reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Moja Natalka właśnie ją oglądaNa Disneyu zaczela sie swieteczna bajka dla dzieci super
Dzieki za informacje. Od razu przelaczylam Maciowi.:-)Na Disneyu zaczela sie swieteczna bajka dla dzieci super
E
Ewcia81
Gość
wwo,,no to milej drogi zycze..a netka bedziesz miala tam?? czy na tak dlugo nas opuscisz:--(Ewcia81 tak, dzisiaj wyjeżdżamy i ja to wrócę dopiero w połowie stycznia bo siostrą muszę się nacieszyć
a checia...Ewcia - to choć drinka sobie strzel, na wzmocnienie i przeciwbólowo ;-)
a do mnie siora na kawe wpadnie,,no ale ja jej zapowiedzialam,ze sprzatam,,a potem kumpela ma wpasc,,normlanie nie mieli kiedy.......no ale spoko,,dam rade....
z drinem sie rozkrece..
a wy zmykac do sprzatania(mpwie do tych co mialam wygonic),hehe,,ja tez lec ei kompika opuszczam,,ale potem zazerkne...
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień doberek Dali pospac do 9 teraz się bawią idę kawusię wstawic i doczytac;-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dzień doberek !!
U nas wczoraj byli znajomi z córeczką (3-letnią), bp przyjechali z Holandii na święta.I wygląda to tak, że strasznie boli mnie dzisiaj głowa, pić mi się chce i ogólnie nienajlepiej się mam .
Ja też Oliwce na tą bajkę przelączyłam, bo na CBeebis w kółko lecą te same, Mini Mini mam już dość, to niech sobie teraz obejrzy taką baję
Kurczę, a ja zdjęć nie wywołuję już hohohohoho Chyba z 8 miesięcy już będzie .Muszę w końcu się zebrać i powolutku, powolutku powybierać te najładniejsze (a z tym akurat nie mam problemu) i na raty wywoływać.
Poza tym wypadałoby żebym w końcu zaczęła się uczyć, bo zaraz po nowym roku zaczyna się jazda na uczelni, kolosy i później egzaminy...Bleeee...
Moje dziecię właśnie zasneło to ja też idę się położyć.Może chociaż trochę głowa mnie przestanie boleć
U nas wczoraj byli znajomi z córeczką (3-letnią), bp przyjechali z Holandii na święta.I wygląda to tak, że strasznie boli mnie dzisiaj głowa, pić mi się chce i ogólnie nienajlepiej się mam .
Ja też Oliwce na tą bajkę przelączyłam, bo na CBeebis w kółko lecą te same, Mini Mini mam już dość, to niech sobie teraz obejrzy taką baję
Kurczę, a ja zdjęć nie wywołuję już hohohohoho Chyba z 8 miesięcy już będzie .Muszę w końcu się zebrać i powolutku, powolutku powybierać te najładniejsze (a z tym akurat nie mam problemu) i na raty wywoływać.
Poza tym wypadałoby żebym w końcu zaczęła się uczyć, bo zaraz po nowym roku zaczyna się jazda na uczelni, kolosy i później egzaminy...Bleeee...
Moje dziecię właśnie zasneło to ja też idę się położyć.Może chociaż trochę głowa mnie przestanie boleć
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Bodzinka już pisałam wcześniej, bo Natalka ma oskrzela,ale byłam z nią u lekarza wcześniej i nie dał mi antybiotyku. No i po tamtej wizycie minęły 2 dni i mała ma zapalenie oskrzeli:-(.Iwona czemu masz nerwa???
Dobra dziewczyny ja też lecę posprzątać .
