Leika zapraszam na obiadek do nas ;-)
a ja tez moge,bo tez pusto,echo mam w lodowce,hehe

Witam wszystkich Noworocznie!!! Wczoraj padnięci byliśmy. O 4 spac poszlim w Sylwestra a o 8 Madzia już buszowała:baffled: No ale mam twarde dzieciaki. Madzia padła o 23.30 a Adrianek do 2 w nocy nam towarzyszył:sorry2:A potem normalnie od 9 na nogach:szok: Po południu szwagierka pojechała do domku to my poszliśmy na saneczki:-) Dzieciom się podobało bardzo. Trzeba wykorzystac pogodę bo jest w miarę. Dziś też z nimi przejdę. Właśnie małą ululałam, jak wstanie to ruszymy. Wiecie co Magda od świąt ma katar:dry: i taki dziwny że ze dwa-trzy dni smarka a potem spokój. No i potem znów leci:confused: Nie wiem z czego lekarka ją badała i kazała tylko wapno i kropelki dawac. Zastanawiam się czy przypadkiem nie od zębów, bo jej wszystkie trójki idą:baffled:
Jeszcze raz życzę wszystkim aby ten 2008 rok był w 100% udany!!!!!!!!

reklama
Ewcia jasne ze mozesz do obiadku sie przylaczyc zapraszam serdecznie :-) A Matusia podrzuc do mnie, poczta lotnicza :-Djak pojdziesz na dyskoteke bardzo chetnie sie z nim pobawie:happy2:

Ja jaks czas temu uspalam mojego lobuza :cool2: ostatnio zdarza sie mu coraz czesceij spac w ciagu dnia, chyba rosnie i potrzebuje tego.

Obiadek mam juz zrobiony takze teraz buszuje po necie i BB;-)

Do góry