reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Shady no to poprostu Alanek mial-wybryk ale dobrze ze juz sie uspokoil ajak z facetem tez juz ok? no to dobrze ze sie juz z problemami uporalas widzisz tucke cierpliwosci nie ? ;) ;)

Mija tak z Warszawy jestem :)

Justus tak.....jak sie wyluzowalam to nawet jak ciut poplakal wogole mnie to nie wzielo.....zero nerwow.... :)

A ja dzisjaj pakowanko i do rodziców pod las ;D i tak do świąt ale koputerek tam mam i więcej czasu będzie bo dziadkowie posiedzą z Noe 8)
Do zobaczenie wieczorkiem :)

Witam ale nakilkaliscie sie wczoraj popołudniu :D
Mysmy wczoraj byli na spacerku i macio był bardzo zadowolony, troche popłakał przed snem ale szybko usnał. Niech juz mu minie ten katar :(

Shady fajnie ze juz jesteś w lepszym nastroju ;D

Sorbek fajna fryzurka ;D O jak ci zazdroszcze kreconych włosków ja mam proste jak druty i wogóle nie poddatne :p  I jakos pączka mi nie przypominasz :p
Krzesełko fajne. My pomyslimy nad krzesełkiem po chrzcinach bo teraz to mamy wydatki zwiazane z chrzcinami i swiatami. Qrcze jak ja nie lubie świat oczywiscie pod wzgladem finansowym :p

czesc ciotki :)

Sorbek ...do paczka ci daleko :p .fryzurka jak najbardziej fajna i superancko do ciebie pasuje :) .
co do krzesełka to ....uwazam że jest mało praktyczne ...dziecko w nim tylko je no i moze sie pobawić ...ale tylko wtedy gdy dobrze i stabilnie siedzi ...czyli Majutek ejst zamały zeby teraz juz kozystac z krzeełka .A pozatym niema kułeczek i jak chcesz byc w kuchni czy w pokoju to musisz targać ze sobą cvały osprzęt z dzieckiem pod pachą ::) .

a i jeszcze niema ustawień różnej pozycji fotelika ...to minus wielki bo dziecko ma słaby kregosłup i szybko sie meczy w siedzeniu dłuższym .

JA proponuje ci poszukac czegos innego ...a napewno znajdziesz i to taniej :)

Mija ....jejku ale ci fajnie ..... my jedziemy do rodziców dopiero w sobote rano ::)

a na allegro wystawiłam ciuszki Jasia ...mega pake i juz ktos chce kupic ...dał 102 zł :p ...bedzie na smalec i chlep ;) :D

reklama
Do góry