reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To dlatego i także z innych powodów nie prosiłam ich na chrzciny.Jego córka(11lat),to idzie w ślady rodziców.Mirek jest jej chrzestnym i zakomunikowała(kilka lat temu jak na 6ur kupił jej hulajnogę),że na następne chce rower a na komunię komputer:szok:.A na osiemnastke to co mieszkanie czy samochód?:shocked2:
Oj, jak ja takie sytuacje dobrze znam...Mój Ukochany ma córkę z pierwszego małżeństwa, która ma 10 lat.I jest tak rozpuszczona, że czasem brak słów.Już przed komunią miała wszystko i każdy z rodziny miał problem co jej kupić :baffled:.Parę miesięcy temu tatuś sprezentował jej laptopa, którego zniszczyła po 2 miesiącach i teraz prosi tatusia żeby jej naprawił (naprawa kosztuje 1500 zł, a taki sam nowy niecałe 2000 zł).Wczoraj córcia powiedziała, że chce nową komórkę to tatuś poleciał z nią do Plusa i jej kupił.Mnie to już przestało wzruszać.Niech jej kupuje co chce, byleby Oliwce niczego nie zabrakło, bo nigdy nie pozwolę na to, żeby tamtą córkę traktował lepiej, niż naszą.A do tego chce doprowadzić eksiowa, ale to zupełnie inny temat.
Marta, współczuję takiego szwagra (o ile dobrze pamiętam że to szwagier).I masz rację, że z rodziną to się dobrze na zdjęciach wychodzi (choć ja na swoją narzekać nie mogę;-)).
Moje dziecko znowu nie chce spać.W ogóle to ma tak strasznie pupcię odparzoną,normalnie rany jej się porobiły, ale to chyba dlatego że ma ostatnio biegunkę,a to chyba przez zęby, bo idą jej czwórki.I biedna jest jakaś taka niespokojna, zwłaszcza w nocy strasznie się kręci i pojękuje.A do tego chce być u mnie na rękach, co jej się praktycznie w ogóle nie zdarzało :szok:.I przytula się do mnie, i robi mi cacy cacy :-D.A jak ją odstawiam na podłogę, to zaczyna na mnie krzyczeć, szarpać za spodnie i wyciąga ręce do góry, więc ja ją znowu na ręce, a pna znowu się przytula, itd.Słodkie to, ale męczące, trochę za późno zaczęła mnie przyzwyczajać do noszenia na rękach ;-).
A w ogóle to właśnie zdałam sobie sprawę, że za 2 tygodnie biorę ślub :-D.A nawet kiecki nie przymierzyłam ,tzn. spódnicę przymierzyłam, a gorset jak leżał tak leży :baffled:.
Że nie wspomnę o tym, że w ogóle nie mam czasu się uczyć.A tu sesja coraz bliżej, a jeszcze bliżej kolosy :szok::shocked2:

reklama
Witam wszystkie mamy:-)

Chętnie dołączę do Waszego grona jeśli tylko można:-)
Widzę że wszystkie sie dobrze znacie i piszecie o wszystkim:-)Trochę mi to zajmie za nim się wdrożę;-):-D

katrinm5, witaj :-)
Ja też niedawno dołączyłam na ten wątek i do tej pory troszkę obco się czuję :-D.A tak poważnie, to już wiem, że tu można o wszystkim z każda dziewczyną :tak:.Świetna tutaj panuje atmosferka ;-).Więc pisz dużo i zaglądaj często, bo mozna sobie czasem niezłych zaległości nadrobić :-p

no nie mogę z wrażenia!!!
ja tez,,hmmm

Dzien dobry tak wogole...
baniak mi peka cosik,,niedawno zaczal bolec..
maz z synem na miescie,,a dzsiaj moj m wychodzi z kolegami na imprezke,tzn same chlopy,flaszki i zagryzka,,no ale ma czas do 22,hehe,,od 17,,nie no zartuje,niehcv idize....

U mne tez dziewcyzny chca isc,a ja jakos nie mam ochoty dzisiaj ani jutro nigdzie,nie chce mi sie i posiedze w doma na BB...haha

Posprzatalam i juz spokojnie mam...

A tak wogole szybko czas mi leci,,zaraz do pracy po sylwku,maz tez no i gory..
Acha leika milej drogi..chodź pewnie ty juz w trasie,:zawstydzona/y:,bawcioe sie dobrze i szczescliwego nowego roku-specjalnie tylko dla was...

Widzę że wszystkie sie dobrze znacie i piszecie o wszystkim:-)Trochę mi to zajmie za nim się wdrożę;-):-D
witaj witaj....
katrinm5, witaj :-)
Ja też niedawno dołączyłam na ten wątek i do tej pory troszkę obco się czuję :-D.A tak poważnie, to już wiem, że tu można o wszystkim z każda dziewczyną :tak:.Świetna tutaj panuje atmosferka ;-).Więc pisz dużo i zaglądaj często, bo mozna sobie czasem niezłych zaległości nadrobić :-p
aj inna ty juz jak nasza ,haha,,szybko dalas rade,wiec nie jest tak xle,a my otwarte zawsze na wsyztsko i pogadac o wsyztskim,wyzalic wyplakac i posmaic:tak::tak:

Witaj i czuj sie jak u siebie:-):-):-):-):-)

Ewcia no czas leci ale zaraz znow zleci i bedziesz sie bawic w gorach:tak::-)

Dziękuje za miłe powitanie dziewczyny:-)My wczoraj wróciliśmy ze świątecznych wojaży..nie ma jak to w domu:-)Powinnam dokonczyć sprzątanie ale nie chce mi się:-(Szaro i pochmurno na dworze a do tego mam lenia:-D
Widzę że macie swoje potomstwo już odchowane:-)

Witam nową mamusie:-):-):-):-)
Ja szaleja po naszej klasie.Założyłam konto męzowi i teraz pomagam mu opanowac, a tak nie chcial;-)

katrinm5,powitac,powitac i Ty tutaj.Ja jak się tu zaszczepiłam to Lipiec 2007 poszedł trochę w odstawkę:-D:tak:.
Właśnie wróciliśmy ze spacerku,bo musiałam porobic opłaty a od 15-tej będę z bratem na GG siedziała.
A propos tego fotelika,to Julas wypadł z niego z huśtawki przed swiętami:-(,ale wszystko OK a wczoraj to go w locie złapałam i dzisiaj zamówiłam kojec dmuchany przez neta z Allegro za 69zł.

reklama
Kuba zasnął. Ta choroba moich dzieci mnie wykończy:zawstydzona/y:.
Leika miłej i udanej zabawy sylwestrowej:tak:.
My niestety ze względu na chore dzieci musieliśmy zmienić plany i siedzimy w domku.

Witam nową mamę:-)

Do góry