reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam!!! to ja jedna noga przed kompem, a druga w łóżu

pije własnie herbatke na odchudzanie, bo wczoraj zjadłam chyba z 7 wafelków i muszę zabić wyrzuty sumienia :p

oj jak ja bym chciała gdzieś pod las wyjechac na świeta, a tu niestety kiszenie sie przez cały dzień na 3 piętrze w bloku

L4dY-bIrdaki ranny ptaszek a tak promiennie wygląda :)

rano to ja wyglądam koszmarnie,

witajcie ptaszki my juz fruwamy od 6.00 ja juz po kawusi bo na 2 ide do mamy i siostry
Lady -brid podobasz mi sie wna tym zdjeciu tak w zwiazanych wloskach akierownik jaki zadowolony
Pycha szybciutko musisz kawusie strzelic to sie obudzisz albo na dworek wyjsc to tez szybciutko to zimnisko by cie obudzilo

justus dobrze ze mi przypomniałaś, zaraz pójdę sobie kawe zrobić, bo ja bardzo nie lubię pić sama kawy i jak nikt nie przyjdzie albo mi nie zasugeruje to po prostu nie piję, bo zapominam

więc kto ze mną kawke wypije, bo już idę robic???

Witajcie moje drogie!
U nas jakos meczaca noc byla nos mi zatyka!
Jasio znowu sobie spi!

Jak sie ciesze moja siostra juz w domciu jest-tylko ja jej jeszcze nie widzilam-juz sie nie moge doczekac jak maluch wstanie nakrmimy sie i do rodzicow ide ( NO I DO OLI)

L4DY nie przeszkadza ci ten kolczyk , bo ja tez mam ochote ale jakos sie boje-opicz jak sie z nim czujesz?!

Ja tez jeszcze bez kawusi bo Macio wstał na soczek, ale zaraz ide sobie zrobic. :D

Lady super wygladasz rano, kierownik też bo ja rano nie nadaje sie do ogladania, włosy kazdy w inna strone :p

reklama
Do góry