reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie nudzisz się;-) Ja wróciłam ze spacerku. Chciałam wziąśc oba dzieciaki ale młody się na mnie wypiął i stwierdził że zostaje z tatą:szok: Madzia śpi w wózku a ja mam obiecaną kawkę:happy2: Oj widzę że muszę ją zrobic sama bo mężo na Małyszki patrzy:dry:

reklama
Jaka tu cisza niedzielna...Ja pilnuje 3 synów sąsiadki a mój chłop się stracił, poszedł koledze pomagać a ja zostałam z 4 chłopców sama, w tym z dwójką maluchów moim i 15 misięcznym Łukaszem, do tego 5 letni i 9 letni.Wesoło mam:-):-):-)
no to masz wesolo,tloczno i miło,hhee,,a dogaduja sie miedzy soba wszyscy??

Nie nudzisz się;-) Ja wróciłam ze spacerku. Chciałam wziąśc oba dzieciaki ale młody się na mnie wypiął i stwierdził że zostaje z tatą:szok: Madzia śpi w wózku a ja mam obiecaną kawkę:happy2: Oj widzę że muszę ją zrobic sama bo mężo na Małyszki patrzy:dry:
no chcesz liczyc na ogos,,licz na siebie:tak:;-);-)

A my mielismy gosci,mezulo wrocil z gieldy ze szwagrem,a potem szwagierka z kumpela nasza przyjechaly,,no i tez wesolo i miloo bylo,,matus usnal,a my dogadywalismy sie o sylwka dokladnie,,oni wsio pracuja,,dobrze,ze ja nie,,,,
Ale juz poszli sobie,,,teraz my smai,,maz poklada sie do snu popoludniowego...
A ja na netku,hehe

Dogadują się dogadują:-):-)Póki się nie pokłócą;-);-)Ale Karollo lubi się z nimi bawić, tylko ja wypluta się czuje...

Bodzinka to masz małe przedszkole:-DMój synalek zasnął w wózeczku i też mam trochę spokoju:-)Tatuś na spacerku nawet był z małym a mama sobie odpoczęła troszkę:-):-)

Bodzinka to masz małe przedszkole:-DMój synalek zasnął w wózeczku i też mam trochę spokoju:-)Tatuś na spacerku nawet był z małym a mama sobie odpoczęła troszkę:-):-)
nio to super,ze odpoczelas troszke,,,

No nie chcą:-:)-(Ja jestem do doglądania i w razie czego rozdzielania.Oj mój łobuz znowu coś wyrabia:-):-)
sedzia kalosz,hihi...zartuje Bodzia,,,,,

Witam mamy,
co wy na taki kłopot:blink:.Miesięczna córcia mamy potrzebuje do karmienia, nayomiast noszenie i przytulanie zdecydowanie woli w wykonaniu taty.Po krótkiej chwili u mnie na rekach marudzi, u taty uspokaja sie migiem...troche przykro

Witam mamy,
co wy na taki kłopot:blink:.Miesięczna córcia mamy potrzebuje do karmienia, nayomiast noszenie i przytulanie zdecydowanie woli w wykonaniu taty.Po krótkiej chwili u mnie na rekach marudzi, u taty uspokaja sie migiem...troche przykro
wielorybek,,troszke odpoczniesz sobie,,,a nie wiem,,przewaznie dzieci wola mamy z cycusiem,,,dziwne,,ale glowa do gory,,moze teraz ma taki kaprysik maleńka twojaaa

reklama
Witam.My dzis troszke bylismy na bazarku i kupilam Vanessce 7 jajek z niespodzianka Boba Budowniczego:) ale dziecko ucieszone,oczywiscie nie dostala wszystkich.Zjadla jedno i byla tam w jajku bob-figurka a drugie my z ciekwosci otworzylismy i byla Marta:-)Cha facet ma sprowadzic tych jaj jeszcze innych tez z Niemiec bo sa tez tam Shreki,Dysney i inne cuda wiec cos innego niz Kinder niespodzianki ktore teraz nie maja ciekwaych zabawek...

Jesli chodzi o sniadania to u nas jak u Cloe (wiec nie jestes sama) ja nie robie swojemu sniadan ani kolacji.Wspolne snaidanie jemy tylko w niedziele.Chyba bym na glowe upadla jak bym jeszcze ja miala z rana biegac po swieze pieczywko:szok::-D albo lozka scielic,to nalezy do mojego R.:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Do góry