reklama
Pycha
mama Mai i Marty
ja tez dopiero ide zrobić bo mój mały rozbójnik wstał i musiałam sie zajać
L4dY-bIrd
doula
ufff...Jasio spia ja juz wstawiłam zupke kalafiorkowa na obiadek ...wszytko sie pieknie gotuje , sterta garow wymyta , pranie wstawione ..aha zapomniałam sniadania zjesc i o kawie :
co do kolczyków to mam je od hmm...jakis 6 lat i juz niewyobrażam soebie swojego image bez nich .a ten w brodzie to niejedyny ...w moim ciele >...nieliczac uszu
co do kolczyków to mam je od hmm...jakis 6 lat i juz niewyobrażam soebie swojego image bez nich .a ten w brodzie to niejedyny ...w moim ciele >...nieliczac uszu
Ciekwa jestem gdzie jeszcze je masz.
Ala spi mi na reku, musze ja położyć.
Pranie tez wstawiłam, sniadanko zjadłam tylko kawy nie wypiłam, a mam takie pyszne mleczko do niej. Zaraz ide zrobic. A może poczekam na tesciowa i z nia wypije.
Ala spi mi na reku, musze ja położyć.
Pranie tez wstawiłam, sniadanko zjadłam tylko kawy nie wypiłam, a mam takie pyszne mleczko do niej. Zaraz ide zrobic. A może poczekam na tesciowa i z nia wypije.
Pycha
mama Mai i Marty
co wy macie za pogodę??? u mnie od samego ranka świeci piękne słoneczko,
kawkę już mam, a przed chwilką zjadłam pyszną jajecznicę na śniadanko
kawkę już mam, a przed chwilką zjadłam pyszną jajecznicę na śniadanko
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki
u Nas tez zimnica............5 stopni i pada deszcz!!
l4dy ladna buzia...........zebym ja tak tez wygladala z ranca hihihihhi
a kaweczki sie nie napije bo nie mam mleczka..............szkoda
u Nas tez zimnica............5 stopni i pada deszcz!!
l4dy ladna buzia...........zebym ja tak tez wygladala z ranca hihihihhi
a kaweczki sie nie napije bo nie mam mleczka..............szkoda
L4dY-bIrd
doula
u mnie tez pogoda do pupy .żeby tylko nielało bo masakra .
Musze dzisija isc na poczte a jak lunie to kolejny dzień pod tytułem : kisimy sie w domu :
Musze dzisija isc na poczte a jak lunie to kolejny dzień pod tytułem : kisimy sie w domu :
reklama
o Pycha a gdzie ty mieszkasz ze masz slonko bo unas go niema?
no my zaraz sie ubieramy i idziemy na kawusie do babci( mojej mamy-musze wyskoczyc na zakupy a dzis zimno i toska musi miec opiekuna-nie)wpadne potem
moze podacie jakis ciekawy przepis na salatke ?cos nowego i pysznego?
czekam na propozycje
no my zaraz sie ubieramy i idziemy na kawusie do babci( mojej mamy-musze wyskoczyc na zakupy a dzis zimno i toska musi miec opiekuna-nie)wpadne potem
moze podacie jakis ciekawy przepis na salatke ?cos nowego i pysznego?
czekam na propozycje
Podziel się: