reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny.
Na sylwka pryjeżdza moja siostra jestem w trakcie robienia sałatki Za rok trzeba pokombinowac tak by gdzieś wyjść. Teraz czeka mnie śiwtowanie przy Piccolo;-) Założe sie że nasi mężczyźni popijac będą coś bardziej wyskokowego.:cool:
Inna świetna kartka Może i ja cos zacznę się bawić w taki erzeczy ? Choć ja to raczej ta dwuleoręczna nistety:zawstydzona/y:
Renifer ty to wogóle masz talent. Ta karteczka różowa zrobiona własnoręcznie lepsza jak ze sklepu.
Sikoreczka z dwojga złego dobrze że sklepy masz w miarę blisko choć nie wiem jak mogli pozwolic by cała seria soków przeterminowanych stała na pólce:blink::wściekła/y::no:
WSZYSTKIM MAMOM ŻYCZĘ UDANEGO SYLWESTRA:-):tak:

reklama
DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU - OBY BYŁ DUŻO LEPSZY OD TEGO KTÓRY WŁAŚNIE MIJA, DUŻO ZDROWIA I RADOŚCI ŻYCZY IWONA Z RODZINĄ:-)

Jednak nie:-D. No wracając do tematu,ciężko jakoś rtak się oderwać od kompa.... No ale muszę posprzątać mieszkanie i wogóle siebie jakoś ogarnąć-nie chce mi się....:-( wogóle to nie czuje że to sylwek jest... Jak nie było Kacperka i Mojego M jakoś tak się na to czekało itd. a teraz???? normalnie leń jestem i tyle!!!!!!:-(

Życzę Wam wszystkim wszystkiego naj w Nowym Roku 2008....

Dzięki za komplementa :-) I jeszcze jedna fotka :

oliwia%20chmurka.jpg

Ile wpadek miał Kaczyński,
ile dziewczyn miał Łyżwiński,
ile Giertych miał idei,
ile w Tusku jest nadzieji,
ile Leper ma wyroków
tyle szczęścia w Nowym Roku.

Życzy Bodzia,Lolo i Paweł

napis_12.gif
bezalkoholowy;-)​

Inna robisz te cudeńka na corelu??? Cioteczka podpowiedz jak troszke bo mi na ambicje wjechałaś;-):tak::tak::tak:CUDEŃKA Oliwka pięknie na nich wygląda:-)

reklama
Dzien dobry...
Ja w doma,,sałatka gotowa,,mąz obiada robi,ja z synem na kolanach pisze do was..
w sumie troche nie chce mi sie na sylwka,ale coz trzeba,hehe,,pozegnac ostatni dzien roku starego i powitac nowy rok,,
ja w sumie wpadlam pozyczyc wam noworoczne zycoznj,hmm,ale napsialam,,
zjemy obiada i kolo 17,18 jedziemy sie bawic,hehe

Do góry