reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
UWAGA:-):-) Tajemnicza Bogna szalejąca w noc stylwestrową po naszej klasie i wysyłająca wam zaproszenia to ja:-):-)

haha, Bodzinka, ubiegłam Cie i wysłałam Tobie zaproszenie... :-D:-D
męzem sie nie przejmuj, mój chciał dzis sie poprzytulac ale najadł sie czosnku... nie wytrzymałam tego psychicznie i teraz zabija zapach drineczkiem... chyba przytulanko przełożymy na jutro tak czy siak...
sąsiedzi walą z petard, jak mi bąbla obudza to sie wściekne ... :baffled::baffled:

Dziękuje, przyjełam.Ja was poznaje po dzieciach:-):-):-)Mój synuś też nie śpi za to mąż włączył horro i zasnąl, fakt nie taki okropnie straszny no ale:dry::dry::dry:U nas przytulanko było...Następne za rok:cool2::cool2:
Jakoś tak mi smutno, boje się co będzie za rok, czy mały będzie zdrowy, czy u nas będzie oki...Zawsze mnie melancholia nachodzi...

Dobrze,że Wy jesteście bo bym ze smutku chyba się upiła wodą...
Zaraz sobie swłącz Preety Woman albo Charlie i Fabryka czekoldy...Albo równie uroczy film...

Tak końcówka roku sprzyja refleksji....i myśleniem co Nowy Rok przxyniesie..jakie zmiany nastąpią..Też mam coś takiego.Ale nie martwmy się na zapas:tak:Myślmy pozytywnie:-):tak:

reklama
teraz bedzie "chłopak do wynajecia" też fajny film...

ja nie poznaje wszystkich po dzieciach w naszej klasie, Bodzinka - jesteś wielka!!

Do góry