reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nie wiem gdzie muszę najpierw muszę albumy sobie założyć...u siebie w komputerze??Kurna trochę techniki i się normalnie gubię:-(Robiłam tak jak wcześniej tłumaczyłaś tylko że nie zrobiłam tych albumów.
Będę bardzo wdzięczna:tak::-)
To zbalem masz mały problem Ewcia bo jeszcze trzeba wiedziedzieć za co syn chce byc przebrany:-)
synio sam nie wie za co chce sie przebrac,,ja go sama przebiore,,znajde mu cosik sama..
a albumy sa ta na dole po lewej jak ci mowilam,,,utworz album..no i tam trzeba...zreszta zaraz zerkne,,to ci powiem doklandiejjj

Trzeba zmykać narazie bo pora na wizytę u księdza:-)Jak ja nie lubię załatwiania takich spraw:tak:Ale dziecko chce ochrzścić wiec nie odkładam już tego:-)
nom trzeba,,,

Ewcia to wpdnijcie do nas na kawke przejzazdem:happy2: z Zakopca to juz nie tak daleko do mnie;-)
spoko...tylko nas bedzie 5 osob,hehe

ja w ogóle nie ciwicze i do wagi sprzed ciązy brakuje mi juz tylko 2 kg... sama jestem w szoku...
no wow,,gartualcje...

katrin
User Admin Menu

Utwórz / Uporządkuj no wchodizsz w to i tam jest Usun Nowy,,,,wsiskasz nowy i wysakuje na gorze nowy album-zmieniasz sobie nazwe i gotowe,,a potemw prowadzasz zdjecia...
musisz miec album zeby fotki wprowadzic...

Ja do wagi sprzed ciąży wróciłam, nosze spodnie rozmiar mniejsze, bluzki dwa rozmiary większe:-):-):-)Ale dupa mi schudła a brzydki, obwisły flak naznaczony mnóstwem rozstępów i blizną został:-(

ja nie miałam na brzuchu rozstępów - ktoś na górze sie chyba nade mną zlitował... za to o stringach moge zapomniec... mój tyłek to ciasto w ciemne prązki... dobrze ze nie musze go ciągle oglądac, bo bym chyba sobie odcieła...

nie wiem czy te specyfiki zapobiegające rozstępom działają - mi sie w ciaży nie chciało nic wklepywac... :sorry2::sorry2:

najbardziej załamana jestem jednak piersiami... nie mam na nich rozstępów, ale niedługo je nawinę na papiloty... :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie.
Ja jestem wlasnie w trakcie prasowanie, ale robie wszystko, zeby tego nie robic.:baffled:

Co do wyglądu też nie udało mi się wrócić do wyglądu z przed ciąży:no:. Tzn. wróciłam do wagi we wszystkie ciuchy się mieszczę tylko ten brzuch:frown:, ale trudno i tak nie jest tak tragicznie po dwójce dzieci da się z tym żyć;-)
Ja tez nie wygladam tak jak przed ciaza. Zwlaszcza brzuch, bo wagowo tak jak przed ciaza z Grzesiem (po odchydzaniu po Macku;-)),czyli nie jest zle. Ale ten brzuchol...:wściekła/y: No ale pocieszam sie,ze niektorzy gorzej wygladaja po jednej, a ja mam dwie za soba.;-) Do cwiczen oczywiscie nie umiem sie zmusic.:baffled:

kurde, chyba jutro musze pojechac na badanie krwi... wydaje mi sie ze moge miec anemie, bo nie dosc ze tak szybko zrzuciłam ponad 20 kg, to jeszcze krew mi z nosa zaczeła leciec i kreci mi sie w głowie... buuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Reniferku koniecznie idz do lekarza sie przebadaj. :tak:

Iwonka przykro mi z powodu bylej tesciowej.

No do dobra, koniec przerwy -wracam do deski.:baffled:

ja tez na brzuskzu nie mialam rozstepow,,tylko na tylku ...:baffled::baffled:
i nawet na brzchu nie mialam tej lini jak wsyztskie kobietki maja w ciazy,,az dziwne nie?/ sama bylam w szoku,ze jej nie mam....

asiuinka milego prasowania,,,

Ja tez na brzuchu rozstepow nie mialam,ani na pupie :) ale mam po 3 na udach w okolicach pachwin i juz tak zbladly ze ich prawie nie widac no i na biuscie sporo......ktory tez nie wygl;adal najlpepiej po zakonczeniu karmienia pioersia.Teraz znow jest piekny jedrny i duzo wiekszy a jaki bedzie po tej ciazy i po karmieniu to sie okaze......a waga po pierwszej ciazy wrocila mi szybciutko tak ze nawet wazylam 8 kilo mniej niz przed ciaza.....tak saak ze mnie wyciagnal..

reklama
Troszkę się pochwalę sylwestrowo-noworocznymi fotkami:-)
15392713098.jpg

15505713098.jpg

15524913098.jpg

16400313099.jpg

16445513099.jpg

16151013098.jpg

16173713098.jpg

16504313099.jpg

Do góry