reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam po Świętach
Świeta maja urok jak sa taki emale brzdace w domu:-) jka ciesza sie z prezentow jak czekaja na nie..... bylo swietnie
ale teraz juz chce troszke spokoju ;-)
Świeta maja urok jak sa taki emale brzdace w domu:-) jka ciesza sie z prezentow jak czekaja na nie..... bylo swietnie
ale teraz juz chce troszke spokoju ;-)
Marta1981
Rodzyneczka
Ojciec chrzestnego Julka(chrzestny mojego) dorzucił jeszcze 100 na odjezdne.Normalnie będzie za co zapłacic za prąd,bo przez kompa to mamy pierwszą ratę 350zł:-tak:,i stary się drze że zlikwiduje neta.
Obiecałam coś staremu i mus to mus.
Obiecałam coś staremu i mus to mus.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dzień dobry poświątecznie.Myśmy mieli problem z netem i nawet na blogach życzeń nie poskładałam :-( Walczyłam z tym do wczoraj i na noc mi się udało coś zdziałać:-/no ale już padnięta byłam i tyle.
Zdięcia śliczniusie i za życzenia świąteczne też dziękujemy bardzo.
Zdięcia śliczniusie i za życzenia świąteczne też dziękujemy bardzo.
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam po świętach. Wróciliśmy wczoraj, ale późno i już nie zaglądałam na forum. U nas święta piękne, rodzinne, ale niestety z niespodziankami. W Boże Narodzenie byłam z Kubusiem na pogotowiu bo dostał temperatury i okropnego kaszlu i kataru. Dziś tylko kawkę dopiję i lece z dziećmi do lekarza. Mam nadzieję, że to nie będą oskrzela tak jak u Natalki.
Dzien dobry.
Dzis sie obudzilam z lekko opuchnietym okiem. Ciekawe z czego to?
Iwona przykro mi z powodu niemilych swiatecznych niespodzianek. Oby to z Kuba to nie bylo nic powaznego. Daj znac co powiedzial lekarz.
Dawidku, wszystkiego najlepszegoz okazji pierwszych urodzinek. Duzo zdrowka, szczescia i milosci. Mnostwo prezentow i slodyczy Macius, Grzes i "ciocia" Asia zyczy.
Dzis sie obudzilam z lekko opuchnietym okiem. Ciekawe z czego to?
Iwona przykro mi z powodu niemilych swiatecznych niespodzianek. Oby to z Kuba to nie bylo nic powaznego. Daj znac co powiedzial lekarz.
Dawidku, wszystkiego najlepszegoz okazji pierwszych urodzinek. Duzo zdrowka, szczescia i milosci. Mnostwo prezentow i slodyczy Macius, Grzes i "ciocia" Asia zyczy.
Agatka_BB
IX Lachon BB
Dołanczam sie do zyczen dla naszego Dawidka....wszystkiego wszytskiego dobrego, spełnienia wszytskich najmniejszych marzen
Dzien dobry
U nas swieta minely spokojnie i bardzo rodzinnie, moj M musial sie troche uczyc bo sesja mu sie zbliza, poprosli mnie zebym mu prace napisala o Filozofii Sokratesa a ja nie mam o tym bladego pojecia bardzo chcialabym mu pomoc tylko ze nie wiem jak sie do tego zabrac moze znacie jakas niezbyt obszerna literature na taki temat
Dziewczyny a jak tam po weselach???? wybawilyscie sie?
Dzien dobry
U nas swieta minely spokojnie i bardzo rodzinnie, moj M musial sie troche uczyc bo sesja mu sie zbliza, poprosli mnie zebym mu prace napisala o Filozofii Sokratesa a ja nie mam o tym bladego pojecia bardzo chcialabym mu pomoc tylko ze nie wiem jak sie do tego zabrac moze znacie jakas niezbyt obszerna literature na taki temat
Dziewczyny a jak tam po weselach???? wybawilyscie sie?
