reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczyny:-):-)
Marta nie denerwuj się kochana, teściowa to inny gatunek człowieka:-)Ja maluje i mi nie wychodzą;-);-)Co do piosenek to ja Ci moge co najwyżej stre kawałki polecić albo Bebe Lilly;-);-)
Ja nie śpie od 5 bo wujek mojego męża zadzwonił twierząć,że Paweł mu sygnał puszczał, chyba siłą woli:dry::dry::dry:Karollo obudził się o 6 i tak mieszkanie wysprzątane a ja siedze przy kompie i ziewam:shocked2:
Sikoreczka no to fajnie,że się zaraziłaś tylko ciekawe kiedy dziewczyny będą miały dość:-)Ja sobie postanowiłam poszukać starszych zdjęć i poozdabiać i te poozdabiane zgrać na osobną płytke:-)

13144911628.jpg

reklama
hey

jeszcze ja sie przyłączam do życzeń dla Natalki!!!
usmiechsq7.jpg

u nas ok, już po imprezach... dzis sylwek jednak w domu, i nawet nie wiem czy pojedziemy 3 km od domu by oglądac panorame bydgoszczy i fajerwerki , bo jak mały zasnie, to grzech go rozbudzac (zrobilismy tak dwa dni te,u i usypiał potem 2 godziny na rękach)

z okazji nowego, nadchodzącego życzę nam wszystkim zdróweńka dla naszych najsłodszych i najkochańszych pociech, bo to jest najważniejsze...

BODZINKA, SIKORECZKA ja kupiłam sobie pełno rzeczy do scrapbookingu (ozdabiania zdjęc) tylko narazie średnio mam czas zrobic... oczywiscie ozdabianie komputerowe tez jest super, ale chciałam spróbowac pobawic sie tym własnoręcznie... ogólnie świetna sprawa z tymi zdjęciami... w wątku Hobby na baby boomie są własnie przykłady ozdabiania zdjęc - tez śliczne...

MARTA teściową olej... do teściowych rzadko co dociera... szkoda,z e julek sie wywalił z huśtawki, najważniejsze ze sie nic nie stało...

ok, ja musze ogarnac dom po wczorajszych gościach... kocham moją zmywarkę i uważam jej zakup za najbardziej trafiony pomysł mijającego roku...

I ja witam w sylewstrowy poranek.
Wczoraj niestety, byłam tak padnięta, że nie miałam siły pisać, ani nawet czytać ;-).No, ale super się pobawiliśmy, całkiem fajnie było, i tylko żeby mnie głowa wczoraj nie bolała, to powiedziałabym że zaje*iście :-D.
Bodzinka, Sikoreczka - super fotki.Widzę że się wkręciłyście w Corela ;-)
Bodzinka, my zamówiliśmy plazmę i czekamy aż ją sprowadzą, a zamówiliśmy LG 42PT81, z wbudowanym twardym dyskiem 80gb.Podobno rewelacyjna.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALKI
Marta, jeśli chodzi o muzykę to ja ostatnio zasłuchana jestem w zespół Feel.Ale jeśli chodzi o imprezy to według mnie zawsze sprawdzają się dobre, stare przeboje, które znają wszyscy :tak:.
Muszę troszkę posprzątać dzisiaj no i w końcu wziąć się za naukę :baffled:

Inna świetna foteczka:-):-):-)
U mnie z wklejaniem i kolażem na bakier, jeszcze;-)Ale jak na taką kompletną ignorantke jak ja to i tak jestem dumna,że załapałam o co chodzi:-)

BODZINKO bo zdjęcia można nie tylko ozdabiac komputerowo ale i ręcznie, np:
e5e7d4d063103e77.jpg

w związku z tym nakupowałam sobie specjalnych kartek, ozdób i duperelek by cos sobie podziałac... dopiero na świeta wywołałam fotki mikusia i moze bede miałą w końcu czas by przysiąc i poozdabiac fotki.

komputerowy skrapbooking też jest super :
749de.jpg

jak bedziecie chciały kilka linków w celu pooglądania jak to robią inni to dajcie znac, postaram sie w ciagu paru dni poszukac...

Marta, jak ja robiłam w zeszłym roku swoje urodzinki, a 2 lata temu robiliśmy Sylwestra, na każdej z imprez byli różni ludzie, a muzyka ta sama i zabawa była w obydwu przypadkach super!!!
Ja myśle, że Brathanki, Golce, Perfect, Lady Pank, może Dżem, Stachurski, Sumptuastic, Krzysztof Krawczyk, Kombi, Kayah, Kasia Kowalska, no nie wiem, co jeszcze.Spośród tych wykonawców na pewno coś wybierzesz fajnego.A jeśli chodzi o zagraniczne hity to może np. Black Eyed Peas "Where is the love", "Let's get it started"; Anastacia "Sick&Tired", "Left outside alone"; może Bryan Adams, Dr Alban, Lenny Kravitz, Maroon5, Robbie Williams, Tina Turner, Usher.itd.
Na pewno coś fajnego ponagrywasz i będziecie się świetnie bawic :-):tak:.
Ide coś zjeść.Narka

reklama
Reniferku wielkie dzięki:-):-):-)Przed chwilą weszłam na hobby i oczy mi z orbit powychodziły:-):-):-)Piękne te fotki ozdobine, boje się tylko,że u mnie to będzie słomiany zapał:-:)-(A powinnam być w tym niezła bo zawsze lubiłam takie rzeczy robić i raczej uczyłam się w kierunkach gdzie zręczne palce i wyobrażnia są mile widziane:-):-)

Do góry