reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sikoreczka super:-):-)JAk zrobiłaś to tło????Bo ramke poznaje...

12572211628.jpg

To chyba taka ramka tylko bez kolorowych gwiazdek, prawda??????
dokładnie tak! Ramka jest ta bez kolorowych gwiazdek. Potem dodałam drugą i znalazłam taką. Jakoś mi tak samo wyszło. Wiesz Karolka minka na tym zdjęciu jest FANTASTYCZNA!!!!!!!!!!!!

a te jajka to z Niemiec? Adriankowi się podobają:tak::-D
A moje dzieci walczą z miśkami. Pocykałam im fotki. Jak zgram to wrzucę;-)

Tak z niemiec,u nas na bazarku stoja ludzie i sprzedaja towar z tamtad sprowadzany od slodyczy po chemikalia.A ty gdzie widzialas te jajka z Kubusiem i spidermenem?

Sikoreczka a widziałaś to jak je mandarynke???Dziś wklejałam tylko rano:-):-)Też ma minke mistrzostwo śwaiat.Jestem w nim coraz bardziej zakochana, jest taki śliczniutki:-):-):-)Musze mu zafundować rodzeństwo bo go rozpieszcze do granic możliwości:tak:

super bombowe,,musze sie u nas u niemcow na bazarku tez porozgladac...

Iwonka podyiel si makaronem:-):-):-):-)Uwielbiam:-p:-pJa smaze frytki, ktos chetny;-);-);-)
ja ja bardzo chetnie...

Bodzinka narobiłaś apetytu:-D:-D

A mój Grześ najedzony i szczęśliwy:-)
ale sliczny ten twoj grzes..

A my niedawno obiad zjedliśmy,bo synio z męzulkiem wstali neidawno,,takze dzisiaj obiadokolacja chyba nam wyszla...a teraz leza na łóżku i sie bycza,,a mnie wygonili do kompika,,no ot jestemz wami,hehe,,powiedzieli,z emam iśc na ploty....:-D;-)

Sikoreczka a widziałaś to jak je mandarynke???Dziś wklejałam tylko rano:-):-)Też ma minke mistrzostwo śwaiat.Jestem w nim coraz bardziej zakochana, jest taki śliczniutki:-):-):-)Musze mu zafundować rodzeństwo bo go rozpieszcze do granic możliwości:tak:
NNO Bodzia dokladnie,,rodzeństwo,hehe,,,,
super jadl mandarynie,,moj je zajada na tony,,,pochlania jak sokowirowka..hehe

Mój mąż obiecał,że sie jutro napije ze mną piwka.No zobaczymy, bo on z tych niepijących.Ja Karmi oczywiście:-):-)
Jednak zostajemy jutro w domu i mi to pasi jak nie wiem co, będziemy tv oglądać.
Dziewczyny, któraś niedawno kupowała plazme jak dobrze pamiętam, mogłybście coś polecic????

reklama
Ewcia to fajnie,że Mati ich tyle je, zdrowe są:-):-):-)Ja uwielbiam mandarynki, ale jak Karollo był malusieńki to jak je zjadłam to bolał go brzuszek a teraz nic mu nie ma:-)

Do góry