reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

LEIKA ja chce karmic max 7 miesiecy - wiec to ja jestem naprawde samolubna nie Ty ... chce po odstawieniu małego pół roku "pożyc", piwko wypic, zjec bigos którego mały nie toleruje plus inne zakazane rzeczy, a jak mały skończy rok staramy sie o drugie dziecko...

z tą bombonierką dla 5 miesiecznego dzieka to niezła jazda... ale to nic - my dostalismy dla mikiego gumy do żucia od rodziny mojego meza :-D:-D:-D na szczescie to był jeden z prezentów, nie jedyny...

czekam na męza i jedziemy na zakuuuupy, mam nadzieje ze duze ;)

reklama
Dzień dobry!

Będę próbować z mlekiem hypoalergicznym, może będzie lepiej.

Ja się już żegnam, za 2 h jedziemy w góry na Sylwka. Do przeczytania po nowym roku!
Dobrej zabawy na Sylwestra Wam życzę! :)

RENIFERKU,jak ktoś przywozi własnym dzieciom z zagranicy znalezioną piłkę golfową,to wszystkiego można się spodziewac.:tak:Poza tym jego żona chciała ode mnie odkupic fotelik - kołyskę(używał jej Olek,2 dzieci sąsiadek i syn kumpla Mirka) i sprezentowac na chrzest dla chrześnicy:confused:?

RENIFERKU,jak ktoś przywozi własnym dzieciom z zagranicy znalezioną piłkę golfową,to wszystkiego można się spodziewac.:tak:Poza tym jego żona chciała ode mnie odkupic fotelik - kołyskę(używał jej Olek,2 dzieci sąsiadek i syn kumpla Mirka) i sprezentowac na chrzest dla chrześnicy:confused:?

no nie mogę z wrażenia!!!

To dlatego i także z innych powodów nie prosiłam ich na chrzciny.Jego córka(11lat),to idzie w ślady rodziców.Mirek jest jej chrzestnym i zakomunikowała(kilka lat temu jak na 6ur kupił jej hulajnogę),że na następne chce rower a na komunię komputer:szok:.A na osiemnastke to co mieszkanie czy samochód?:shocked2:

Witam.Ja niedawno wstalam,tzn o 10:00 tak mnie dziecko moje rozpieszcza a mamusi to pasuje.Pozmyslec ze kiedys mialam pobudki dzien w dzien o 5 nawet jak bylo lato.......
Leika Szczesliwego Nowego Roku!!!!!!!!!! A tak koniecznie to zadnego mleka nie musisz wogola dawac dziecku,wystarczy ze zje jakis serek,jajka,ser zolty ogolnie nabial i bedzie ok:)Moje dziecko od odstawienia nie pije mleka i zyje i wu=yniki ma wszystkie dobre:)

reklama
Do góry