reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też już wszystko porobiłam i teraz tylko czekam az ksiądz przyjdzie.... ciekawe o której do mnie na to 6 piętro dotrze:baffled::confused:

Co do wyglądu też nie udało mi się wrócić do wyglądu z przed ciąży:no:. Tzn. wróciłam do wagi we wszystkie ciuchy się mieszczę tylko ten brzuch:frown:, ale trudno i tak nie jest tak tragicznie po dwójce dzieci da się z tym żyć;-)

Iwonka przykro mi z powodu twojej byłej teściowej. ale takie jest życie jedni się rodzą inni umierają

reklama
kurde, chyba jutro musze pojechac na badanie krwi... wydaje mi sie ze moge miec anemie, bo nie dosc ze tak szybko zrzuciłam ponad 20 kg, to jeszcze krew mi z nosa zaczeła leciec i kreci mi sie w głowie... buuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

mi nadal nasza-klasa nie chodzi...

Witam po południu! Byłam na spacerku ale szybko wróciłam bo Madzia stała na górce i strasznie się trzęsła. Nie wiem czemu, chyba ze zmęczenia bo ubrana ciepło była:confused: Od razu dałam im ciepłą zupkę i teraz jeszcze cycusia dostałą bo czkawka ją męczyła:baffled: Taki im apetytcik spisał że dla męża mam malutko zupki. Dwa razy dolewkę brali:-)
Nasza klasa u mnie też nie działa no ale jak zrrobią to będzie super:tak: Oki idę kawusię zrobic. Do póżniej;-)

Ewcia dwa tyg szybko minął a wypadu w góry to ci zazdroszczę SAMA CHęTNIRT GDZIEśBYM SIę RUSZYła ale teraz to pewnie nie prędko
dzieki,hehee czekam na ten wypad...

Ewcia a gdzie dokladniej sie wybieracie? w nasze Polskie gory czy moze gdzies w kierunku Vici??
.
polskie zakopane,Slowacja itp itd
a juz w alpach byłam,,takze teraz w Polskie jade,bo ja nigdy w Zakopcu ne bylam:baffled:

Witam się!
Ewcia mój mąż jest do niedzieli. Raniutko 06.01 ma samolot. Buuuuu :-:)-:)-( już mi smutno :-:)-:)-()
no to sie nim naciesz kochana,,,,

Oj Marta1981....

Ja postanowiłam wkońcu wziąć się za siebie i doprowadzić swoje ciało do stanu z przed ciąży!!!!!!!!!! Jestem tak mocno w tym utwierdzona że musi mi się udać!!!!! Narazie nie dopuszczam innych myśli;-)
no ja co chwila ma takie postanowienie i nici z tego,,,:-p

A mi już działa nasza klasa:-)

Ja chyba też juz nie wrócę do wagi sprzed ciąży:wściekła/y:Niby schudłam ale to nie to samo:-:)-(Zapału do ćwiczeń nie mam:-(
no ja tez zapewne nie...:baffled::dry:

Acha kobialki,,moje dziekco ma 11 stycznia bal karnawałowy,no i mama mus cosik wypozyczyc,,mam gdzie,,ale ciekawe ile cena takiego stroju,i na ile go wydaja,,,i ile przed mozna go wziasc,,chyba jutro pojade,,to sie dowiem???/

ja pomoge ,,nie nerwuj sie kochana,,
co tam nie wiesz???

Nie wiem gdzie muszę najpierw muszę albumy sobie założyć...u siebie w komputerze??Kurna trochę techniki i się normalnie gubię:-(Robiłam tak jak wcześniej tłumaczyłaś tylko że nie zrobiłam tych albumów.
Będę bardzo wdzięczna:tak::-)
To zbalem masz mały problem Ewcia bo jeszcze trzeba wiedziedzieć za co syn chce byc przebrany:-)

reklama
Do góry