reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moge być i sędzia kalosz;-);-);-)Mnie to ani troche nie przeszkadza.
Witaj Wielorybku:-)
Nie przejmuj się u mnie było tak samo do ok.2 miesiąca.Karol mnie uznawał tylko do karmienia, poza tym był tata, jak ja go brałam to momentalnie szukał amu, traktował mnie jak chodzącą butelke.Też mi było przykro, potem nastąpił za to okres,że tylko mama była na topie:-):-)Teraz biega odemnie do taty i na odwrót.

reklama
Wielorybek to sie ciesz bo to raczej i tak sie z czasem zmieni i jeszcze bedziesz chciala zeby tatus sie zajal dzieckiem.Witaj na naszym wateczku:)

Witam.My dzis troszke bylismy na bazarku i kupilam Vanessce 7 jajek z niespodzianka Boba Budowniczego:) ale dziecko ucieszone,oczywiscie nie dostala wszystkich.Zjadla jedno i byla tam w jajku bob-figurka a drugie my z ciekwosci otworzylismy i byla Marta:-)Cha facet ma sprowadzic tych jaj jeszcze innych tez z Niemiec bo sa tez tam Shreki,Dysney i inne cuda wiec cos innego niz Kinder niespodzianki ktore teraz nie maja ciekwaych zabawek...
ale super sprawa,,ja tez chce dla mojeog,,musze poszuakc tych jajek,,a iwonka jak one wygladaja,,takie same jak kinder jaja...ale moj maly mialby radoche...

Wielorybek to sie ciesz bo to raczej i tak sie z czasem zmieni i jeszcze bedziesz chciala zeby tatus sie zajal dzieckiem.Witaj na naszym wateczku:)
dokladnie...

Moje dzieło:-)
16521213099.jpg

A jeśli chodzi o jajka z niespodzianką to u nas widziałam z Kubusiem puchatkiem i ze spidermanem:tak:

Alez podjadlam teraz i nadal nie czuje sytosci a zjadlam dwa talerze spore rosolu kluchami i z wkladka wolowego bo lubie i dwa talerze makaraonu ze smietana 30% i cukrem:-p:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry