reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ufff...Jasio spia ja juz wstawiłam zupke kalafiorkowa na obiadek ...wszytko sie pieknie gotuje , sterta garow wymyta , pranie wstawione ..aha zapomniałam sniadania zjesc i o kawie ::)

co do kolczyków to mam je od hmm...jakis 6 lat i juz niewyobrażam soebie swojego image bez nich ;) :p .a ten w brodzie to niejedyny ...w moim ciele >:D...nieliczac uszu ;)

Ciekwa jestem gdzie jeszcze je masz.

Ala spi mi na reku, musze ja położyć.

Pranie tez wstawiłam, sniadanko zjadłam tylko kawy nie wypiłam, a mam takie pyszne mleczko do niej. Zaraz ide zrobic. A może poczekam na tesciowa i z nia wypije.

u mnie taka pogoda ze tylko połozyc główke do podusi i spac :D

Kawusia juz prawie wypiłam. Macio łobuziakowuje obok a ja mysle co by tu dobrego zrobic na obiadek :D

czesc babeczki :)

u Nas tez zimnica............5 stopni i pada deszcz!!

l4dy ladna buzia...........zebym ja tak tez wygladala z ranca hihihihhi

a kaweczki sie nie napije bo nie mam mleczka..............szkoda :( :(

reklama
o Pycha a gdzie ty mieszkasz ze masz slonko bo unas go niema? :mad:

no my zaraz sie ubieramy i idziemy na kawusie do babci( mojej mamy-musze wyskoczyc na zakupy a dzis zimno i toska musi miec opiekuna-nie)wpadne potem

moze podacie jakis ciekawy przepis na salatke ?cos nowego i pysznego?
czekam na propozycje

Do góry