reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ile równań niezależnych,
Ile jest szeregów zbieżnych,
Ile całek niewłaściwych,
Ile na płaszczyźnie krzywych,
Ile funkcji kwadratowych,
Co nie mają miejsc zerowych,
Ile krzywe mają siecznych,
Ile jest układów sprzecznych,
Ile różnych jest symetrii,
Ile twierdzeń w geometrii,
Ile przestrzeń ma wektorów,
Co nie tworzą pustych zbiorów,

Tyle szczęścia i radości
W Waszym domu,
W Nowym Roku
niech zagości te żczynoka sklad

180.gif
EWA Z RODZINKĄ...
186.gif

reklama
Dziewczyny dziękuję w imieniu Natalki za życzonka:-)
Dziewczyny wszystkie fotki śliczne:tak::tak:

Ja już wszystko zrobiłam teraz tylko czekam na gości. Udka się pieką pieczarki dochodzą....mężusio się kąpie a ja się nudzę.. o już nie bo Kuba wstał

UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ I DO POCZYTANIA ZA ROK;-):-D

To, które panienki dziś zostają w domku??? Ja latam z aparatem za moim bąblem bo przeuroczo dziś wygląda, w pięknym brązowym dresiku, cudo po prostu:-):-)

Płona sztuczne ognie, płynie muzyka
Idzie nowy rok, stary już umyka
Wiec wznieśmy puchary, tańczmy do rana
Niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.
najlepszego na ten Nowy Rok od Sikoreczki i całej jej rodzineczki!!!
sylwester_dodatki.org10.gif

Iwonka ja też:-):-)Paweł wlączył jakiś film ale mi się nie podoba,Karol szaleje z autkiem a ja próbuje kombinować z corelem.Wycinać Karola już umiem ale wkleić do innej fotki juz nie:-:)-(

reklama
Znalazłam jakies forum ale za skomplikowny język jak dla mnie, ignorantki.No nic pozostane na razie przy ramkach bo przy ryku TV nie umiem się skupić ani odrobine:dry::dry::dry:

Do góry