reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A mojemu synkowi chyba jednak coś jest... przed chwilą usnął, ale zasypianie poprzedzone było strasznym wrzaskiem... :no: a taki maluszek nie powie, co mu dolega... :-:)-(

reklama
Dla naszych małych Jubilatów: Dawidka - z okazji ukonczenia roczku i Maciusia - z okazji 3 urodzin - życzenia wszystkiego co najlepsze, dużo radości i uśmiechu każdego dnia i oby zawsze świecilo wam słoneczko życzą Iwona, Natalka i Kubuś:-):-)
my takze do życzonek sie dolaczamy bardzo goraco

Dzien dobry...
My w koncu wyladowalismy w domu,,wszedzie dobrze,ale w domu najlepiej,,
swieta swieta i po swietach,,w koncu;-)..
W wigilie jezdzilismy po rodzinier,o 23 bylismy w domu,,a 1 dzien wesele,,wczoraj u moejje mamy,,maz sie schlal,synek zasnal noi zostalismy na noc,,dopiero do domu wrocilismy...

Mnie jutro głowa będzie boleć.Dwa kieliszki wina i dali mi spróbować jakiegoś świństwa, metaksy.Kurcze ohyda.Troche bo troche ale jak ja nie pije to do bólu głowy wystarczy aaaa
lo matko,ja pierwszy raz slysze taka nazwe:szok::tak:

Ewcia spoznione, ale szczere zyczenia imieniowe.:tak:Duzo zdrowka i zadowolenia ze swoich mezczyzn.:-)
dziekuje bardzo,,u mnie wszyscy zapomnieli,,tylko mama pamietala...

Lecą zdjątka, lecą...
super fotyy...

W ogóle to muszę się zabrać za sprzątanie.Dziwne jest to, że w domu spędziliśmy tylko Wigilię, a jest taki syf, jakby przez te 3 dni przewinęło się przez nasz dom stado brudnych koni :baffled:.Albo nie wiem, czego, ale na pewno brudnego.Nie chce mi się, ale idę o zakład, że teściowa przyjdzie dzisiaj na kontrol :sorry2:
witaj w klubie,,a nas nawet na wigilie w domu nie bylo...:-p:baffled::baffled:

A mojemu synkowi chyba jednak coś jest... przed chwilą usnął, ale zasypianie poprzedzone było strasznym wrzaskiem... :no: a taki maluszek nie powie, co mu dolega... :-:)-(
no cos ty,moze te swieta go wykonczyly...nie kracz bedzie dobrze...

Ide ogarnac kuchnie,,,,potem dalej posiedze z wami,,maz lezy z synkiem i bawia sie komputerkiem synka.....bo dostal od mikolaja...:tak:

LEIKA masz racje z tym ważeniem... niepotrzebnie sama sie w stresy wpędzam... mały po prostu zaczał tak dynamicznie kopacnózkami i walic rączkami ze na pewno duzo wiecej spala, niz na samym poczatku gdy tylko spał i ryczał...

tylko musze gdzies tą wage wepchać... łatwo nie bedzie :baffled::baffled::baffled:

IWONKA duzo zdrówka dla dzieciaczków!!

I my i my też dołączamy się do życzonek.:tak:
Leika,mój mały już drugą noc z kolei daje popalic,normalnie co 2,5 godziny przebudza się i chodzę jak neptyk :tak:.
O nie przywitałm się,więc Dzień dobry:-D! To Olek wkleja buźkii tak trochę wolno mi pisanie idzie;-).:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Wszystkiego najlepszego dla Dawidka i Maciusia!!!!
przyjecie_www_gify_liq_pl%20%2818%29.gif

Witam po swiatecznie......
Metaxa to Czeski trunek :)
Zdrowka chorowitkom zycze a sama zmykam juz bo wklejam zdjecia na blogaska bo zaraz moja mama bedzie u nas wiec nie mam czasu....pozniej wpadne.

reklama
Do góry