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey babeczki!
i jak po świętach?? u nas ok... dzieki temu ze karmie nie przytyłam ani grama obiadając sie przy tym nieziemsko, szczególnie słodyczami... mikulek grzeczniutki jak aniołek co mnie troche martwi, bo wiecej spi w dzien i mniej mi zaczał przybierac... co prawda wczesniej było to az 400 gram tygodniowo, ale w ubiegłym tygodniu przybrał tylko 160 gram... myslicie ze powinnam sie zaczac przejmowac? ogólnie to maly zaczał szalec na macie edukacyjnej, na lezaczku i w łóżeczku z karuzelką takze naprawde malo płacze... zmniejszyłam espumisan bo w sumie lada moment stuknie nam 2,5 m-ca i moze jego organizm juz sam bedzie sobie radził ze wzdeciami...
DAWIDKU STO LAT STO LAT Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK!!!
MACIUSIU ROŚNIJ ZDROWO!!! DUZY FACET Z CIEBIE JUZ!!! TRZY LATKA TO JUZ COŚ!!!
IWONKO zdrówka dla Kubusia!!!
buziaczki duze przesyłam miłego dnia życząc...
i jak po świętach?? u nas ok... dzieki temu ze karmie nie przytyłam ani grama obiadając sie przy tym nieziemsko, szczególnie słodyczami... mikulek grzeczniutki jak aniołek co mnie troche martwi, bo wiecej spi w dzien i mniej mi zaczał przybierac... co prawda wczesniej było to az 400 gram tygodniowo, ale w ubiegłym tygodniu przybrał tylko 160 gram... myslicie ze powinnam sie zaczac przejmowac? ogólnie to maly zaczał szalec na macie edukacyjnej, na lezaczku i w łóżeczku z karuzelką takze naprawde malo płacze... zmniejszyłam espumisan bo w sumie lada moment stuknie nam 2,5 m-ca i moze jego organizm juz sam bedzie sobie radził ze wzdeciami...
DAWIDKU STO LAT STO LAT Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK!!!
MACIUSIU ROŚNIJ ZDROWO!!! DUZY FACET Z CIEBIE JUZ!!! TRZY LATKA TO JUZ COŚ!!!
IWONKO zdrówka dla Kubusia!!!
buziaczki duze przesyłam miłego dnia życząc...
reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA DAWIDKA
Strasznie szybko minęły te święta.I jak dla mnie to były takie sobie...Zawsze w takie dni mi smutno, tzn. od kilku lat...Ech... ;(
Agatka, jeśli chodzi o książki to wiem, ze praktycznie wszysycy wykładowcy wielbią W.TATARKIEWICZA, a tam na pewno o Sokratesie coś znajdziesz.
W ogóle to muszę się zabrać za sprzątanie.Dziwne jest to, że w domu spędziliśmy tylko Wigilię, a jest taki syf, jakby przez te 3 dni przewinęło się przez nasz dom stado brudnych koni .Albo nie wiem, czego, ale na pewno brudnego.Nie chce mi się, ale idę o zakład, że teściowa przyjdzie dzisiaj na kontrol
Strasznie szybko minęły te święta.I jak dla mnie to były takie sobie...Zawsze w takie dni mi smutno, tzn. od kilku lat...Ech... ;(
Agatka, jeśli chodzi o książki to wiem, ze praktycznie wszysycy wykładowcy wielbią W.TATARKIEWICZA, a tam na pewno o Sokratesie coś znajdziesz.
W ogóle to muszę się zabrać za sprzątanie.Dziwne jest to, że w domu spędziliśmy tylko Wigilię, a jest taki syf, jakby przez te 3 dni przewinęło się przez nasz dom stado brudnych koni .Albo nie wiem, czego, ale na pewno brudnego.Nie chce mi się, ale idę o zakład, że teściowa przyjdzie dzisiaj na kontrol
Podziel się: