reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej :-) Moja córa też nir doczekałą fajerwerków ale co tam nie wtym roku to w następnym;-)Sylwestr minął całkiem miło i dobrze choć obawiałan się czy przypadkiem szwagier nie będzie grał mi na nerwach.
Ewcia dwa tyg szybko minął a wypadu w góry to ci zazdroszczę SAMA CHęTNIRT GDZIEśBYM SIę RUSZYła ale teraz to pewnie nie prędko
sewa rozleniwisz nam się ;-)ale skoro M w domu to korzystaj. Tyle twojego:tak:A nasza klasa i mnie się nie chce otworzyć. Wygląda jakby serwer im padł...:baffled:

No nie mówcie, że to tylko u mnie sklepikarze tak dają dziś czadu :dry:
Dziękuję za zaproszenia na obiadek, kochane jesteście :***

Wracam do sprzątania...

Ewcia a gdzie dokladniej sie wybieracie? w nasze Polskie gory czy moze gdzies w kierunku Vici??

Sewa rozleniwiaj sie jak najdluzej dasz rade, milego spedzania czasu z mezusiem zycze;-)

Leika
nie wiem czy u mnie sklepy sa otwarte bo dzisja z domu nie wychodzilam, ale z ego co mi sie wydawalo to inwentaryzacje u nie robili w pon popoludniu.

Witam się!

U mnie zima, śnieg pada i jest mrozisko. Ale zaraz wybywamy na spacer, trochę się przewietrzymy to nam się lepiej zrobi, bo po tych świętach taka rozlazła jestem, że zaczynam się męczyć sama ze sobą :baffled:

Ewcia mój mąż jest do niedzieli. Raniutko 06.01 ma samolot. Buuuuu :-:)-:)-( już mi smutno :-:)-:)-(

Co do fajerwerków. Miałam plan, że jak Jędrek się obudzi od hałasu, to będzie oglądał, ale on poszedł spać przed 21:00 i spał jak zabity do rana. No to może w przyszłym roku poogląda :tak:

Nasza klasa nie działa, bo ulepszają ją. Od 8 stycznia ma działać jak błyskawica :tak: oby, bo można czasami jajo znieść, czekając jak się coś otworzy :tak:

Leika ja tez zapraszam na obiad. U mnie potrawka z kuraka, z warzywkami i cous cous (kus kus)

Bodzinka rozwalił mnie Twój tekst z nosem :-D:-D:-D:-D:-D

U nas się mówi,że prawa dziurka na złość, lewa na miłość, środek na gości:-)
Dzień Dobry
Ja ma w domu taki bałagan jak żadko więc zaraz zmykam sprzątać, bo się ruszyć nie da.
Mnie nasza klasa działa:-):-)

reklama
Do góry