reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ok, ja narazie podaje jeden link galerii, która zawsze bardzo lubie oglądac: Blog salatki na www.smyki.pl

po lewej stronie na dole jest coś takiego jak archiwum.(z miesiacami) Jeśli tam wejdziecie to pojawi sie blog ze ślicznymi fotkami ;) może włascicielka strony podpowie jak sie takie cuda robi:confused::confused: ja jestem tym zachwycona ;)
powodzonka życze i już niemoge sie doczekac wklejanych przez Was foteczek ;) miód dla oczu :tak::tak:

reklama
Dzień dobry bardzo! Za nic mi się dziś nie chciało wstawac:baffled: Magda miała dziś zryw o 5 rano bo postanowiła nie puścic tatusia do pracy:sorry2: Potem była na nogach już o 7 i rozrabia od tej pory. Sama sobie telewizor załączyła, przewróciła na siebie choinkę, a i tak ją dalej szarpie:dry: No i właśnie wymazała mi ścianę czekoladą. Dobrze że w dużym pokoju bo będziemy odnawiac:eek: Normalnie jakis diablik w nią wstąpił w tym starym roku:-D A Adrianek grzeczniusi narazie. Patrzył na bajkę. Właśnie się skończyła. Idę się ubierac i do sklepiku, bo mogę za chwilkę chleba nie dostac:szok:

Dziewczyny ja teraz juz skladam wam najlepsze zyczenia noworoczne!!!!!Zycze zdrowka dla dzieciaczkow i calej rodziny i cierpliwosci do mezow bo chyba ostatnio potrzeba jej wiecej do nich niz do naszych dzieciaczkow!.Samych szczesliwych dni otulonych sloncem no i spelnienia marzen w 2008 roku!!!!!!

rypo5.gif

Witam dziewczyny:-):-)
Ale cuda robicie:tak::tak:Tylko pozazdrościc:-)Ja chyba też spróbuje jak znajdę więcej czasu:-DU mnie pochmurno dziś,siedzę sama z Grzesiem w domu.Na jakis spacer się wybierzemy.A wieczorkiem małe obżrstwo sobie zrobię;-)A co tam ostatnie w tym roku:-D:-D

Jestem jakieś 30 stron do tyłu więc nie wiem co tu się dzieje :zawstydzona/y:.
U mnie przygotowania do Sylwka pełną parą ;-).
Ja również witam nową mamę :tak:

To na razie tyle do później.

Kochane dziewczyny:-)Pragnę złożyć Wam najlepsze życzenia noworoczne.Zdrówka,szczęścia,wytrwałości,pomyślności,oby pociechy Wasze dawały Wam mnóstwo szczęścia i zdrowo rosły:-):-)
Szampańskiej zabawy i oby ten Nowy Rok 2008 był lepszy od tego co mija:-):-)

tego życzy Kasia z Grzesiem

Ja też Wam wszystkim i Waszym rodzinom życzę tylko tego co najlepsze, najwspanialsze i najcudowniejsze
Idę się troszkę pouczyć, tylko czekam aż Oliwka zaśnie, ale to lada moment powinno nastąpić ;-)

Oliwka%20w%20chmurach.jpg

reklama
Z zakupków wrócilim i musiałam leciec raz jeszcze:dry: kupiłam sok dla dzieci i w domu zobzczyłam że był ważny do 16 sierpnia 2007:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Zawołałam sąsiadkę do małych i poleciałam go wymienic. One miały wszystkie soki na półce w takim terminie:no::no::no::no: No ale już mi dały dobry:tak:A teraz powinnam sprzątac, szykowac jedzonko i siebie ale mi się na maksa nic nie chce:dry: Plecy mnie od paru dni bolą a dziś do tego dołączyły żebra. Koszmar.:baffled: Chyba od noszenia wózka albo co:confused: Musi mi mężo na gwałt piwnicę wyprzątnąc bo się nie ruszę za niedługo:hmm: Dobra idę poogarniac bo mój zaraz wróci i zrzędzic będzie:sorry2: Do potem;-)
Inna świetne! A Oliwka ma słodką minkę:-D

Do góry