O Kuba właśnie walnął głową o stolik pod komputer, bo siedzi u mnie na kolanach i zaczął kombinować i się stuknął No to do później
reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
to super! Będziecie mieli przynajmiej udane święta, a teściową faktycznie "olej" i tyle!!!Czyżbym ja z rana pierwsza była, nie do wiary
Coś z tym budzeniem faktycznie jest nie tak, bo moja spała ładnie a teraz od kilku dni budzi się i popłakuje, sama już nie wiem co jej jest
Ja dzisiaj zabiegana bo muszę się spakować bo już wyjeżdżamy, mąż stwierdził że sama z dzieckiem kategorycznie nigdzie nie pojadę i skoro już mam jechać to on jedzie ze mną (chyba sam z matką wytrzymać nie może)
Tysiąca choinek w lesie,
prezentów, ile Mikołaj uniesie,
bałwana ze śniegu
i mniej życia w biegu
oraz tyle radości,
ile karp ma ości!
prezentów, ile Mikołaj uniesie,
bałwana ze śniegu
i mniej życia w biegu
oraz tyle radości,
ile karp ma ości!
fajnie! Będzie na pewno miał o czym w domu opowiadacA wogole to moje dziecko zisiaj z peckola jedzie do Doliny Charlotty,,tam jest żywa stajenka,tzn zwierzatka,Mikołaj bedzie i wogole,,juz od rana podekscytyowane dziecko mam,,no i fotki beda im tam robili,,
trzymaj się kochana. Ja też wczoraj nie byłam w stanie mówic, dziś jest lepiej ale mnie kaszel męczy:-(Witam kochane:-)
Ja z rana wstałąm z takim bólem gardła i wyglądałam tak,że mój M poszedł po chlebek.Może dzis wróci z pracy wcześniej to go wyciągne na reszte zakupów i z głowy.Potem będe się kurować przy garach....
Karollo siedz za mna na fotelu:-)
Ja zdjęć się boje wywoływać....Zawsze obiecuje sobie,że się ogranicze do najładniejszych i nie będe wywoływac 10 podobnych i co???Zawsze potem jakieś szaleństwo mama.100 zdjęc to ja potrafie zrobić w tydzień:-)Zbieram się od dwóch miesięcy,żeby wywołać.Kiedyś to zrobie;-)
mam ten sam problem brakpomysłów. Kupiłam siostrzenicy taka niedużą masktkę teletubisia, który śpiewa jak się go naciśnie na brzuszek. Niestety moja mała go wyszperała pod wózkiem i nie chce oddac. Teraz muszę kupic Agatce coś innego. A Allegro ma teraz spore opóżnienia bo poczta zawaalona. Mi zdjęcia priorytetem szły 10 dni Aż byłam bardzo mile zaskoczona że auto dla chrześniaka doszło w 4hej
u nas tez napruszyło, a że jest mroz to jest ładnie biało
zaraz umyje głowę i musze Majkę odstawić do moich rodziców,bo najwyższy czas kupić prezenty dla moich siostrzenic, dla Majki zamówiłam na allegro i jeszcze nie doszło, więc musze jej i tak coś kupić, a najgorsze, ze ja nie mam pomysłow
no to faktycznie się lekarzowi należała bura. Zdróweczka dla NatalkiWitam. Ja dopiero teraz wrócilam od lekarza - ludzi tyle. No i Natalka ma oskrzela. Lekarzowi się oberwało, bo mu powiedziałam, że prosiłam przecież w środę antybiotyk to nie dał, a teraz poszło na oskrzela... a on mi na to "no rzeczywiście Natalka nie poradziła sobie z infekcją".
Bodzinka skąd ja to znam. Ciągle sprzątam, a rezultaty widać przez chwilę.
Właśnie zaraz będę się brala za sprzątanie tylko muszę poczekać, aż Kuba wstanie, bo tak to go odkurzacz obudzi.
też się muszę za coś w końcu zabrac, ale mam totalnego niechciejaDzień dobry!
U mnie śniegu brak :-(
Muszę się dziś koniecznie zabrać za sprztąnie łazienki, bo czeka na mnie od poniedziałku i co dojdę to mnie odrzuca i nie sprzątam, a jutro wraca mąż i chcę mieć już wolne, aby sobie razem spędzać czas, a nie ze szmata w ręku latac
No i wszystkim choraskom zdrowia życzę.
ojoj! Ale wiesz jest takie powiedzenie cierp ciało jakżeś chciało A tak na serio to wracaj szybciutko do formyDzień doberek !!
Podziel się: