reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam po Świętach
Świeta maja urok jak sa taki emale brzdace w domu:-D:-) jka ciesza sie z prezentow jak czekaja na nie..... bylo swietnie
ale teraz juz chce troszke spokoju ;-)

Ojciec chrzestnego Julka(chrzestny mojego:-D) dorzucił jeszcze 100 na odjezdne:tak::cool:.Normalnie będzie za co zapłacic za prąd,bo przez kompa to mamy pierwszą ratę 350zł:-:)tak:,i stary się drze że zlikwiduje neta:szok:.
Obiecałam coś staremu i mus to mus:tak:.

Dzień dobry poświątecznie.Myśmy mieli problem z netem i nawet na blogach życzeń nie poskładałam :-( Walczyłam z tym do wczoraj i na noc mi się udało coś zdziałać:-/no ale już padnięta byłam i tyle.
Zdięcia śliczniusie i za życzenia świąteczne też dziękujemy bardzo.

Witam po świętach. Wróciliśmy wczoraj, ale późno i już nie zaglądałam na forum. U nas święta piękne, rodzinne, ale niestety z niespodziankami. W Boże Narodzenie byłam z Kubusiem na pogotowiu bo dostał temperatury i okropnego kaszlu i kataru. Dziś tylko kawkę dopiję i lece z dziećmi do lekarza. Mam nadzieję, że to nie będą oskrzela tak jak u Natalki.:no:

Dzien dobry.
Dzis sie obudzilam z lekko opuchnietym okiem.:baffled: Ciekawe z czego to?:confused:
Iwona przykro mi z powodu niemilych swiatecznych niespodzianek. Oby to z Kuba to nie bylo nic powaznego. Daj znac co powiedzial lekarz.

Dawidku, wszystkiego najlepszegoz okazji pierwszych urodzinek. Duzo zdrowka, szczescia i milosci. Mnostwo prezentow i slodyczy Macius, Grzes i "ciocia" Asia zyczy.
126.gif
1509897.gif

Dołanczam sie do zyczen dla naszego Dawidka....wszystkiego wszytskiego dobrego, spełnienia wszytskich najmniejszych marzen

Dzien dobry

U nas swieta minely spokojnie i bardzo rodzinnie, moj M musial sie troche uczyc bo sesja mu sie zbliza, poprosli mnie zebym mu prace napisala :baffled::sorry2: o Filozofii Sokratesa :dry: a ja nie mam o tym bladego pojecia :baffled: bardzo chcialabym mu pomoc tylko ze nie wiem jak sie do tego zabrac:no: moze znacie jakas niezbyt obszerna literature na taki temat:confused:

Dziewczyny a jak tam po weselach???? wybawilyscie sie?

hey babeczki!

i jak po świętach?? u nas ok... dzieki temu ze karmie nie przytyłam ani grama obiadając sie przy tym nieziemsko, szczególnie słodyczami... mikulek grzeczniutki jak aniołek co mnie troche martwi, bo wiecej spi w dzien i mniej mi zaczał przybierac... co prawda wczesniej było to az 400 gram tygodniowo, ale w ubiegłym tygodniu przybrał tylko 160 gram... myslicie ze powinnam sie zaczac przejmowac? ogólnie to maly zaczał szalec na macie edukacyjnej, na lezaczku i w łóżeczku z karuzelką takze naprawde malo płacze... zmniejszyłam espumisan bo w sumie lada moment stuknie nam 2,5 m-ca i moze jego organizm juz sam bedzie sobie radził ze wzdeciami...

DAWIDKU
STO LAT STO LAT Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK!!!
MACIUSIU ROŚNIJ ZDROWO!!! DUZY FACET Z CIEBIE JUZ!!! TRZY LATKA TO JUZ COŚ!!!

IWONKO zdrówka dla Kubusia!!!

buziaczki duze przesyłam miłego dnia życząc...

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA DAWIDKA :tak:

Strasznie szybko minęły te święta.I jak dla mnie to były takie sobie...Zawsze w takie dni mi smutno, tzn. od kilku lat...Ech... ;(
Agatka, jeśli chodzi o książki to wiem, ze praktycznie wszysycy wykładowcy wielbią W.TATARKIEWICZA, a tam na pewno o Sokratesie coś znajdziesz.

W ogóle to muszę się zabrać za sprzątanie.Dziwne jest to, że w domu spędziliśmy tylko Wigilię, a jest taki syf, jakby przez te 3 dni przewinęło się przez nasz dom stado brudnych koni :baffled:.Albo nie wiem, czego, ale na pewno brudnego.Nie chce mi się, ale idę o zakład, że teściowa przyjdzie dzisiaj na kontrol :sorry2:

Do góry