reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny,to że szwagra nie było na chrzcinach to pikuś.Tak nam tyłek obsmarował:wściekła/y:,że chyba roczny zapas wazeliny zużył.:tak:;-).Coś zepsuło się w chłodnicy naszej beemki i już miał radochę,żeby całemu światu zakomunikowac że od mojego teścia autko pożyczyliśmy.Jego żona ma 2 siostry,to mogliby pojechac w odwiedziny a nie znowu do chrześniaka się zwalili,tylko tym razem na 1,5 godziny :baffled:.Mały to tylko od nich dostał bombonierkę z ajerkoniakiem pod choinkę a Olek czekoladę,a moja przyjaciółka to Julaskowi sprezentowała tego brumka co na fotkach.Prawdą jest że z rodziną to się tylko na zdjęciu wychodzi i to czarno - białym i z boku,żeby można było odciąc:tak::-D.

reklama
Witajcie.
Ja juz troszke posprzatalam pomalej imprezce urodzinowej Maciusia.Byli tylko moi rodzice, siostra z bratem i kolega Macka z rodzicami, a w pokoju trudno bylo sie ruszyc.:sorry2: Ale ogolnie bylo fajnie.:tak: Moj tata tylko marudzil, ze troche bylo glosno (dwa trzylatki robia swoje;-)) i to zmeczylo, ale coz przezyje to jakos. Dobrze, ze Grzesio jeszcze nie biega i nie robi za bardzo halasu.:-D

Iwona duzo zdrowka dla dzieciaczkow. Oby antybiotyk szybciutko zadzialal.:tak:

Aniab idz koniecznie do lekarza, bo objawy niepokojace.

Nie wiem, czy jeszcze mialam cos pisac.:baffled::sorry2:

Za to wklejam fotki z urodzinek Macia.

Asiulinka piękne zdjęcia!!! Szczególnie to z na którym jesteś z chłopakami. ja ci powiem że uwielbiam jak moje maluchy robią taki radosny hałas:-D To jest fajne;-) Siostra była u mamy na świętach z prawie dwu letnią córką i jak się dzieciaki bawiły i cieszyły to się milutko na serduchu robiło.
Aniab trzymaj się kochana i jak najszybciej do lekarza. Buziam mocno! Odpoczywaj dużo póki masz męża:tak:
Dobrej nocki życzę
17758_l.jpg

A u nas to chyba jednak nietolerancja Bebilonu... Pupka calusia odparzona... Mam znów wyrzuty sumienia, że odstawiam dziecko od piersi z samolubnych powodów, bo mi się kolejnego dzidziusia zachciało... :-:)-(

Marta1981 - bombonierkę z ajerkoniakiem dla 5 miesięcznego dziecka :confused::confused:

Leika mój błąd myślałam że Natana jest tylko raz w roku :zawstydzona/y:.

Natan i Nataniel to dwa różne imiona, jedynie pochodzenie mają wspólne :tak:

Dzień dobry! Witam się i mykam. Kompik musi odpocząc bo chodzi jużod wczoraj. posłałam w nocy zdjęcia do wywołania:-)
Leika nie zadręczaj się. Kiedyś trzeba skończyc karmienie a niestety zdarza się że dzieciaczki czegoś nie tolerują. Spróbuj innego i głowa do góry, będzie dobrze:tak: Ja też jeszcze parę dni i kończę z cycusiem:dry: Aż się tego boje:sorry2:

reklama
Witam.
Za mną ciężki poranek. Mój Kubuś od paru dni wogóle nie chce jeść mleczka:no: i to pod żadną postacią - każda próba dania mu mleka kończy się płaczem i zasznurowaniem przez niego usteczek. Wogóle przez ostatnie kilka dni bardzo mało je - mam nadzieję, że ten brak apetytu przejdzie wraz z chorobą. Teraz mały próbuje spać - tylko że kaszel go budzi co chwilę:-(.

Leika nie jesteś samolubna. Spróbuj może małemu dać inne mleczko- napewno któreś mu spasuje:tak:. Trzymam kciuki.

Aniab i jak dziś samopoczucie???
Asiulinka fajne fotki:-)

Do góry