reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Shady no to poprostu Alanek mial-wybryk ale dobrze ze juz sie uspokoil ajak z facetem tez juz ok? no to dobrze ze sie juz z problemami uporalas widzisz tucke cierpliwosci nie ? ;) ;)

Mija tak z Warszawy jestem :)

Justus tak.....jak sie wyluzowalam to nawet jak ciut poplakal wogole mnie to nie wzielo.....zero nerwow.... :)

A ja dzisjaj pakowanko i do rodziców pod las ;D i tak do świąt ale koputerek tam mam i więcej czasu będzie bo dziadkowie posiedzą z Noe 8)
Do zobaczenie wieczorkiem :)

Witam ale nakilkaliscie sie wczoraj popołudniu :D
Mysmy wczoraj byli na spacerku i macio był bardzo zadowolony, troche popłakał przed snem ale szybko usnał. Niech juz mu minie ten katar :(

Shady fajnie ze juz jesteś w lepszym nastroju ;D

Sorbek fajna fryzurka ;D O jak ci zazdroszcze kreconych włosków ja mam proste jak druty i wogóle nie poddatne :p  I jakos pączka mi nie przypominasz :p
Krzesełko fajne. My pomyslimy nad krzesełkiem po chrzcinach bo teraz to mamy wydatki zwiazane z chrzcinami i swiatami. Qrcze jak ja nie lubie świat oczywiscie pod wzgladem finansowym :p

czesc ciotki :)

Sorbek ...do paczka ci daleko :p .fryzurka jak najbardziej fajna i superancko do ciebie pasuje :) .
co do krzesełka to ....uwazam że jest mało praktyczne ...dziecko w nim tylko je no i moze sie pobawić ...ale tylko wtedy gdy dobrze i stabilnie siedzi ...czyli Majutek ejst zamały zeby teraz juz kozystac z krzeełka .A pozatym niema kułeczek i jak chcesz byc w kuchni czy w pokoju to musisz targać ze sobą cvały osprzęt z dzieckiem pod pachą ::) .

a i jeszcze niema ustawień różnej pozycji fotelika ...to minus wielki bo dziecko ma słaby kregosłup i szybko sie meczy w siedzeniu dłuższym .

JA proponuje ci poszukac czegos innego ...a napewno znajdziesz i to taniej :)

Mija ....jejku ale ci fajnie ..... my jedziemy do rodziców dopiero w sobote rano ::)

a na allegro wystawiłam ciuszki Jasia ...mega pake i juz ktos chce kupic ...dał 102 zł :p ...bedzie na smalec i chlep ;) :D

reklama
Do góry