reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziś z mężem sprzątaliśmy koło domku chodnik i kawałek zagrabić trzebabyło potem w pośpiechu objad a potem na kurs się wybrałam angielskiego a kursu nie było  :-[ :-[ potem namówiłam męża żeby pomógł mi pozmywać i nawet się zgodził 8)
Pracowity dzionek mieliśmy dziś ale lubie jak coś razem robimy ;)

reklama
Wkleje wam to moje zdjęcie ale wyszłam jak paczek w maśle i w ogóle beznadziejnie wkleję lepsze z chrzcin

obraz159copy3nw.jpg

jsorbek ale mi kogoś przypominasz, tylko jeszcze nie wiem kogo, a kręconych włosów to ci zazdroszczę, ja mam taka prościzne :( i wcale nie wyszłaś jak paczek, bardzo ładnie ci w tej fryzurze

tez sie zastanawiam nad tym krzesełkiem, ale zobaczymy po chrzcinach :p

ja juz spadam

dobranoc!!!!

Lady-bird czuła bym się fatelnie w trwałej już zrobiłam taki experyment ale to zdjątko ..bardzo fajna fryzurka :)
Noelia ja nie jestem zwoleniczką cwiczenia jogi bez zywego nauczyciela,w jodze chodzi o naprawde precyzyjne ustawienia ciała i napięcia mięśni, nauczyciel pprawia na bieżąco. Możliwe że jak żle ćwiczyłaś co coś cię mogło dziać, ja też przez długi czas z powodu roznych wad w postawie zle przyjmowałam różne pozycje i ostatni np.miałam skórcz w szyi.
Więc jak joga to z kimś kto może nam na bierząco pomagać :) i polecam,ja zawsze należałam do garbusków a prostowanie pleców było koszmarem teraz poprostu chodze prosto i nawet o tym nie myśle. Fajna jest też joga dla dzieci,są wyciszone i nie mają problemu z postawą

Witam z wieczora.
Wszystkiego dobrego wszystkim. Naklikałyście że hej.
Ala była z sąsiadką na spacerku, a ja u fryzjera. Przed chrzcinami chciałam coś zrobić z włosami. Też myślę o kolorze ale to za jakiś czas. Fryzjerka doradza mi czekoladę z refleksami ale ja wolę jednolity kolor. Juto dzień wielkiego sprzątania. teściowa przyedzie będzie się zajmować Alą a ja zakasam rękawi.
Pozdrawiam i miłej nocy życzę.
Jakaś zmęczona jestem i idę spać.
Papa Babeczki

witajcie wieczorkiem niebylo mnie caly dzionek z wami i musialam nadrobic ateraz widze ze nima juz nikogo !!!!
Jsorbek zazdrosze ci tak fajnych klaczkow ja niby tez mam lekko krecone ale nigdy niemam ich w takiej dlugosci bo nigdy niewytrzymuje i zaraz scinam ale ja mam wogule cinkie wloski,a tak jak pisala Mija nie przypominasz paczka-albo niewidzialas paczkow? :laugh: :D :laugh: :D
Lady-brid-no zdjadko fajowe fryz jest super ciekawe gdzie moga tak obciac zeby z krotkich zrobic taka wlasnie fryzurke????? :p :p :D ;)
Jsorbwk no ja mam drewniane tego typu ze potem jest i stolik i krzeselko i jest super bardzo sie sprawdz polecam -przynajmniej mnie sie przydalo-choc moja toska to juz z niego ucieka ale jeszcze przy jedzeniu jest oki

Shady no nareszcie ze odrzylas i juz sie tak fajnie odstresowalas :D :D no a co wkoncu bylo Alankowi co tak plakal?dobrze ze juz jest ok :laugh:

no widze ze pustki dzis wieczorkiem to chyba i ja uciekam odpoczac przed kolejnym dzionkiem pelnym pracy

DOBRANOC

reklama

jestem jestem.......ano nic mu nie bylo....chyba potrzebowal owych wrazen....ma dosc tego samego otoczenia, wiec poszlismy do Arkadii na pizze, pozniej do parku i byl tak grzeczny ze bylam w szoku.....balam sie ze to cisza przed burza.....ciut plakal przed zasnieciem ze zmeczenia ale w sumie ok
ahaaa wczoraj jak najadl sie o 19.30 to do 7.00 rano spal i nic nie jadl po 23.00 tak jak przewznie mu daje przed snem....szok...

Do góry