reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry!

U mnie też prania sporo, uzbierało się przez ten wyjazd...

Nasza klasa tez mi się teraz nie otwiera, pewnie znów przeciążenie serwerów...

Miłego dnia!

U mnie wczoraj wieczorem ciężko chodziło,Mirek przywracał system,bo Olek coś nazmieniał i wykasowało plik potrzebny do otwarcia mojego konta w banku:wściekła/y:.A za laktator kazałam wpłacic na konto i nie moge podac dziewczynie numeru:-(.

Dziewczyny witam was w Nowym Roku:-). Normalnie tak mnie zaskoczyłyście myślałam, że będzie malo czytania a tu ponad 10 stron:szok:. Ja wczoraj cały dzień zajmowałam się moim dzieciaczkiem i nie miałam nawet jak komputera włączyć. Kubuś przez tą chorobe zrobił się strasznie marudny i kompletnie stracił apetyt:-(. Caly czas kiedy nie śpi przebywa u mnie na rękach. Dziś też mam trochę roboty, bo musiałam posprzątać i prania to mi się nazbierało... ho ho. Do tego po południu przychodzi ksiądz na wizytę duszpasterską... kompletnie nie wiem ile dać kasy:confused:

Agatka BB mnie też nie może znaleźć stronki z naszą-klasą, a mam dodaną do ulubionych. Ciągle mam komunikat,że jest jakiś błąd w połaczeniu. Próbuję tam wejść od rana i nie mogę:no:

Dzien dobry.:-)
I u nas powoli pojawia sie zima. Jest troszke sniegu i powoli proszy taki drobniutki.
Wczoraj was czytalam, ale mialam lenia na pisanie.;-):-p
I mi nasza-klasa nie chodzi.

A wczoraj pojechalismy cala rodzinka poogladac zywa szopke i w drodze Macius zasnal.:dry: Wiec zawrocilismy do domku.:baffled::-D

Kurczę, u nas wszystkie sklepy na osiedlu zamknięte - inwentaryzacja :szok: Czy oni oszaleli? Ja po wyjeździe mam pustkę w lodówce... chyba czeka nas dziś obiad na mieście...:dry:

reklama
Do góry